Thuiswerk vacatures

Ben jij op zoek naar thuiswerk vacatures? Teleperformance heeft de nieuwste vacatures voor jou ter beschikking. Teleperformance heeft verschillende hypermoderne kantoren binnen Nederland en België waar onze medewerkers samen komen. Elke dag proberen ze samen de beste resultaten neer te zetten binnen ons bedrijf. Toch is er bij Teleperformance ook de ruimte om thuiswerk vacatures te vervullen. Thuiswerken is bij ons namelijk al jarenlang heel gewoon.

thuiswerk vacatures

Werken vanuit huis

Voor onze klanten maakt het niet uit of je thuis werkt of op één van onze vestigingen. Onze service blijft altijd gewaarborgd. De thuiswerkers van Teleperformance bieden iedere klant een luisterend oor. Dat mag je letterlijk nemen maar ook figuurlijk, want we bieden behalve telefonische service ook chat- en mailsupport. Veel verschillende soorten thuiswerk dus.

Als een agent lekker in zijn of haar vel zit, merkt de klant dat natuurlijk ook. Dat laat een positieve instelling achter richting de klant. We doen natuurlijk alles voor tevreden klanten. De uitblijvende reistijd voor onze thuiswerkers wordt als erg fijn ervaren.

Waarom kiezen voor Thuiswerken?

Een leuke baan en werken vanuit huis. Wat wil je nog meer? Niet ellenlang in de trein zitten of verregent aankomen bij jouw kantoor, maar gewoon lekker naar het bureau lopen in jouw vertrouwde omgeving. Dat zijn de kleine dingen die thuiswerken voor Teleperformance prettig maken. Maar dat zijn lang niet de enige voordelen. Na het lezen van deze pagina gaan we ervan uit dat je overtuigd bent van onze thuiswerk vacatures.

De benodigdheden

Alle benodigdheden worden door ons verzorgd. Heb jij geen goed werkende computer ter beschikking? Twijfel niet en trek aan de bel. Wij streven ernaar om een goede en comfortabele werkplek voor al onze gewaardeerde medewerkers te creëren. Ook een headset wordt door ons verzorgd (tenzij je klantenservice per chat verleent). De enige eis die wij stellen is dat jij binnen jouw huiselijke omgeving in een afgesloten en rustige omgeving kunt zitten, zodat jij lekker kunt werken vanuit huis.

Opleiding aan (of in) huis

Om jullie optimaal voor te bereiden op het werk dat je voor grote merken mag verrichten, leveren wij een opleiding aan huis. Schrik niet, deze opleiding is er enkel om jou een zetje in de goede richting te geven. Wij streven ernaar om kundige medewerkers af te leveren. Daarnaast kun je deze opleiding zien als een stukje zelfontwikkeling. Je hebt er altijd baat bij.

Werken vanuit huis

Vacatures vanuit huis

Thuiswerk vacatures van Teleperformance staan bekend om zijn uitdaging. Als klantenservice medewerker mag jij aan de slag voor grote merken als Ziggo en Samsung. We werken sinds corona veel vanuit huis, maar bij Teleperformance was het daarvoor al gebruikelijk. We hebben allerlei klantenservice thuiswerk vacatures voor je op een rij gezet, waarbij je kunt kiezen tussen fulltime, parttime en zelfs bijbaan vacatures. Zo weten wij zeker dat we genoeg verschillende vacatures aanbieden die aansluiten bij jouw wensen en behoeftes.

Alle vacatures

Wat maakt thuiswerken voor een callcenter
zo leuk?

Een leuke thuiswerk vacature vind je bij Teleperformance dus in overvloed. Maar wat zijn de voordelen van thuiswerken als callcenter medewerker? We zetten ze hieronder op een rijtje:

  • Wij verzorgen al jouw benodigdheden. Wanneer je klantenservice gaat doen krijg je van ons een headset in bruikleen (tenzij je klantenservice per chat verleent). Heb jij geen goede computer ter beschikking? Dan zorgen wij ervoor dat er een computer jouw kant op komt.
  • De enige reistijd die jij aflegt als thuiswerkende klantenservice medewerker is naar het bureau in je eigen huis. Hierdoor houd je veel meer vrij tijd over voor bijvoorbeeld sport, vrijwilligerswerk, jouw gezin of gewoon lekker op de bank Netflixen.
  • Doordat je niet hoeft te reizen maak jij dus ook geen reiskosten. Jij kijkt met een glimlach naar buiten wanneer het regent, want jij hoeft de grillige weersomstandigheden van Nederland niet te weerstaan.
  • Naast de hardware die wij voor jullie verzorgen, mag je als klantenservice medewerker ook een bureau of stoel kiezen zodat je zo comfortabel mogelijk te werk kan gaan.
  • Wij bieden een thuiswerkvergoeding die de kosten voor de internetverbinding en elektriciteit dekt.

Flexibele bijbaan

Ben jij nog volop bezig met het afronden van jouw studie? Bij Teleperformance bieden wij ook thuiswerk bijbanen aan. Werk je vanwege jouw studie liever in de avond? Geen probleem, wij streven ernaar om ons zo flexibel mogelijk op te stellen zodat jij een mooie bijverdienste hebt naast jouw studie.

Parttime baan

Zoek jij een middenweg tussen een bijbaan en een fulltime baan? Bij Teleperformance kun je ook op parttime basis thuiswerk vacatures vervullen. De arbeidsvoorwaarden veranderen niet en we vinden een comfortabele thuiswerkplek voor onze parttime medewerkers net zo belangrijk als voor fulltime medewerkers. We verzorgen dan ook de hardware waar jij behoefte aan hebt.

Hybride werken

Vind jij juist de combinatie van thuiswerken en werken op kantoor prettig? Dan hoef je niet verder te kijken, want Teleperformance biedt ook hybride thuiswerk vacatures aan. Jij werkt dan gedeeltelijk vanuit huis maar ook op kantoor. De ideale afwisseling volgens ervaringsdeskundigen.

Wij werken o.a. voor:
logo_wehkamp
logo_vodafoneziggo
bol.com-logo
samsung logo blue
Thuis werk

Verschillende bedrijven, verschillende banen

Onze thuiswerk vacatures zijn zeer divers. Bij Teleperformance verzorg je het klantcontact voor diverse bekende merken. Bij Teleperformance vertegenwoordig je bedrijven als Ziggo en Samsung. Samen met jouw team van enthousiaste collega’s zorg je ervoor dat klanten een positief gevoel aan elk gesprek overhouden. Het is aan jou om flexibel te zijn, te beschikken over een goed inlevingsvermogen en een positieve instelling. Jij denkt enkel in oplossingen en niet in problemen.

Bekijk onze opdrachtgevers

Solliciteer op onze
thuiswerk vacatures

Pas jij precies binnen het profiel dat hierboven beschreven is? Ben jij op zoek naar fulltime of parttime thuiswerk vacatures of wil je naast je studie wat bijverdienen? Aarzel dan niet en solliciteer direct op thuiswerk vacatures! Naast dat werken voor grote bedrijven als Ziggo, Samsung en Albert Heijn goed is voor jouw ontwikkeling, staat het ook prachtig op jouw CV.

Vrouw - Tablet