Carrière

Ontwikkelen

Binnen Teleperformance vinden we ontwikkeling ontzettend belangrijk. De grootste talenten die bij ons werken zijn doorgegroeid vanaf customer service agent en hebben binnen ons bedrijf geleerd. Ontwikkelen zien we niet alleen op gebied van kennis, maar juist op gebied van vaardigheden, houding en zelfreflectie. Onze collega’s ontwikkelen zichzelf zowel op professioneel- als privévlak. We nemen de ambitie en passie die onze collega’s hebben serieus en besteden hier aandacht aan. Hierdoor hebben veel van onze collega’s grote successen kunnen behalen.

Succesverhalen

JUMP!

We willen onze collega’s graag de kans geven om door te groeien binnen onze organisatie. Daarom hebben we een speciaal doorgroeiprogramma ontwikkeld: JUMP! Tijdens dit programma wordt een medewerker klaargestoomd voor een nieuwe functie met workshops en praktijkbegeleiding. JUMP! is een leer- en ontwikkelprogramma voor collega’s met ambitie. Voor collega’s met lef. Collega’s met visie en collega’s die ownership tonen. Collega’s die in een team de beste resultaten neer willen zetten. En bovenal, collega’s die zich durven te ontwikkelen.

Zij gingen je voor
Wij werken o.a. voor:

MyTP Learning

We willen collega’s graag de mogelijkheid geven om zich te blijven ontwikkelen. Teleperformance heeft een learning platform waarin iedere medewerker e-learnings en workshops kan volgen. Dit ondersteunt onze collega’s bij de dagelijkse werkzaamheden en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling. Iedere collega heeft vrije keus welke modules op dat moment bij hem/haar passen. Onderwerpen als omgaan met weerstand, feedback geven aan collega’s, timemanagement en zelfreflectie kunnen aan bod komen. Het leerplatform MyTP is voor iedere collega op maat gemaakt.

Onbepaalde tijd contracten

Bij Teleperformance staan onze collega’s centraal. Daarom maken we er op ieder project of stafafdeling een feestje van als een medewerker of een collega een contract voor onbepaalde tijd krijgt! Hierbij hoort een heerlijke chocoladereep, een button, eeuwige roem en (als je geluk of pech hebt) een hoop confetti! Iedere maand weer verblijden we collega’s met een vast contract. We nemen graag collega’s permanent op in onze TP Family.

Bekijk onze Facebook-posts