Onze locaties

Altijd een baan
in de buurt

Teleperformance heeft verschillende werklocaties door heel Nederland, België en Suriname. Of je nu graag dicht bij jou in buurt werkt of liever de wijde wereld in trekt, er is altijd wel een baan voor jou. Lees hier meer over onze verschillende locaties en vind een geschikte werklocatie bij jou in de buurt.

Vestiging Zwolle

Hanzelaan 198 | 8017 JG

Vestiging Zoetermeer

Ierlandlaan 45 | 2713 HH

Vestiging Utrecht (Secoya Building)

Papendorpseweg 97 | 3528 BJ

Vestiging Tilburg

Hart van Brabantlaan 20 | 5038 JL

Vestiging Maastricht

Paul-Henri Spaaklaan 7-9 | 6229 EN

Vestiging Paramaribo

Flexmall Surinamestraat 72

Vestiging Antwerpen

Borsbeeksebrug 30 | 2600

Werken vanuit huis

Vind je het heerlijk om thuis te werken? We hebben verschillende thuiswerk vacatures beschikbaar waarbij je de werkzaamheden helemaal, of deels, vanuit huis kunt doen. Je bespaart hiermee de reistijd die je normaal gesproken kwijt bent om naar kantoor te gaan. Zo houd je extra tijd over die je kunt steken in hobby’s of familie en vrienden. Wij zorgen ervoor dat jij een goede thuiswerkplek hebt, waar jij al je werkzaamheden op een prettige manier kunt uitvoeren.

Hybride werken of op kantoor?

Of ben je liever werkzaam op kantoor met je eigen bureau en collega’s om je heen? We hebben verschillende kantoorfuncties voor je beschikbaar. We zijn gevestigd op verschillende locaties in Nederland, België en Suriname. Een werkplek is nooit ver weg en de reiskosten die je maakt, krijg je uiteraard vergoed. Samen met jouw team van collega’s gaan jullie voor het beste resultaat, zodat klanten tevreden zijn. Je bent een ambassadeur voor het merk waar je voor werkt en jouw ondernemende instelling kunnen we daarbij heel goed gebruiken!

Ook is het mogelijk om hybride te werken. Je werkt dan bijvoorbeeld 1 dag op kantoor en voert daarbij werkzaamheden uit die je samen met je collega’s kunt doen. De rest van de dagen kun je vanuit huis aan de slag. Zo behoud je toch de connectie met je collega’s en heb je de vrijheid van thuiswerken tot je beschikking.

Nederlandstalige en Franstalige vacatures

Wanneer je voor Teleperformance in Nederland of in Suriname werkt, vind je merendeels Nederlandstalige vacatures. Maar wanneer je in België werkzaam bent of in de grensstreken, kan het ook interessant zijn om op Franstalige vacatures te solliciteren. Zo vind je verschillende beroepen waarbij je meertalig moet zijn om goed je werk te kunnen doen. We hebben verschillende klanten die ook in Belgisch Wallonië actief zijn, waarbij ook een Franstalige klantenservice verleend moet worden. Ben jij de Franse taal machtig en zoek je een nieuwe uitdaging? Solliciteer direct op één van de beschikbare functies.

Vacatures Antwerpen

Werken in het buitenland

Heb je de behoefte om te gaan werken in het buitenland? We hebben bijvoorbeeld verschillende vacatures in België open staan. Zoek je het verder van huis? Ga dan aan de slag in Paramaribo! We hebben in Suriname een eigen contactcenter waar verschillende vacatures beschikbaar zijn. We werken daar met Nederlandse tijden, dus dat betekent dat je vroeg op moet staan. Een voordeel is dat je al vroeg op de dag klaar bent en kunt genieten van het heerlijke weer en leven in Suriname!

Meer informatie

Iedere locatie heeft andere functies

Je vindt verschillende functies bij verschillende locaties. Sommige locaties specificeren zich op één functie of zelfs op één klant van Teleperformance. Andere locaties hebben meerdere afdelingen van verschillende bedrijven in hun portefeuille. De vestiging in Maastricht is onze multilingual locatie. We bieden daar onze dienstverlening aan in zo’n vijftien verschillende talen.

Solliciteer direct

Wanneer je komt werken bij Teleperformance wordt er naar jou als persoon gekeken en bij welke functie je het beste past. Aan de hand van jouw kwaliteiten en capaciteit kunnen we jou een geschikte functie aanbieden. Kom solliciteren bij Teleperformance en geef jouw carrière een boost!

cta