Werken bij Ahold Delhaize

Ahold vacatures

Ben je op zoek naar Ahold vacatures? Wil je een nieuwe uitdaging waarin je echt het verschil kunt maken? Ga aan de slag als klantenservice medewerker voor het dynamische Ahold Delhaize. Ontdek de diverse Ahold vacatures die we beschikbaar hebben en vind de rol die perfect aansluit bij jouw talenten. Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Lees verder en duik in de mogelijkheden die voor je liggen!

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.
Maar geen zorgen, in ons vacatureoverzicht vind je heel veel
andere toffe functies die momenteel beschikbaar zijn.

Wat is Ahold Delhaize

Ahold Delhaize, ontstaan uit een fusie, is inmiddels een naam van formaat in de retailwereld. Albert Heijn en Delhaize zijn samengekomen om samen een krachtige entiteit te vormen die zich elke dag inzet voor bijna 54 miljoen klanten, dat is Ahold Delhaize! Het is een bedrijf dat hoog inzet op duurzaamheid, waarbij de kwaliteit van producten en klantenservice centraal staat. Bovendien is het een bedrijf met een rijke geschiedenis en een heldere visie op de toekomst. Een toffe werkgever, dus!

Welke organisaties vallen onder deze onderneming?

Ahold Delhaize heeft niet slechts één, maar meerdere sterke merken onder haar hoede. Je kunt bijvoorbeeld bij Albert Heijn werken. Maar ook Delhaize, Etos, en Gall & Gall zijn namen die bij iedereen bekend in de oren klinken. Elk van deze merken heeft een eigen identiteit, een specifiek assortiment en focus op marketing. De overkoepelende visie aan klantenservice is een consistent kenmerk dat alle merken bindt. Deze visie omvat een persoonlijke en duidelijke aanpak, waarin elke klant geholpen wordt.


Wat verwachten we van jou?

Een goede klantenservice medewerker is van alle markten thuis. Je moet niet alleen over technische vaardigheden beschikken, maar ook over persoonlijke kwaliteiten. Kun jij je gemakkelijk in iemands schoenen verplaatsen? Dan heb je de empathie die we zoeken. Een portie geduld is goud waard, vooral als klanten een uitdaging hebben. Goede communicatie is de sleutel, en jij bent de vertaler tussen het bedrijf en de klant. Kun je snel schakelen en creatieve oplossingen bedenken? Dat probleemoplossend vermogen komt altijd van pas. En onderschat die aandacht voor detail niet; het maakt vaak het verschil tussen een tevreden klant en een fan. Voel je je aangesproken? Perfect!

Verstand van verschillende vakgebieden

Een baan bij Teleperformance in één van de Ahold Delhaize vacatures betekent niet dat je je beperkt tot één vakgebied. Kennis van meerdere vakgebieden zorgt ervoor dat je een klant beter te woord kan staan. Het zorgt ervoor dat je positie en impact binnen het bedrijf aanzienlijk versterkt. Je bouwt verschillende expertises op en wij helpen je jouw loopbaan vorm te geven.Teleperformance is daarom op zoek naar veelzijdige kandidaten die meer willen leren en groeien binnen hun rol. Iets voor jou? Mooi! Reageer dan op één van onze uitdagende vacatures.

Wat bieden we jou?

Bij Teleperformance draait het allemaal om het welzijn en geluk van onze medewerkers. Naast boeiende doorgroeimogelijkheden en een uitdagende vacature, hebben we ook meerdere voordelen voor je op een rij gezet.

gezelligheid

Benefits & Care

Met onze TP Benefits genieten medewerkers van exclusieve kortingen op een breed scala aan producten en diensten dankzij onze samenwerking met Benefits at Work. Dit varieert van mode en elektronica tot cadeaubonnen met bekende merken als Samsung, Zalando en bol.com. In onze TP Care benadering koesteren we het welzijn van elk teamlid, waarbij we ondersteuning bieden bij zowel fysieke als mentale uitdagingen.

verzekering

Fit & Fun

Ons TP Fit-programma is er voor diegenen die hun gezondheid voorop stellen. In dit programma bieden we workshops die je kunt volgen over diverse gezondheidsthema’s. En natuurlijk is er TP Fun, waarbij we de balans tussen hard werken en ontspanning erkennen, en activiteiten organiseren zoals bingo-avonden en barbecuefeesten voor wat luchtige gezelligheid.

Wil jij werken bij Ahold? Aarzel niet langer en solliciteer direct op een van onze openstaande vacatures!

Verschillende mogelijkheden voor doorontwikkeling

Iedereen is uniek, met eigen dromen en ambities. Bij Teleperformance & Ahold Delhaize erkennen we dat en bieden we méér dan alleen een baan. Droom je van een leidinggevende rol of ben je nieuwsgierig naar een andere afdeling? Bij Teleperformance ligt de wereld voor je open. We geloven in jouw groeipotentieel. Fun fact: wist je dat onze CEO begonnen is als klantenservice medewerker?

Cultuur bij Teleperformance

#TP Family is waar onze cultuur voor staat. We doen er alles aan om een hechte band te scheppen tussen collega’s. Om dit te bewerkstelligen organiseren we verschillende acties en events door het hele jaar. Een voorbeeld hiervan is TP Fun, waar verschillende leuke activiteiten onder vallen die we voor onze TP collega’s organiseren. TP-Fun bevat een team collega’s met verschillende disciplines. Het TP Fun-team organiseert verschillende activiteiten zoals feesten, borrels of sportieve activiteiten.

Jaarlijks organiseert Teleperformance een TP Feest om alle collega’s te bedanken voor hun inzet en harde werk. Met leuke muziek, een drankje en toffe collega’s maken we er elk jaar weer een groot feest van. Meer weten over de cultuur van Teleperformance en de evenementen die we organiseren? Klik dan hier.

Solliciteer direct op een van onze Ahold vacatures!

Klaar voor een avontuur binnen een dynamisch team? Spreekt één van de Ahold Delhaize vacatures je direct aan? Twijfel niet en duik in de wereld van Teleperformance. Op zoek naar een bijbaan, een parttime functie of een fulltime uitdaging, wij hebben een plekje dat precies goed voelt. Word onderdeel van ons team, reageer op één van onze nieuwe vacatures en til de klantenservice naar een hoger niveau.

Dus, waarom nog aarzelen? Zet vandaag de eerste stap richting je toekomst bij Ahold Delhaize. We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in de #TP Family!