Achmea vacatures

Sta je te popelen om aan de slag te gaan als klantenservice medewerker bij Achmea, een van de grootste werkgevers in de financiële dienstverlening verzekeringswereld? Of zoek je een nieuwe uitdaging binnen klantenservice? Wij hebben diverse parttime en fulltime vacatures die aansluiten bij jouw wensen. Het mooie is: ervaring in klantenservice is niet vereist. Onze betaalde training bereidt je volledig voor op de rol.

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.
Maar geen zorgen, in ons vacatureoverzicht vind je heel veel
andere toffe functies die momenteel beschikbaar zijn.

Wat doet Achmea?

Achmea is één van de grootste werkgevers in verzekeringsgroepen in Nederland en heeft zich ontwikkeld tot een brede financiële dienstverlener. Het bedrijf werkt dagelijks samen met klanten, strategische partners én 13.000 collega’s aan oplossingen en grote maatschappelijke vraagstukken. Achmea biedt verschillende verzekeringsproducten en financiële diensten, waaronder zorg-, schade-, inkomens-, levensverzekeringen, pensioenoplossingen en enkele bancaire producten. Verschillende labels zoals Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis vallen onder Achmea.

Wat ga je doen als medewerker klantenservice?

Als klantendienst medewerker van Achmea sta je in contact met klanten. Dit doe je via verschillende platformen, zoals telefoon, chat en mail. Je helpt klanten met vragen en klachten, en zorgt dat je altijd een passende oplossing vindt. Echt mensenwerk dus!

Een klantenservicemedewerker bij Achmea moet uitblinken in communicatie en actief luisteren naar klanten om hun behoeften volledig te begrijpen. Als klantendienst medewerker is het belangrijk om empathie te tonen, issues snel op te lossen en goed op de hoogte zijn van de aangeboden producten en diensten van Achmea. Het is fijn als je een beetje handig bent met computers, evenals de capaciteit om kalm te blijven in stressvolle situaties. Teamwork? Absoluut een must! Flexibiliteit is nodig om je aan te passen aan veranderende omstandigheden. Deze combinatie van vaardigheden verzekert een uitstekende klantenservice en draagt bij aan het succes van het bedrijf.

Verstand van verzekeringen en de financiële sector

ls je snapt hoe verzekeringen en de financiële dienstverlening werelden in elkaar zitten, kun je klanten echt goed helpen met hun keuzes. Door je kennis win je het vertrouwen van je klanten en los je probleempjes een stuk sneller op. Je moet natuurlijk ook een beetje op de hoogte blijven van alle regeltjes in de sector, zodat je niet per ongeluk buiten de lijntjes kleurt. Die kennis is trouwens ook erg handig voor je eigen carrière. En laten we eerlijk zijn, het is gewoon prettig om risico’s te spotten en klanten te adviseren hoe ze zichzelf het beste kunnen beschermen.


Alles over onze bedrijfscultuur

Met meer dan 410.000 medewerkers die meer dan 300 talen spreken, is Teleperformance een echte wereldleider op het gebied van customer service. Al meer dan 40 jaar verbinden we klanten met de grootste bedrijven ter wereld. Dit doen wij door menselijk contact en geavanceerde technologie samen te voegen.

Het welzijn van onze medewerkers staat op 1. Onlangs hebben we een Great Place To Work certificering gehaald. Daar zijn wij erg trots op. Met speciale programma’s, ontworpen om zowel de fysieke als mentale gesteldheid van collega’s te verbeteren, doen wij er alles aan om een Great Place To Work te zijn.

Goede arbeidsvoorwaarden

Als jij als klantenservice medewerker bij ons aan de slag gaat, kun je rekenen op een paar mooie voordelen. Allereerst, geen gedoe via een uitzendbureau; je krijgt gewoon direct een contract bij ons. We bieden betaalde trainingen aan, zodat je altijd bij blijft leren. Werk je graag met topmerken? Dan zul je onze acties en kortingen zeker waarderen! Daarnaast hebben we een employee benefitsprogramma waarbij je flinke kortingen scoort, en je krijgt van ons een collectieve zorgverzekering. Wil je jouw familie ook aansluiten? Dat kan!

Verder heb je recht op 20 vakantiedagen en daar bovenop krijg je nog 12 extra dagen vrij, omdat je 40 uur per week werkt. Natuurlijk ontvang je vakantiegeld, een eindejaarspremie en we vergoeden je reiskosten. Reis je met het openbaar vervoer? Dan krijg je alles 100% vergoed.

Thuiswerken? Geen probleem! Er is altijd ruimte om thuis te werken en je krijgt een mooie thuiswerkvergoeding. En als je enthousiast bent over werken bij ons en een vriend of kennis introduceert die ook start bij Teleperformance, wacht er een aantrekkelijke bonus op je.

Dit is slechts een greep uit onze arbeidsvoorwaarden. Er zijn nog meer aantrekkelijke extra’s. Check hiervoor onze vacatures

Ben je overtuigd en wil je werken bij Achmea? Solliciteer direct!

Altijd ruimte voor doorontwikkeling

Teleperformance ziet het zo: als je blijft groeien en leren, blijf je voorop lopen. En in de wereld van klantenservice, waar alles in een oogwenk kan veranderen, is dat super belangrijk. Door medewerkers de kans te geven om zichzelf te ontwikkelen, zorgen ze niet alleen voor tevreden gezichten op de werkvloer, maar ook voor klanten die blij aan de telefoon hangen. Bovendien, wie weet waar die training je kan brengen? Kijk maar naar de huidige CEO; hij is ooit begonnen als klantenservice medewerker! Dus door te investeren in groei, zorgt Teleperformance ervoor dat iedereen, van de nieuwe medewerker tot de top, klaar is voor de toekomst.

Waar Teleperformance waarde aan hecht

Wij staan voor diversiteit, mogelijkheden en vriendschap. Zowel ons team als de werkzaamheden zijn zeer divers, met één gemene deler: we werken bij Teleperformance met passie. Daarnaast vinden we het bij Teleperformance belangrijk dat collega’s voldoende doorgroeimogelijkheden hebben. We vinden het belangrijk dat jij jezelf uitdaagt. Daar wordt iedereen beter van. Misschien wel het mooiste van Teleperformance is dat er vriendschappen ontstaan voor het leven. We werken elke dag met elkaar en halen dan ook samen resultaten. We vinden de teamgeest erg belangrijk en daar investeren we ook in

Solliciteer direct op een van onze vacatures

Ben jij op zoek naar Achmea vacatures? Solliciteer dan direct! Als klantenservice medewerker help je mensen met concrete oplossingen en zorg jij ervoor dat ze het telefoongesprek met een tevreden gevoel beëindigen. Stuur jouw cv + motivatie naar Teleperformance en hopelijk sluit jij snel aan bij de #TPFamily. Tot snel!