Werken bij het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket vacatures

Op deze pagina vind je meer informatie over Juridisch Loket vacatures. Heb jij affiniteit met deze branche en sta je graag in contact met mensen die juridisch hulp nodig hebben? Wil jij deze burgers te woord staan en intakes verzorgen? Solliciteer dan bij het Juridisch Loket. Benieuwd naar wat de vacature van deze toffe werkgever inhoudt en welke arbeidsvoorwaarden je krijgt? Lees snel verder!

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.
Maar geen zorgen, in ons vacatureoverzicht vind je heel veel
andere toffe functies die momenteel beschikbaar zijn.

Over het Juridisch Loket

Het Juridisch Loket is een onafhankelijke en laagdrempelige stichting, waar burgers zonder enige vorm van belangenverstrengeling gratis juridische hulp krijgen. In de vorm van tips, doorverwijzingen of, als zij aan de WRB voorwaarden voldoen, door zaken zelf in behandeling te nemen. Dit betreft verschillende kwesties, waaronder arbeidsrecht, huurrecht, familierecht, strafrecht, consumentenrecht en andere soorten wetgeving.

Het doel van het Juridisch Loket is om het recht toegankelijk en begrijpelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie. Ze geven informatie en advies om mensen te helpen hun juridische problemen op te lossen of te voorkomen. Ze kunnen ook doorverwijzen naar gespecialiseerde advocaten of mediators als de zaak dat vereist.

Een medewerker bij het Juridisch Loket biedt diensten aan op verschillende manieren. Op de website vind je veel informatie over verschillende juridische onderwerpen. Daarnaast hebben ze ook de beschikking over een telefonische helpdesk waar je een juridische vraag kunt stellen. Jij, als klantenservice medewerker, staat deze burgers te woord, verzorgt intakes en draagt zaken over/verwijst ze eventueel door. Tot slot heeft het Juridisch Loket fysieke locaties in verschillende steden in Nederland waar je een afspraak kunt maken voor een persoonlijk gesprek.


Solliciteer direct op onze vacatures

Wacht niet langer om deel uit te maken van ons levendige en ondersteunende team bij het Juridisch Loket. Lanceer je carrière of geef het een nieuwe wending. Je krijgt de kans om in een diverse en dynamische omgeving te werken, waar je professionele en persoonlijke groei hand in hand gaan. Grijp nu deze kans en solliciteer direct op onze vacatures. We kijken uit naar je sollicitatie!

Wat ga je doen?

Jij, als klantenservice medewerker, staat burgers te woord, verzorgt intakes en draagt zaken over/verwijst hen eventueel door. Dit doe je in een team met gezellige collega’s waar je allemaal naar hetzelfde doel werkt; zoveel mogelijk mensen helpen op juridisch gebied. Naast het uitvoeren van WRB checks, luister je aandachtig naar bellers en stel je hen de juiste vragen. Je bepaalt de juiste route naar de oplossing en documenteert de gekozen weg. Daarnaast verbind je mensen met spoedzaken door met interne juridische medewerkers. Je plant spreekuurafspraken en terugbelverzoeken in of verwijst bellers door naar interne informatie (bijvoorbeeld op de website van het Juridisch Loket) en/of externe organisaties. Ook zien we graag dat jij jouw kennis, ervaringen en inzichten enthousiast deelt met collega’s.

Wie ben jij?

Als klantenservice medewerker bij het Juridisch Loket, heb je de capaciteit om makkelijk op mbo/hbo niveau mee te gaan en heb je al wat relevante ervaring in ondersteunende rollen. Hoewel je geen encyclopedie aan juridische kennis hoeft te zijn, is het belangrijk dat je affiniteit hebt met juridische zaken.

Je begrijpt hoe essentieel het is om écht te luisteren naar de bellers en hen oprecht serieus te nemen. Je bent niet bang om de juiste vragen te stellen om zo tot de kern van hun juridisch probleem te komen. We vinden het belangrijk dat je de relevantie inziet van het volgen van scripts en processen, maar dat je ook weet wanneer een persoonlijke aanpak vereist is. Je bent enthousiast om bij te dragen aan dit team en helpt graag je collega’s, terwijl je ook kijkt naar manieren om de processen continu te verbeteren.

En natuurlijk, je spreekt zowel Nederlands als Engels. Als je nog meer talen spreekt, is dat een geweldige bonus!

Is een van onze nieuwe vacatures van het juridisch loket echt iets voor jou? Aarzel niet langer en solliciteer direct!

Juridische affiniteit

Werken bij het Juridisch Loket vereist geen uitgebreide juridische kennis, affiniteit wel! Je moet in staat zijn te kunnen doorvragen: niet iedereen die belt, legt direct de kern van het juridische vraagstuk bloot. Het is jouw taak om te ontdekken wat het werkelijke juridische probleem is. Er wordt verwacht dat je vlot kunt meedraaien op het niveau van MBO/HBO en dat je relevante ervaring hebt, zoals in vergelijkbare ondersteunende functies.

 

 

Team

Samen zijn we sterker dan alleen. We zweren bij deze filosofie. Door elkaar te motiveren, helpen en aan te moedigen halen we als team de beste resultaten. Wissel ideeën uit, zoek samen naar oplossingen en vier samen successen. De werksfeer bij het Juridisch Loket is open en uitnodigend, met een sterke focus op continue verbetering en persoonlijke groei. Iedereen heeft een stem en elke bijdrage wordt gewaardeerd!


Arbeidsvoorwaarden

Om je optimaal voor te bereiden op jouw werkzaamheden, volg je een betaalde training van 5 dagen bij het Juridisch Loket. Daarnaast blijven we met uitgebreide coachings en trainingen jouw gesprekstechnieken ontwikkelen, waardoor jij uitgroeit tot een geweldige klantenservice medewerker.

We vragen geen juridische kennis (affiniteit wel!) en bieden reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding. Jij kunt ervoor kiezen om op het kantoor in Den Haag te werken of thuis te werken. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris en krijg je ook alle ruimte om je te blijven ontwikkelen.

Solliciteer op een van de vacatures bij het Juridisch Loket

Wil jij aan de slag als klantenservice medewerker? Kom werken bij het Juridisch Loket! Samen met jouw bevlogen collega’s doen jullie er alles aan om burgers zo goed mogelijk te woord te staan. Samen zorgen jullie ervoor dat zij zich écht begrepen voelen. Solliciteer vandaag nog en ga op korte termijn aan de slag.