Werken bij Teleperformance
voor verschillende bedrijven

Wil je aan de slag bij een grote diversiteit aan bedrijven? Kom dan werken bij Teleperformance. We werken voor verschillende grote en bekende bedrijven. Daarvoor hebben we verschillende vacatures openstaan.

werken bij teleperformance

Werken bij Teleperformance

Wil je graag komen werken bij Teleperformance, de wereldleider in customer experience management? Solliciteer op één van de vacatures en ga aan de slag bij een van de bekende bedrijven. Teleperformance draagt zorg voor het klantcontact voor grote organisaties, overheden en multinationals. Wanneer je bij Teleperformance komt werken, vertegenwoordig je deze bekende klanten. Je beantwoordt vragen en lost problemen op. Daar haal je veel voldoening uit!

Je werkt bij Teleperformance binnen een contactcenter. Dat is iets anders dan een callcenter, want je hebt ook contact via social media, e-mail of chat.

Werken op verschillende locaties

Teleperformance is een dynamisch bedrijf en in verschillende steden in Nederland gevestigd. Je hebt de mogelijkheid om op één van deze locaties te werken: Zoetermeer, Utrecht, Zwolle, Tilburg en Maastricht. Ook is er de mogelijkheid om thuis te werken.

De covid-19 pandemie heeft ervoor gezorgd dat we flexibel omgaan met werkplekken. Wanneer je thuis werkt, zorgen wij voor een goede werkplek. Ook is er een optie tot een hybride werkmodel, waarin je een aantal keren per week naar kantoor komt en je collega’s ziet. De andere dagen mag je vanuit huis de werkzaamheden oppakken.

Screenshot 2022-05-24 at 17.15.46
Picture 1

Verschillende functies

Wanneer je komt werken voor Teleperformance heb je de keuze uit verschillende contactcenter en staffuncties. We hebben vacatures voor verschillende functies en beroepen beschikbaar. Zo vind je de juiste vacature die bij je past.

De verschillende functies zijn beschikbaar in fulltime en parttime dienstverbanden. Je hebt veel invloed op je eigen planning waardoor je tijd overhoudt voor familie, vrienden, hobby’s en sportactiviteiten.

De voordelen van werken bij Teleperformance

Het is leuk om te werken bij Teleperformance. We zorgen ervoor dat de sfeer tussen jou en je collega’s goed is en dat je happy naar je werk komt. Jij bent voor ons een meerwaarde, waarvoor we jou ook willen belonen.

Daarom heb je bij ons een aantal zekerheden:

 • Je staat rechtstreeks op contract bij Teleperformance
 • Goede pensioenregeling.
 • Je geniet van betaalde trainingen.
 • Geniet van acties en kortingen voor de mooie merken waarvoor we werken.
 • Flinke kortingen bij jouw lokale fitnessclub.
 • Collectieve zorgverzekering waardoor je euro’s goedkoper uit bent.
 • 22 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om meer vakantiedagen te verdienen.
 • 8% vakantiegeld bovenop je salaris.
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer enkele reis) ook de openbaar vervoer kosten worden dan 100% vergoed.
 • Wanneer je een vriend, familielid of kennis introduceert bij Teleperformance kun je een aantrekkelijke bonus verdienen!

Als staffunctie lid geniet je ook nog eens van:

 • Marktconform salaris aan de hand van de ervaring die je hebt.
 • Goede pensioenregeling.
 • Een laptop en/of auto van de zaak (afhankelijk van je functie)

Naast bovenstaande lijst, geniet je van nog meer aantrekkelijke voordelen. Dit is vooral afhankelijk van het merk waarvoor je werkt. Je kunt hierover meer actuele informatie vinden in de vacature. Of vraag ernaar bij de recruiter op de pagina!

Doorgroeimogelijkheden

Bij Teleperformance hechten we veel waarde aan jouw ontwikkeling. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en verder te groeien in je carrière. Je krijgt feedback van je coaches en met de juiste ambitie, kun je in aanmerking komen voor het JUMP!-traject. Dit is een interne opleiding waarmee je verder kunt groeien binnen de organisatie van Teleperformance.

Waar staan we voor?

Teleperformance is al meer dan 40 jaar wereldleider in het leveren van buitengewone klantervaringen voor grote succesvolle bedrijven. De combinatie van menselijk contact en geavanceerde technologieën zorgen voor een buitengewone klantervaring. De interactie-experts creëren unieke contactmomenten door empathisch, communicatief vaardig en proactief gedrag te vertonen. Hiervoor gebruiken we een aantal kernwaarden.

great place to work with

Onze waarden

diversiteit

Diversiteit

De medewerkers van Teleperformance kennen een grote diversiteit op het gebied van opleiding, afkomst, leeftijd en doel om te werken. Dit zien we ook terug in de werkzaamheden die je thuis of op kantoor uitvoert. Eén ding hebben wij allemaal gemeen: Bij Teleperformance werken we met passie!

mogelijkheden

Mogelijkheden

Wij willen elke dag opnieuw het verschil maken in het leven van mensen. Hier liggen veel mogelijkheden in persoonlijke ontwikkeling, maar ook in de doorgroei van functie. Wij maken het verschil voor onze klanten door het juiste antwoord, op het juist kanaal en op het juiste moment te geven.

great place like

Vriendschap

Veel van onze collega’s worden ook vrienden met elkaar. Dit komt omdat we bij Teleperformance naar elkaar luisteren, klaar staan voor elkaar en zorgen voor elkaar. Hierdoor ontstaan vriendschappen voor het leven.

Solliciteer direct

Solliciteer direct

Je kunt direct op een van de vacatures solliciteren om het verschil te maken. Groei door, ontwikkel jezelf en geniet van de gave werksfeer bij Teleperformance. Je kunt via onderstaande knop alle vacatures bekijken.

work-social-family