Meer over Teleperformance

Wie zijn wij?

Op deze pagina vind je een beknopte uitleg over de wereldwijde leider in customer experience management en outsourcing. Ontdek hoe Teleperformance diverse sectoren bedient met innovatieve oplossingen en een sterke focus op klanttevredenheid gedurende al meer dan 40 jaar.

tp-nicework

GPTW-certificering

In 2023 hebben wij het Great Place To Work-onderzoek gedaan binnen onze organisatie. Met blijdschap kunnen wij mededelen dat we de GPTW-certificering hebben gehaald! 🥳 Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op. Het Great Place to Work-certificaat wordt toegekend aan organisaties die uitblinken in het creëren van een positieve werkomgeving en het bevorderen van vertrouwen, trots en teamwerk onder hun medewerkers. Het certificaat erkent organisaties die zich inzetten voor het welzijn en de tevredenheid van hun personeel, wat leidt tot hogere prestaties en betrokkenheid.

Lees hier meer over GPTW

 

werken teleperformance

Menselijk contact 🤝 technologie

Al meer dan 40 jaar verbindt Teleperformance, de wereldleider in customer experience management, klanten met ‘s werelds meest succesvolle bedrijven. De services van Teleperformance combineren menselijk contact en geavanceerde technologie om buitengewone klantervaringen te leveren. Hoewel technologie nieuwe en flexibele manieren van werken creëert, blijven onze interactie-experts toegewijd aan het creëren van unieke contactmomenten door empathie, communicatievaardigheden en een drive om het mogelijk te maken.

Onze waarden

Integriteit

Bij Teleperformance staat integriteit centraal in al onze activiteiten, van klantenservice tot zakelijke besluitvorming. We streven naar eerlijkheid, transparantie en ethisch gedrag in alle interacties, zowel intern als extern. We hanteren strikte naleving van regels en richtlijnen om het vertrouwen van onze klanten en medewerkers te behouden.

Respect

Bij Teleperformance wordt respect hoog in het vaandel gedragen, zowel tussen collega’s als richting klanten en partners. Wij bevorderen een cultuur van inclusie en diversiteit, waarbij iedereen wordt gewaardeerd voor zijn of haar unieke bijdrage. Respectvolle communicatie en samenwerking vormen de kern van de bedrijfscultuur, waardoor een positieve en ondersteunende werkomgeving wordt gecreëerd.

Professionalisme

Binnen Teleperformance wordt professionalisme hoog gewaardeerd, met een focus op deskundigheid en klantgerichtheid in alle interacties. Medewerkers worden aangemoedigd om zich voortdurend te ontwikkelen en uit te blinken in hun vakgebied. Het bedrijf streeft naar consistentie en kwaliteit in de dienstverlening, wat resulteert in tevreden klanten en succesvolle samenwerkingen.

Innovatie

Innovatie staat centraal bij Teleperformance, met voortdurende investeringen in technologische vooruitgang en procesverbeteringen. Het bedrijf moedigt een cultuur aan waarin nieuwe ideeën worden verwelkomd en creativiteit wordt aangemoedigd om de dienstverlening voortdurend te verbeteren. Door innovatieve oplossingen te omarmen, blijft Teleperformance vooroplopen in de branche en biedt het waardevolle en efficiënte services aan klanten wereldwijd.

Toewijding

Toewijding is een kernwaarde binnen Teleperformance, waar medewerkers zich inzetten om de beste service te leveren aan klanten. Het bedrijf waardeert de inzet en betrokkenheid van zijn teamleden en moedigt een cultuur aan van hard werken en streven naar uitmuntendheid. Door hun toewijding aan klanttevredenheid en succes blijft Teleperformance een vertrouwde partner voor bedrijven over de hele wereld.

High Tech - High Touch

Technologische ontwikkeling heeft een steeds groter wordende impact op ons dagelijkse leven. Ook klant contact centers maken een grote ontwikkeling door. Daar waar chatbots en artificial intelligence ook bij Teleperformance snel veel terrein winnen en voorzien in groter gemak en verkorte snelheid, blijkt uit onderzoek dat het overgrote deel van klanten een menselijke interactie belangrijk blijft vinden op het moment dat de technologie zich verder ontwikkelt.

De menselijke interactie tussen klant en organisatie zorgt voor emotionele binding en geeft invulling aan het onderscheidende vermogen ten opzichte van concurrerende organisaties. Het aanbrengen van nuance, het tonen van passie en het inlevingsvermogen onderscheidt de mens van de machine. Wij geloven dat het de kunst is om de passende balans te vinden tussen automatisering en de menselijke interactie (high tech, high touch) en dat de focus op het welzijn en de ontwikkeling van onze medewerkers ze in staat stelt om deze menselijke interactie zo goed mogelijk vorm te geven.

'Our friends call us TP'

Teleperformance Group 

Teleperformance is in 1978 opgericht in Frankrijk door Daniel Julien. In de afgelopen jaren is Teleperformance uitgegroeid tot wereldwijde marktleider. In 91 landen van de wereld en in 300 talen en dialecten verbinden we onze ruim 500.000 klanten, merken en werknemers met elkaar.

We gebruiken naast het telefonische contact verschillende andere communicatiekanalen, zoals chat, messaging en e-mail. Deze ‘omnichannel’ mogelijkheden zorgen er voor dat we jaarlijks met 40% van de wereldpopulatie in contact zijn 💪

Teleperformance Benelux & Suriname 

Sinds 1993 is Teleperformance actief in Nederland, opgericht in Haarlem door Norbert van Liemt als PerfectCall BV, een outbound center voor telefonische acquisitie. In 2000 werd PerfectCall BV overgenomen door de Teleperformance groep, waarbij Van Liemt aanbleef als CEO. Na verhuizing naar Zoetermeer in 1995 en fusie met een Tilburgse vestiging in 2004, verlegde Teleperformance haar focus naar klantenservice, met name gericht op de ISP-markt. Deze strategische verschuiving resulteerde in sterke ontwikkeling in e-commerce klantenservice en retentie, met verdere uitbreiding naar utilities en healthcare. Teleperformance blijft groeien en kan werkgelegenheid blijven bieden door voortdurende marktanalyse en sectorgerichte aanpak.

Wij werken o.a. voor:
logo_bolcom
logo_canadagoose
samsung logo blue
logo_wehkamp

Locaties

Teleperformance heeft vestigingen in Nederland, Suriname en België om hoogwaardige klantenservice te bieden aan diverse bedrijven. In Nederland heeft Teleperformance 5 vestigingen: in Tilburg, Utrecht, Zoetermeer, Zwolle en Maastricht. In Suriname zijn er 4 vestigingen, alle 4 gevestigd in Paramaribo. In België is het kantoor gevestigd in Antwerpen-Berchem. Op deze manier heeft Teleperformance een breed bereik om klanten optimaal van dienst te zijn.

Bekijk alle locaties
maastricht

Offshore

In 2015 is de eerste vestiging in Suriname geopend, welke onder directe verantwoordelijkheid valt van Teleperformance Benelux. Met deze vestiging kan Teleperformance haar concurrentiepositie op de Nederlandse markt verder versterken door middel van hoge kwalitatieve dienstverlening tegen lagere tarieven, dankzij het tijdsverschil zelfs tot diep in de nacht. Er kan dus klantcontact geboden worden op alle tijdstippen en wanneer veel consumenten graag contact hebben met leveranciers.

Vacatures in Suriname

Thuiswerken

Sinds 2016 heeft Teleperformance het concept “Work at Home” geïntroduceerd, waardoor customer service specialisten vanuit huis kunnen werken, wat resulteert in een verbeterde werk-privébalans. Dit initiatief heeft Teleperformance flexibiliteit geboden en heeft bijgedragen aan een effectievere klantenservice.

Thuiswerk vacatures

Waar maak jij het verschil?

Customer Service

Client operations

Learning & Development

Talent Acquisition

#PeopleofTP

Wat maakt ons Teleperformance?