Werken bij het juridisch loket

Juridisch loket vacatures

Ben je op zoek naar Juridisch Loket vacatures? Heb jij affiniteit met deze branche en sta je graag in contact met mensen die jouw hulp nodig hebben? Help burgers met juridisch advies en solliciteer vandaag nog bij het Juridisch Loket. Benieuwd naar wat de vacature van deze toffe werkgever biedt en welke arbeidsvoorwaarden je krijgt? Lees snel verder!

Wat is het Juridisch Loket?

Het Juridisch Loket is een Nederlandse organisatie die gratis juridisch advies geeft aan burgers. Dit betreft verschillende kwesties, waaronder arbeidsrecht, huurrecht, familierecht, strafrecht, consumentenrecht en andere soorten wetgeving.

Het doel van het Juridisch Loket is om het recht toegankelijk en begrijpelijk te maken voor iedereen, ongeacht hun financiële situatie. Ze geven informatie en advies om mensen te helpen hun juridische problemen op te lossen of te voorkomen. Ze kunnen ook doorverwijzen naar gespecialiseerde advocaten of mediators als de zaak dat vereist.

Een medewerker bij het Juridisch Loket biedt diensten aan op verschillende manieren. Op de website vind je veel informatie over verschillende juridische onderwerpen. Daarnaast hebben ze ook de beschikking over een telefonische helpdesk waar je een juridische vraag kunt stellen. Wanneer je aan de slag gaat als klantenservice medewerker ben je actief op deze afdeling. Tot slot hebben ze fysieke locaties in verschillende steden in Nederland waar je een afspraak kunt maken voor een persoonlijk gesprek.


Solliciteer direct op onze vacatures

Wacht niet langer om deel uit te maken van ons levendige en ondersteunende team bij het Juridisch Loket. Lanceer je carrière of geef het een nieuwe wending. Je krijgt de kans om in een diverse en dynamische omgeving te werken, waar je professionele en persoonlijke groei hand in hand gaan. Grijp nu deze kans en solliciteer direct op onze vacatures. We kijken uit naar je sollicitatie!

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij het Juridisch Loket geef je burgers gratis juridische hulp. Uiteraard krijg je wel betaald voor jouw werkzaamheden. Dit doe je in een team met gezellige collega’s waar je allemaal naar hetzelfde doel werkt; zoveel mogelijk mensen helpen op juridisch gebied. Naast jouw werkzaamheden als klantenservice medewerker, verzorg je intakes en draag je zaken over of verwijst ze eventueel door.

Wie ben jij?

Als klantenservice medewerker bij het Juridisch Loket, heb je de capaciteit om makkelijk op mbo/hbo niveau mee te gaan en heb je al wat relevante ervaring in ondersteunende rollen. Hoewel je geen encyclopedie aan juridische kennis hoeft te zijn, is het belangrijk dat je affiniteit hebt met juridische zaken.

Je begrijpt hoe essentieel het is om écht te luisteren naar de bellers en hen oprecht serieus te nemen. Je bent niet bang om de juiste vragen te stellen om zo tot de kern van hun juridische probleem te komen. We vinden het belangrijk dat je gesprekstechnieken optimaal ontwikkeld zijn. Je begrijpt het belang van het volgen van scripts en processen, maar je weet ook wanneer een persoonlijke aanpak vereist is. Je bent enthousiast om bij te dragen aan dit team en helpt graag je collega’s, terwijl je ook kijkt naar manieren om de processen continu te verbeteren.

En natuurlijk, je spreekt zowel Nederlands als Engels. Als je nog meer talen spreekt, is dat een geweldige bonus!

Is een van onze nieuwe vacatures van het juridisch loket echt iets voor jou? Aarzel niet langer en solliciteer direct!

Juridisch onderlegd

Werken bij het Juridisch Loket vereist uitgebreide juridische kennis omdat je verantwoordelijk bent voor het geven van juridisch advies aan mensen die het nodig hebben. Je moet in staat zijn om complexe juridische vragen, kwesties en wetten te begrijpen en uit te leggen op een manier die toegankelijk is voor leken. Omdat het Juridisch Loket op veel verschillende rechtsgebieden werkt, vragen we een brede kennis van de wet. Je moet ook op de hoogte zijn van recente ontwikkelingen en veranderingen in de wet om ervoor te zorgen dat het advies dat je geeft accuraat en up-to-date is. Daarom moet je, om bij het Juridisch Loket te kunnen werken, juridisch onderlegd zijn.

Team

Samen zijn we sterker dan alleen. We zweren bij deze filosofie. Door elkaar te motiveren, helpen en aan te moedigen halen we als team de beste resultaten. Wissel ideeën uit, zoek samen naar oplossingen en vier samen successen. De sfeer is open en uitnodigend, met een sterke focus op continue verbetering en persoonlijke groei. Iedereen heeft een stem en elke bijdrage wordt gewaardeerd.


Arbeidsvoorwaarden

Om je optimaal voor te bereiden op jouw werkzaamheden, volg je een betaalde training van 5 dagen bij het Juridisch Loket. Daarnaast blijven we met uitgebreide coachings en trainingen jouw gesprekstechnieken ontwikkelen, waardoor jij uitgroeit tot een geweldige klantenservice medewerker.

We vragen geen jaar werkervaring en bieden een reiskostenvergoeding en/of thuiswerkvergoeding. Jij hebt na jouw inwerktijd de mogelijkheid om 1 dag per week vanuit huis te werken en ontvangt een marktconform salaris. Daarnaast heb je ook ruimte om te blijven ontwikkelen.

Solliciteer vandaag nog op een vacature!

Wil jij aan de slag als juridisch medewerker? Kom werken bij het Juridisch Loket! Samen met jouw bevlogen collega’s doen jullie er alles aan om burgers zo goed mogelijk te voorzien van juridisch advies. Solliciteer vandaag nog en ga op korte termijn aan de slag.