Customer service vacatures

Werken op een customer service-afdeling vraagt om een positieve instelling en interesse in mensen. Je ontvangt telefoontjes en/of berichten en/of mails van klanten. Help jij ons ervoor te zorgen dat deze klanten prettige contactmomenten hebben? Bij Teleperformance werk je voor bekende merken als bol.com, VodafoneZiggo en Samsung. Je hebt volop doorgroeimogelijkheden. Momenteel hebben wij verschillende customer service vacatures openstaan.

Het eerste aanspreekpunt voor klanten

De customer service-afdeling is het eerste aanspreekpunt voor de klant. Als iemand vragen of klachten over een product of dienst heeft, ben jij degene die het merk vertegenwoordigt. Als het even kan, beantwoord je de vraag of los je het probleem meteen op. Je bent dus echt service gericht! Misschien vang je een signaal op waar een ander product van het merk goed bij past. Het uiteindelijke doel van de interactie? Ervoor zorgen dat de klant een positieve ervaring met het merk heeft, ook als hij of zij bij aanvang van het gesprek boos of teleurgesteld was. Daarnaast ben je als klantenservice medewerker verantwoordelijk voor het verwerken van de administratie rondom de gevoerde gesprekken.

De tijd dat je bij customer service automatisch dacht aan een callcenter, is voorbij. Dankzij nieuwe technologieën kun je klanten op veel meer manieren dan alleen telefonisch van dienst zijn. Omnichannel, noemen wij dat. Andere mogelijkheden zijn mailcontact, chatten, of het beantwoorden van social media-berichten. In sommige customer service-functies combineer je deze kanalen, wat voor uitstekend klantcontact en extra variatie in je baan zorgt.

customer service vacatures
customer service medewerker

Is deze functie iets voor jou?

De functie Customer service medewerker is interessant voor wie geniet van persoonlijk contact en toe is aan een nieuwe uitdaging. Jij koppelt jouw mensenkennis aan de productkennis die je bij ons opdoet, met zoveel mogelijk tevreden klanten tot gevolg. Je bent ondernemend en positief, wat zich vertaalt in een proactieve houding en een groot gevoel van verantwoordelijkheid.

Als ‘mensenmens’ heb je een groot inlevingsvermogen en ben je klantgericht. Je geniet ervan om een glimlach op het gezicht van iemand te toveren. Dankzij jouw flexibiliteit kun jij je prima aanpassen aan nieuwe situaties. Zoek jij een vaste baan of liever parttime? Alles is mogelijk bij Teleperformance. Bekijk ook onze nieuwste vacatures!

Vaardigheden die je nodig hebt als customer service specialist

Customer service banen zijn één van de meest dankbare banen die er zijn. De hele dag help je verschillende mensen met uiteenlopende problemen en vragen. Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, verlangen we een aantal belangrijke vaardigheden van jou. Voldoe je aan al deze vaardigheden? Dan ben jij de ideale customer service specialist voor Teleperformance.

Communicatieve vaardigheden

De communicatieve vaardigheden van customer service medewerkers zijn van essentieel belang omdat zij constant in contact staan met klanten. Hun communicatiekwaliteit heeft directe invloed op de klanttevredenheid en de reputatie van het bedrijf. Effectieve communicatie is nodig zodat klanten hun probleem begrijpen en een duidelijke uitleg krijgen over de oplossing. Bovendien moeten ze in staat zijn om klachten snel en effectief af te handelen en de klant het gevoel geven dat ze serieus worden genomen.

Empathisch vermogen

Een customer service medewerker moet empathisch vermogen hebben om de klanttevredenheid te vergroten en de reputatie van het bedrijf te verbeteren. Empathie stelt medewerkers in staat om zich in de schoenen van de klant te plaatsen en hun problemen beter te begrijpen, waardoor ze de juiste oplossingen kunnen bieden en de klant een gevoel van begrip en waardering krijgt. Dit draagt bij aan een positieve ervaring voor de klant en versterkt de loyaliteit en tevredenheid. Empathie kan ook helpen om escalatie van problemen te voorkomen en om klachten snel en effectief op te lossen.

Talenkennis

Wanneer je als customer service medewerker meerdere talen spreekt, zien we dit als een flinke meerwaarde. Steeds meer bedrijven opereren internationaal en de kans dat je voor een internationaal bedrijf te werk gaat waar klanten wereldwijd worden bediend is groot. Een medewerker die meerdere talen spreekt, kan communiceren met klanten die hun moedertaal spreken, wat kan bijdragen aan een positieve klantervaring en klanttevredenheid. Het kunnen spreken van verschillende talen kan ook helpen om de communicatie met klanten te verbeteren en problemen sneller en effectiever op te lossen. Het vergroten van de talenkennis van medewerkers kan ook bijdragen aan de groei van het bedrijf en het vergroten van de mogelijkheden om nieuwe markten te betreden.

Flexibiliteit

Een customer service medewerker moet flexibel zijn omdat het werk vereist dat medewerkers zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden en de behoeften van de klant. Flexibiliteit maakt het voor medewerkers mogelijk om snel en effectief te reageren op onverwachte situaties en te vinden wat werkt om het probleem op te lossen. Door zich flexibel op te stellen, kunnen medewerkers ook betere oplossingen bieden en de tevredenheid van de klant verhogen.

Tech Support

Heeft een klant een technisch probleem met een product, dan help jij hen dat op afstand op te lossen. Dankzij de knowledge base kun je antwoord geven op de meest technische vragen. Indien nodig, zet je het ticket door naar de tweede lijn. Je zit vaak niet alleen aan de telefoon, maar beantwoordt ook vragen per e-mail, chat of social media.

Meer informatie

Tilburg

Waarom werken bij Teleperformance?

Bij Teleperformance vind je gemotiveerde, enthousiaste collega’s die de sfeer er goed in houden. Bij ons werk je niet eerst via een uitzendorganisatie, maar krijg je meteen een contract. Dankzij onze speciale acties en kortingen profiteer je ook in je vrije tijd van jouw baan bij de customer service.

Bij veel van onze customer service medewerker vacatures heb je de vrijheid om een vroege dienst of late dienst te draaien, structureel of in ploegendienst. Dat is ideaal als je dit werk met een studie, het gezinsleven of werk als zelfstandig ondernemer wil combineren. Ook is het mogelijk om parttime te werken. Word jij onze nieuwe medewerker customer service?

Hoe gaat onze sollicitatieprocedure in zijn werk?

  • Als je interesse hebt om als customer service specialist aan de slag te gaan bij Teleperformance, dan start je sollicitatieprocedure met het invullen van het online sollicitatieformulier. Als jij wilt solliciteren is het niet verplicht om je cv bij te voegen en er is ook geen verplichte sollicitatiebrief nodig, hoewel dit voor andere nieuwe vacatures wel gevraagd kan worden.
  • Na het invullen van het formulier, volgt er een assessment om te bepalen of je geschikt bent voor de functie. De recruiter zal je hierbij vragen stellen over je motivatie en beschikbaarheid. Als er een match is, nodigen we je uit voor een individueel sollicitatiegesprek.
  • Voor alle functies wordt gekeken of de vaardigheden van de kandidaat aansluiten bij de vacature en of er aan de minimum-systeemeisen wordt voldaan. Het assessment biedt daarnaast de kans om meer over je persoonlijkheid te leren, wat de talent acquisition specialist meer inzicht geeft in jou als kandidaat.
  • Als je solliciteert op een staffunctie, dan verwachten we graag je cv en motivatiebrief. Afhankelijk van de functie vindt er een sollicitatiegesprek plaats, gevolgd door een assessment en een gesprek met je toekomstige manager. Bij een succesvolle sollicitatie kunnen we je een arbeidsovereenkomst en extralegale voordelen aanbieden waarna we je verwelkomen bij Teleperformance met een deeltijd / voltijds contract voor bepaalde duur met eventueel uitzicht naar onbepaalde duur.

Solliciteer direct

Denk jij altijd in oplossingen, spreek je de Engelse taal, ben je communicatief sterk en lever je graag de beste service. Solliciteer bij Teleperformance en start met jouw nieuwe baan voor een grote opdrachtgever.

werken bij teleperformance