Werken bij Samsung

Samsung vacatures

Ben je op zoek naar Samsung vacatures? Samsung is marktleider op de Nederlandse smartphonemarkt en tegelijkertijd één van de grootste elektronicabedrijven ter wereld. Bij Teleperformance staan tal van vacatures bij Samsung online. Wil jij werken bij deze wereldwijde organisatie en word jij enthousiast van elektronica? Lees snel verder!

Nieuwste Samsung vacatures

Bij Samsung zijn we op zoek naar de beste medewerkers die de vacatures van het elektronicabedrijf vullen. Je kan bij Samsung o.a. beginnen als accountmanager, customer service specialist of teamleider. Bij Samsung vind je geheid een baan die bij jou past.

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.
Maar geen zorgen, in ons vacatureoverzicht vind je heel veel
andere toffe functies die momenteel beschikbaar zijn.

Producten

We kennen Samsung natuurlijk allemaal van de smartphones. Maar wist je dat Samsung veel meer te bieden heeft dan enkel smartphones? De organisatie ontwikkelt ook koelkasten, wasmachines, drogers, keukenapparatuur en nog veel meer. Samsung heeft zich de laatste jaren ook onvervangbaar gemaakt op het gebied van wearables, zoals de Samsung smartwatch. Een veelzijdig imperium dus, waar kwaliteit van elektronica hoog in het vaandel staat.

Traineeship

Wanneer je net bent afgestudeerd wil je vol ambitie het werkveld in. Toch zijn al deze ervaringen nieuw en kan dit best een omslag voor je zijn. Bij Samsung worden ook traineeships aangeboden waarmee je on the job nog van alles kan leren. Het is dus niet de bedoeling dat je alleen maar gaat werken tijdens een traineeship. Leren en ontwikkelen on the job staat tijdens deze periode centraal.

Waarden

De waarden van Samsung vormen de kern van dat wat zij doen. Samsung richt zich op principes om te blijven groeien, innoveren en zichzelf uit te dagen om elke dag de kernwaarden om te zetten tot acties. De vijf waarden van Samsung zijn:

wehkamp weken, samsung werken

Positieve menselijke ervaringen

Samsung plaatst mensen altijd op de eerste plaats. Het bedrijf stelt haar medewerkers en klanten centraal bij alles wat ze doen. Zonder goede relatie met medewerkers en klanten kan volgens het elektronicabedrijf geen progressie worden geboekt.

 

vacatures samsung

Progressieve innovatie

Samsung zoekt en vindt voortdurend nieuwe manieren om het leven van mensen te verbeteren. Dit doen zij door elke keer weer inventieve producten en diensten te creëren.

 

wehkamp, samsung werken bij

Opstandig optimisme

Elke dag, elk uur en elke minuut daagt Samsung zichzelf uit om de wereld in positieve zin te veranderen. Samsung is zich bewust van de impact die het op de wereld kan hebben. Met deze verantwoordelijkheid in het achterhoofd, reiken zij elke dag weer naar het optimale resultaat.

 

werken bij samsung

Integriteit en transparantie

Eerlijkheid duurt het langst. Dit gezegde is al zo oud als de weg naar Rome maar voor Samsung erg belangrijk. Door open en eerlijk te zijn naar de klanten en het ecosysteem van haar partners, is Samsung ervan overtuigd de beste resultaten te behalen.

 

vacatures bol com, werken wehkamp, een baan bij samsung

Sociale verbetering

Samsung ontwikkelt de nieuwste gadgets. Iedereen moet baat hebben bij technologie. Met deze insteek gaat Samsung elke dag weer aan de slag. Dit probeert Samsung te bereiken door toegankelijk en duurzaam te zijn.

Kunst van expressie

De manier waarop Samsung zichzelf uitdrukt, geeft een goed beeld van wat het bedrijf wil uitstralen.

diversiteit

Gedurfd

Samsung is niet bang om nieuwe en ongedwongen ideeën te delen. Deze nieuwe mogelijkheden worden enkel geïntroduceerd om mensen te inspireren om meer te doen.

 

computer

Echt

What you see is what you get. Samsung is niet gescript of gepolijst. Het bedrijf omarmt juist de schoonheid van echte momenten die het werk herkenbaar en uitdagend maken.

 

bonus verdienen

Eigentijds

Er is geen branche ter wereld waar evolutie zo nadrukkelijk aanwezig is als in de elektronica. Samsung evolueert zich om de wereld vooruit te helpen. Het inspireert mensen om nieuwe manieren van leven uit te proberen.

vrije tijd gezelligheid

Speels

De ervaringen en verhalen van Samsung brengt menselijkheid aan het geheel. Het bedrijf is er om mensen op te vrolijken en te intrigeren.

 

Is een vacature van Samsung echt iets voor jou?
Aarzel niet langer en solliciteer direct

Diversiteit

Samsung voelt zich verantwoordelijk v00r de inclusieve cultuur op de werkvloer. Werken bij Samsung betekent dat je jezelf kan zijn. Het team streeft ernaar dat elke medewerker zich thuisvoelt en gelijke kansen krijgt. De elektronicamagnaat gelooft erin dat het bevorderen van diversiteit op de werkvloer essentieel is voor voortdurende innovatie.

sollicitatie

Mindset opnieuw inkaderen

Binnen het team wordt de waarde van diversiteit erkent.

 

gesprek

Bewustzijn opbouwen

Vanuit een zakelijk perspectief wordt het belang van diversiteit en inclusie ingezien.

 

doorgroeien

Inclusie beoefenen

Uiteindelijk worden diverse inclusieve relaties ontwikkeld om verandering te leiden.

 

contract ondertekenen

Leren en ontwikkelen

De ontwikkeling van de medewerkers is een belangrijk uitgangspunt voor de organisatie. De beste groei- en ontwikkelingsmogelijkheden worden opgesteld met als doel om de meest inclusieve leiders ter wereld te worden.

Eco-management

Samsung is zich bewust van de essentie van een milieubewuste toekomst. De organisatie heeft een milieubewust beheer toegepast in de dagelijkse bedrijfsvoering en neemt het voortouw in het schoonhouden van de elektronisch branche.

Wat kun je verwachten?

Wanneer je bij Samsung werkt, krijg je een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden. Jouw werkplek hangt af van de locatie vanwaar je een functie bekleed. Thuiswerken kan maar je hebt ook de mogelijkheid op één van de vele vestigingen jouw nieuwe baan uit te voeren.

Solliciteer direct

Ga je graag aan de slag voor Samsung via Teleperformance? Of misschien voor één van de andere grote merken? Pas jij binnen het profiel van deze wereldwijde organisatie? Weet jij dat je de juiste mentaliteit hebt en ben je toe aan een grote uitdaging? Wacht niet af en begin direct met solliciteren door een e mail te versturen met jouw cv en motivatie. En wie weet ontmoet jij binnenkort jouw nieuwe collega’s uit het diverse team. Solliciteren kan met een mbo en hbo werk- en denkniveau.