Klantenservice vacatures

Zoek je leuke klantenservice vacatures? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker bij Teleperformance! In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor klanten. Je lost problemen op, beantwoordt vragen, kijkt bestellingen na en handelt klachten netjes af. Dit kan natuurlijk via de telefoon, maar onze opdrachtgevers bieden hun diensten ook aan via chat, social media en WhatsApp. Zou jij wel willen werken als een van onze klantenservice medewerkers? Bekijk dan snel onze nieuwste vacatures en solliciteer direct!

Omnichannel werkwijze

De tijd dat een klantenservice nog alleen via mail contact had met klanten, ligt al een gehele tijd achter ons. In een tijd waar communicatiemiddelen uit de grond blijven komen, ligt er voor een callcenter medewerker een belangrijke rol weggelegd om altijd up-to-date en bereikbaar te blijven. Teleperformance hanteert een omnichannel werkwijze. Met deze omnichannel werkwijze staan wij klanten van opdrachtgevers te woord met verschillende communicatiemiddelen en via verschillende media. Onze opdrachtgevers krijgen elke dag verschillende vragen binnen en deze worden opgelost via e mail maar ook telefonisch en via social media. Binnenkomende e-mails afhandelen, telefonisch klanten te woord staan en reageren op social media behoren allemaal tot onze omnichannel werkwijze.

klantenservice vacatures
GMT_Icons_vector_October_2021-102

Telefoon

Bij onze opdrachtgevers komen vragen en klachten via verschillende kanalen binnen. Als klantenservice medewerker neem jij de telefoon op voor onze opdrachtgevers. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de klant zich welkom en gehoord voelt. De klant begrijpen, de klant helpen en klachten registreren horen allemaal bij de taken van een medewerker klantenservice.

GMT_Icons_vector_October_2021-37

E mails

Naast de telefoon zijn e mails een uiterst belangrijk kanaal voor een klantenservice medewerker. Veel klanten vinden het prettig om hun vragen of klachten via de mail te sturen. Onze klantenservice medewerkers houden dus dagelijks de mailboxen in de gaten zodat deze meteen beantwoord kunnen worden wanneer dat nodig is.

GMT_Icons_vector_October_2021-94

Social media

Ook het reageren via social media behoort tot onze omnichannel werkwijze. Als klantenservice medewerker kun je dus ook toegang krijgen tot de social media accounts van onze opdrachtgevers. Hier stromen de vragen en klachten ook binnen. Al deze verschillende kanalen maken werken als medewerker klantenservice een leuke afwisselende baan.

Jij bepaalt waar en wanneer je werkt

Bij Teleperformance heb je de vrijheid om te werken waar en wanneer je wil, beter gezegd hybride werken. Met onze flexibele werktijden en hybride werkwijze zit je niet vast aan een vaste weekplanning. Door de corona pandemie hebben we geleerd dat thuiswerken goed binnen ons patroon past. Met onze verschillende kantoren binnen Nederland kun je ook op kantoor werken.

De ideale competenties

Ondanks dat iedere opdrachtgever een eigen wensenlijst heeft, zijn er drie overeenkomsten die iedere klantenservice medewerker moet bezitten. Kun jij deze drie overeenkomsten allemaal afvinken? Dan is een nieuwe uitdaging als medewerker klantenservice echt iets voor jou.

GMT_Icons_vector_October_2021-87

Klantvriendelijk

De eerste overeenkomst spreekt voor zich. Je stelt je in gesprek met een klant te allen tijde klantvriendelijk op. Een klant klopt bij jou aan vanwege een probleem of klacht. Het is dan aan jou om dit negatieve gevoel om te zetten in een positief gevoel richting het vertegenwoordigde merk. Communicatief vaardig.

GMT_Icons_vector_October_2021-96

Proactief werken

Jij kunt in hele korte tijd inspelen op de situatie van een klant. Hoor jij spelende kinderen op de achtergrond? Dan weet je daar op in te spelen door het gesprek een luchtige toon mee te geven. Zo haal je de eerste kou al vakkundig uit de lucht. Je hebt een proactieve houding en beïnvloedt anderen op een positieve manier. Jij bent dé ideale callcenter medewerker.

GMT_Icons_vector_October_2021-39

Denkt in oplossingen

Wanneer een klant vragen heeft over een product of dienst, doe je er alles aan om de klant via chat, e-mail of telefoon zo goed mogelijk te helpen. Je denkt mee en verplaatst je in de klant om erachter te komen wat het probleem is en waar de oplossing ligt. Jij denkt dan ook niet in problemen, maar enkel in oplossingen.

Werken voor top opdrachtgevers

Werken als klantenservice medewerker voor IKEA, bol.com, Lidl, Samsung, Wehkamp en Juridisch Loket. Zo maar wat opdrachtgevers van Teleperformance. En hoe tof zou het zijn wanneer jij hét aanspreekpunt van één van deze grote opdrachtgevers bent? Naast dat je ervaring op doet in een grote organisatie staat het ook goed op jouw CV. Check de openstaande klantenservice vacatures bij onze opdrachtgevers.

logo_bolcom
logo_canadagoose
samsung logo blue
logo_wehkamp
samsung logo blue
logo_vodafoneziggo

Onze meest populaire functies

Duizenden callcenter medewerkers, honderden staff-professionals. Teleperformance is een grote organisatie met een veelvoud aan verschillende functies en afdelingen. Van de klantenservice tot commercie en van webcare tot tech support. Teleperformance is zeer divers.

Klantenservice medewerker

Klantenservice medewerker

Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant. Met een flinke dosis empatisch vermogen sta jij onze klanten te woord. Je beantwoordt uiteenlopende vragen en geeft persoonlijke begeleiding aan de klant met een professionele maar persoonlijke benadering richting een oplossing. Jij bent daarom communicatief sterk en denkt altijd in oplossingen. Mensen helpen is jou op het lijf geschreven.

Tech support

Tech support

De techniek van gisteren is vandaag alweer achterhaald. Daar horen complexe vragen over specifieke technische vraagstukken bij. Daarom hebben wij een tech support afdeling in het leven geroepen. Als tech support medewerker help je klanten met uiteenlopende technische vraagstukken. Je hoeft echt geen geek te zijn voor deze toffe functie. Bovengemiddelde interesse in de technische sector zien wij wel als een pluspunt.

Thuiswerk chat medewerker

Thuiswerk chat medewerker

Als thuiswerk chat medewerker vanuit huis combineer je het beste van twee werelden: het comfort van thuiswerken en het voldoening geven van klanten helpen. Met flexibele uren, geen reistijd en de kans om dagelijks impact te maken biedt deze rol je een unieke balans tussen werk en privé. Duik in de wereld van onze omnichannel klantenservice als chat medewerker vanuit je eigen woonkamer!

Taken en werkzaamheden van een klantenservice medewerker

Als klantenservice medewerker krijg je een breed scala aan verantwoordelijkheden. Klantenservice medewerkers zijn het aanspreekpunt voor onze bestaande klanten en spelen een cruciale rol in het onderhouden van klantrelaties. Van het beantwoorden van inkomende oproepen tot het oplossen van klantvragen, als customer service medewerker ben je de stem en het hart van het bedrijf. Je gaat werken in een team dat zich inzet om problemen op te lossen en klanttevredenheid te waarborgen. Wanneer je gaat werken in deze functie, draag je 100% bij aan het succes van het bedrijf door klanten te helpen met hun behoeften en ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met de aangeboden service.

jobsite_peopleoftp_014

Hard werken wordt beloond

Het vinden van klantenservice vacatures bij Teleperformance betekent dat je de kans krijgt om te werken in een omgeving die niet alleen een goed salaris biedt, maar ook goede begeleiding en een fijne werksfeer. Teleperformance is continu op zoek naar versterking en de nieuwe klantenservice vacatures zijn gericht op het vinden van personen die niet alleen technisch vaardig zijn, maar ook uitblinken in empathie en klantgerichtheid. Het aantrekkelijke van de customer service medewerker positie bij Teleperformance is dat je niet alleen deel uitmaakt van een leuk team, maar ook de mogelijkheid krijgt om door te groeien binnen het bedrijf.

Bij Teleperformance waarderen we al onze medewerkers. We stellen goede arbeidsvoorwaarden op en met ons gezondheidsprogramma TP Fit schenken we aandacht aan jouw welzijn. Hard werken wordt beloond bij Teleperformance. Ontdek alle voordelen en sluit je vandaag nog aan bij #TP Family.

WeCare

Het welzijn van medewerkers staat voor Teleperformance altijd op één. We vinden het dan ook belangrijk om voor onze medewerkers te zorgen. Hiervoor zetten we ons gezondheidsprogramma TP Fit in en een team van deskundigen die klaar zitten met een luisterend oor. Daarnaast vinden we het bij Teleperformance belangrijk om te zorgen voor de wereld. Daarom organiseren we mooie evenementen om een bijdrage te leveren aan het goede doel en ons sterk maken voor het milieu.

Goede arbeidsvoorwaarden

Geen opleiding maar wel op zoek naar een vaste baan? Bij Teleperformance heb je geen specifieke opleiding nodig. We hechten veel waarde aan goede arbeidsvoorwaarden voor onze medewerkers. Als klantenservice medewerker krijg je bijvoorbeeld een marktconform salaris, een volledig betaalde training, korting op verschillende devices, veel doorgroeimogelijkheden en een enorm hecht team. Ook heb je de mogelijkheid tot flexibel werken. Iets voor jou? Solliciteer vandaag nog op onze nieuwste vacatures

Waarom werken bij Teleperformance?

Werken bij Teleperformance is werken in een gezellig team vol met enthousiaste collega’s. We motiveren elkaar om prachtige resultaten neer te zetten. Je krijgt bij Teleperformance direct een contract zonder dat je op voorhand hoeft te werken voor een uitzendorganisatie. Wij waarderen onze medewerkers en laten dit graag zien. Als medewerker van Teleperformance profiteer je dan ook van allerlei aantrekkelijke acties en kortingen, exclusief voor onze collega’s.

Sta jij ’s morgens stralend naast je best of excelleer jij uitstekend in de avond? Bij Teleperformance werk je in een ploegendienst waarbij jij de voorkeur kan uitspreken naar een dagdeel. Liever de variatie opzoeken en vroege en late diensten afwisselen? Dat kan ook! Daarnaast hebben we zowel fulltime als parttime vacatures, waardoor jouw nieuwe baan goed te combineren is met jouw gezin, opleiding of andere werkzaamheden.

Veelgestelde vragen

Is ervaring in de klantendienst noodzakelijk?

Is ervaring in de klantendienst noodzakelijk?

Ervaring is vaak een pluspunt, maar niet altijd noodzakelijk. Bij Teleperformance bieden we training en begeleiding aan voor nieuwe medewerkers zonder ervaring.

Heb ik een specifieke opleiding nodig voor een baan in de klantendienst?

Heb ik een specifieke opleiding nodig voor een baan in de klantendienst?

Hoewel een specifieke opleiding niet altijd vereist is, kan een achtergrond in communicatie, klantenservice, of een gerelateerd vakgebied voordelig zijn. Veel bedrijven bieden interne training aan voor nieuwe medewerkers.

Wat zijn de voordelen van werken in de klantendienst?

Wat zijn de voordelen van werken in de klantendienst?

Werken in de klantendienst biedt diverse voordelen zoals de mogelijkheid om je communicatievaardigheden te verbeteren, ervaring op te doen in probleemoplossing, en te werken in een dynamische en klantgerichte omgeving.

Hoe ziet een typische werkdag van een klantendienstmedewerker eruit?

Hoe ziet een typische werkdag van een klantendienstmedewerker eruit?

Een typische werkdag omvat het beantwoorden van inkomende klantvragen via verschillende kanalen, het oplossen van problemen, het bijwerken van klantgegevens in het systeem, en het samenwerken met andere afdelingen om complexe problemen op te lossen.

Moet ik ook ’s avonds en in het weekend werken?

Moet ik ook ’s avonds en in het weekend werken?

Bij veel van onze vacatures is beschikbaarheid in de avond en in het weekend vereist. In de vacaturetekst staat vaak vermeld op welke dagen en tussen welke tijden het klantcontact plaatsvindt. Staat deze informatie er niet bij? Neem dan contact op met ons recruitmentteam via e-mail: recruitment@be.teleperformance.com.

Moet ik ook tijdens de feestdagen werken?

Moet ik ook tijdens de feestdagen werken?

Het kan voorkomen dat je ook tijdens feestdagen moet werken. De recruiter zal tijdens het gesprek uitleggen hoe dit geregeld is voor de specifieke vacature waarop je hebt gesolliciteerd.

Kan ik parttime werken?

Kan ik parttime werken?

Bij de meeste vacatures is parttime werken mogelijk. Het aantal beschikbare uren staat bovenaan de vacature vermeld. In het vacatureoverzicht kun je eenvoudig zoeken naar parttime vacatures door het gewenste aantal uren aan te geven. 

Via welke kanalen werk je bij de klantenservice?

Via welke kanalen werk je bij de klantenservice?

Bij de klantenservice werk je via verschillende kanalen zoals telefoon, e-mail, chat en sociale media. Dit hangt af van de opdrachtgever en hun specifieke behoeften.

Wil jij bij een klantenservice werken? Solliciteer snel!

Pas jij helemaal binnen het profiel van een communicatief sterke callcenter medewerker die uitsluitend in oplossingen denkt? Wil jij fungeren als hét aanspreekpunt van grote opdrachtgevers? Solliciteer dan direct op één van onze klantenservice vacatures en sluit op korte termijn aan bij onze #TP Family.

cta