Afdelingen

Of je nu een flexibele bijbaan zoekt of de volgende stap in je carrière wilt maken, er is altijd wel een vacature die bij je past. Teleperformance biedt namelijk diverse functies aan binnen een groot aantal verschillende afdelingen.

pagina 'afdelingen' - shuterstock_1482412214_wave

Vacatures binnen verschillende afdelingen

Met duizenden Customer Service Specialists en honderden staff-professionals in ons bestand, is het logisch dat er op elk willekeurig moment vacatures openstaan. Op deze pagina ontvang je meer informatie over die functies. Bekijk eens onze vele afdelingen en functies die wij bieden. Voor welke ga jij?

Customer Service

Als Customer Service Specialist vertegenwoordig je het merk van onze opdrachtgever. Voorbeelden van die merken zijn Samsung, bol.com en VodafoneZiggo. Per telefoon, via chat, WhatsApp, social media of e-mail beantwoord je vragen van klanten en los je problemen op. Welke media je gebruikt om klanten te woord te staan, verschilt per vacature. Het doel van de interactie? Ervoor zorgen dat klanten een prettige, positieve ervaring met het merk hebben.

Lees meer
Tilburg
shutterstock_1911841012

Business Intelligence

Bij Teleperformance is de afdeling Business Intelligence cruciaal voor het verzamelen, analyseren en interpreteren van gegevens om strategische besluitvorming te ondersteunen. Door geavanceerde technologieën en deskundige analyses biedt deze afdeling diepgaand inzicht in klantgedrag, operationele efficiëntie en markttrends, waardoor Teleperformance haar klanten beter kan bedienen en haar eigen prestaties kan verbeteren.

Continuous Improvement

De afdeling Continuous Improvement bij Teleperformance richt zich op het voortdurend verbeteren van processen en procedures om de klanttevredenheid en operationele efficiëntie te optimaliseren. Door middel van data-analyse, feedback van medewerkers en klanten, en innovatieve methoden streeft deze afdeling naar voortdurende groei en optimalisatie binnen het bedrijf.

TP_Utrecht-6
IMG_0190

Talent Acquisition

Op de afdeling Talent Acquisition werken de Talent Acquisition Specialists van Teleperformance. Deze gedreven collega’s zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de juiste mensen voor de verschillende afdelingen en vacatures. De juiste match zoeken we niet alleen in kandidaten vanuit de wijde wereld, maar we kijken hierbij ook naar onze eigen talent pool binnen Teleperformance. De afdeling Talent Acquisition ondersteunt ook bij het in kaart brengen van intern talent en ondersteunt bij doorgroeitrajecten van interne collega’s.

Lees meer

Digital Transformation

De afdeling Digital Transformation bij Teleperformance Nederland richt zich op het begeleiden van TP en haar opdrachtgevers bij het realiseren van digitale transformatiedoelstellingen. In een tijd waarin de focus verschuift van technologische mogelijkheden naar gewenste uitkomsten, speelt deze afdeling een essentiële rol bij het bepalen en implementeren van effectieve digitale strategieën en oplossingen.

Hand,Touching,Modern,Interface,Digital,Transformation,And,Metaverse,Concept.,Connection

Communicatie & Engagement

De afdeling Communicatie & Engagement speelt een cruciale rol in het waarborgen van heldere en transparante communicatie via diverse in- en externe kanalen. Het team ondersteunt en adviseert andere afdelingen bij het communiceren van nieuwe processen en het verspreiden van nieuws. Daarnaast houdt deze afdeling toezicht op de branding van alle TP-vestigingen en bewaakt het team de TP-huisstijl.

Talent Development

We geloven dat je als mens gelukkiger bent wanneer je voldoening, waardering en plezier uit je werk haalt. Dit gebeurt o.a. wanneer je de ruimte en middelen krijgt om te blijven groeien en al je kwaliteiten en talenten te mogen ontwikkelen. Het Talent Development team is er om alle TP collega’s daarbij te helpen. Deze afdeling houdt zich bezig met het samenstellen van documentatie en het voorbereiden van opleidingen.

Lees meer
shutterstock_1412314247

Human Resources

De HR-afdeling bij Teleperformance Nederland staat garant voor het handhaven van een gezonde balans tussen de werknemers en de organisatie. Door elke medewerker van Teleperformance centraal te stellen, streven we naar tevredenheid op de werkvloer, met als kernfilosofie: ‘gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten’. De HR-afdeling fungeert als hoeder van de tevredenheid van al onze collega’s.

 

Environment, Health & Safety

De afdeling Environment, Health & Safety adviseert en ondersteunt de organisatie. Dit doen ze bij het zodanig inrichten van de bedrijfsprocessen en de arbeidsomstandigheden dat al onze collega’s hun werk veilig en gezond kunnen uitvoeren. Deze afdeling ondersteunt of adviseert bij vragen over arbeidsomstandigheden, bij zorgen zorgen over de veiligheid, gezondheid en/of welzijn op de werkvloer, of wanneer jij een risico en/of gevaarlijke werksituatie wilt melden.

TP_ZTM-6

Facility & Hospitality

De afdeling Facilities & Hospitality neemt de verantwoordelijkheid op zich om een aangename, veilige en gastvrije werkomgeving te waarborgen. Door te focussen op catering, onderhoud en distributie zorgen we ervoor dat medewerkers zich comfortabel voelen en optimaal kunnen functioneren binnen onze faciliteiten.

Finance & Payroll

De afdeling Finance & Payroll is verantwoordelijk voor verschillende cruciale taken, waaronder salarisuitbetalingen en het beantwoorden van gerelateerde vragen. Ze houden toezicht op gewerkte uren en verlofsaldi, en bieden ondersteuning bij vragen over loonbelasting en loonbeslag, waardoor ze een belangrijke rol spelen in het functioneren van de organisatie.

3d,Hands,Holding,A,Cell,Phone,With,Coins,On,The
shutterstock_1896760648

IT

De afdeling IT is een cruciale speler die verantwoordelijk is voor alle IT-gerelateerde zaken in de Benelux en Suriname. Van activiteiten tot administratie, ze bieden ondersteuning voor hardware en software, helpen bij problemen, netwerk- en apparaatbeheer. Hun diensten strekken zich uit tot al onze collega’s en klanten, waarbij ze een onmisbare rol vervullen.

Security, Compliance & Privacy

De afdeling Security, Compliance & Privacy bij Teleperformance staat garant voor de veiligheid van alle behandelde data. Ze waarborgen een werkomgeving waarin elke TP-collega dagelijks kan functioneren, met een perfecte balans tussen werkbaarheid en veiligheid. Hun inspanningen zorgen voor de bescherming van essentiële gegevens en het handhaven van naleving van privacyregels.

Digital business and technology

Promote & Develop

De afdeling Promote & Develop (P&D) speelt een cruciale rol bij het uitbreiden van bestaande en het verkennen van nieuwe markten. Hun focus ligt op het realiseren van nieuwe zakelijke kansen door middel van verschillende activiteiten. P&D is toegewijd aan het stimuleren van groei en het ontdekken van mogelijkheden voor Teleperformance.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

cta

Match jouw wensen met ons aanbod

20km
10km 20km 50km 100km
Functietype
Taal
Afdeling