Talent Acquisition

Op de afdeling Talent Acquisition werken de Talent Acquisition Specialists van Teleperformance. Deze gedreven collega’s zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de juiste mensen voor de verschillende afdelingen en vacatures. De juiste match zoeken we niet alleen in kandidaten vanuit de wijde wereld, maar hierbij kijken we ook naar onze eigen talent pool binnen Teleperformance. Wie voor een baan bij Teleperformance kiest, kiest immers voor een baan met doorgroei mogelijkheden. De afdeling Talent Acquisition ondersteunt ook bij het in kaart brengen van intern talent en ondersteunt bij doorgroei trajecten van interne medewerkers.

pagina 'talent acquisition' - shutterstock_1482412214_wave

Wat doet een Talent Acquisition Specialist?

Een Talent Acquisition Specialist werft en selecteert personeel en maakt een match tussen de vraag aan personeel vanuit de organisatie en het aanbod van kandidaten op de arbeidsmarkt en de interne organisatie. Je bent pro-actief op zoek naar kandidaten die passen bij de vacatures en bedenkt, initieert en evalueert wervingsacties voor openstaande vacatures. Je schakelt tussen de kandidaten en de verschillende afdelingen en managers van Teleperformance. Naast het telefonisch screenen, evalueren van testresultaten van een kandidaat en het voeren van sollicitatiegesprekken, stel je ook vacatureteksten op en denk je mee over wervingsstrategieën op de verschillende
doelgroepspecifieke mediakanalen.

IMG_0190

Bij wie past een baan als Talent Acquisition Specialist?

Talent Acquisition Specialist word je niet zomaar. Je moet goede communicatieve vaardigheden hebben, een open houding en geïnteresseerd zijn in een ander. Als Talent Acquisition Specialist ben je analytisch sterk, je kunt snel verbanden leggen en hebt een echte winnaarsmentaliteit. Je zorgt er voor dat de juiste persoon op de juiste tijd en plaats werkzaam is, waardoor Teleperformance als organisatie optimaal kan functioneren.

Waarom werken bij Teleperformance?

Teleperformance is een strategische partner van toonaangevende bedrijven wereldwijd. Teleperformance heeft het grootste team aan interactie-experts ter wereld. Wij zijn multicultureel, zeer ervaren en hebben een breed aanbod aan omnichannel oplossingen en technologieën.

Als je bij Teleperformance komt te werken, vind je een baan vol uitdaging. Je werkt met een breed aanbod aan omnichannel oplossingen en technologieën. Jou wordt de kans geboden om je professioneel te ontwikkelen, waardoor jouw baan altijd uitdagend blijft.

TP_ZTM-9
Lorenzo Amania

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Jouw mogelijkheden binnen Teleperformance zijn zeer divers. Vanuit een baan als Talent Acquisition Specialist kan je hogerop klimmen, maar ook naar een andere afdeling. Bijvoorbeeld richting Client Operations. De echte nomaden kunnen er ook voor kiezen om hun geluk te beproeven bij een Teleperformance locatie in een ander land.

Maak kennis met onze Talent Acquisition Specialisten!

Op de afdeling Talent Acquisition werken Talent Acquisition Specialists. Deze gedreven collega’s zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de juiste mensen voor de verschillende afdelingen en vacatures.

Vrouw - hoofdtelefoon