Afdelingen

Of je nu een flexibele bijbaan zoekt of de volgende stap in je carrière wilt maken, er is altijd wel een vacature die bij je past. Teleperformance biedt namelijk diverse functies aan binnen een groot aantal verschillende afdelingen.

pagina 'afdelingen' - shuterstock_1482412214_wave

Teleperformance: vacatures binnen verschillende afdelingen

Met duizenden Customer Service Specialists en honderden staff-professionals in ons bestand, is het logisch dat er op elk willekeurig moment vacatures openstaan. Op deze pagina ontvang je meer informatie over die functies. Bekijk eens onze vele afdelingen en functies die wij bieden. Voor welke ga jij?

Customer Service

Als Customer Service Specialist vertegenwoordig je het merk van onze opdrachtgever. Voorbeelden van die merken zijn Samsung, bol.com en Ziggo. Telefonisch, via chat, WhatsApp, social media of e-mail beantwoord je vragen en los je problemen op. Welke media je gebruikt om klanten te woord te staan, verschilt per vacature. Het doel van de interactie? Ervoor zorgen dat klanten een prettige, positieve ervaring met het merk hebben.

Lees meer
Tilburg
shutterstock_1911841012

Business Intelligence

De afdeling Business Intelligence is verantwoordelijk voor het leveren van data en informatie en het bevorderen van datagedreven werken binnen TP. Het team van Business Intelligence ontwikkelt bijvoorbeeld dashboards en rapportages.

Continuous Improvement

Om al onze projecten maximaal te kunnen ondersteunen hebben we een aantal supportafdelingen. Eén van die afdelingen is ‘Continuous Improvement’ (CI). De afdeling bestaat uit vier ‘onderdelen’: projectmanagement, CI Consultant, Compliance en Quality.

TP_Utrecht-6
TP_Tilburg-3

Communicatie & Engagement

Onze afdeling Communicatie & Engagement zorgt ervoor dat er helder en transparant gecommuniceerd wordt via verschillende kanalen. Daarnaast ondersteunt en adviseert het team andere afdelingen in het communiceren van nieuwe processen of andere nieuwtjes. C & I is daarnaast ook verantwoordelijk voor de branding van alle TP vestigingen en het bewaken van de TP-huisstijl.

Digital Transformation

Tijden zijn veranderd. Waar we ons eerder de vraag stelde of we bepaalde technologie konden realiseren stellen we ons nu de vraag: “Wat willen we bereiken met de inzet van deze technologie?” Onze afdeling Digital Transformation helpt TP en onze opdrachtgevers om deze transformatiedoelstellingen te realiseren.

Hand,Touching,Modern,Interface,Digital,Transformation,And,Metaverse,Concept.,Connection
IMG_0190

Talent Acquisition

Op de afdeling Talent Acquisition werken de Talent Acquisition Specialists van Teleperformance. Deze gedreven collega’s zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de juiste mensen voor de verschillende afdelingen en vacatures. De juiste match zoeken we niet alleen in kandidaten vanuit de wijde wereld, maar we kijken hierbij ook naar onze eigen talent pool binnen Teleperformance. De afdeling Talent Acquisition ondersteunt ook bij het in kaart brengen van intern talent en ondersteunt bij doorgroeitrajecten van interne collega’s.

Lees meer

Talent Development

We geloven dat je als mens gelukkiger bent wanneer je voldoening, waardering en plezier uit je werk haalt. Dit gebeurt o.a. wanneer je de ruimte en middelen krijgt om te blijven groeien en al je kwaliteiten en talenten te mogen ontwikkelen. Het Talent Development team is er om alle TP collega’s daarbij te helpen. Deze afdeling houdt zich bezig met het samenstellen van documentatie en het voorbereiden van opleidingen.

Lees meer
shutterstock_1412314247
IMG_20210106_125552

Human Resources

Onze HR-afdeling is er voor het waarborgen van een gezonde balans van tussen de TP werknemer en TP als organisatie. Om onze doelstellingen te realiseren, stellen we elke TP medewerker centraal. Onze filosofie is: ‘happy employees make happy customers – happy customers make happy clients – happy clients make happy shareholders’. Voor ons als TP begint het dus bij tevreden collega’s. Vanuit HR zijn we de vaandeldrager van de tevredenheid van al onze collega’s.

 

TP_ZTM-6

Environment, Health & Safety

De afdeling Environment, Health & Safety adviseert en ondersteunt de organisatie. Dit doen ze bij het zodanig inrichten van de bedrijfsprocessen en de arbeidsomstandigheden dat al onze collega’s hun werk veilig en gezond kunnen uitvoeren. Deze afdeling ondersteunt of adviseert bij vragen over arbeidsomstandigheden, bij zorgen zorgen over de veiligheid, gezondheid en/of welzijn op de werkvloer, of wanneer jij een risico en/of gevaarlijke werksituatie wilt melden.

Facility & Hospitality

Onze afdeling Facilities & Hospitality is verantwoordelijk voor alle zaken die belangrijk zijn om een fijne, veilige en gastvrije werkomgeving te creëren. Belangrijke zaken waar wij ons mee bezig houden zijn bijvoorbeeld catering, onderhoud en distributie.

3d,Hands,Holding,A,Cell,Phone,With,Coins,On,The

Finance & Payroll

Onze afdeling Finance & Payroll zorgt o.a. voor de salarisuitbetalingen. Ze beantwoorden ook de vragen hierover. Ook hebben zij inzage in je gewerkte uren en verlofsaldo. En kun je bij hen terecht voor vragen over loonbelasting of loonbeslag.

IT

Onze afdeling IT is verantwoordelijk voor alle IT-zaken in de Benelux en Suriname. Dit zijn alle activiteiten en administratie met ondersteuning voor hard- en software. Zo kunnen ze je helpen met problemen, netwerkbeheer en aparaatbeheer. De afdeling IT is er voor al onze collega’s en klanten.

 

shutterstock_1896760648
Digital business and technology

Security, Compliance & Privacy

Alle data die Teleperformance behandelt, moet veilig zijn. Onze afdeling Security, Compliance & Privacy zorgt ervoor dat alle TP-collega’s iedere dag kunnen werken. Met hierin de juiste balans tussen werkbaarheid en veiligheid.

Promote & Develop

Onze afdeling Promote & Develop (P&D) is verantwoordelijk voor het uitbouwen van de huidige en aanboren van nieuwe afzetmarkten. P&D houdt zich voornamelijk bezig met activiteiten om nieuwe zakelijke kansen te realiseren.

Data management_Tekengebied 1

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

cta

Match jouw wensen met ons aanbod

20km
10km 20km 50km 100km
Functietype
Taal
Afdeling