Vacatures Zoetermeer

Ben jij op zoek naar de nieuwste vacatures in Zoetermeer? Teleperformance heeft een groot aanbod aan actuele vacatures voor gerenommeerde bedrijven in deze centraal gelegen stad in Zuid-Holland. Op deze pagina vind je alle informatie over Vacatures in Zoetermeer gevonden voor jou. Wil je gelijk solliciteren op een baan bij Teleperformance Zoetermeer? Reageer dan vandaag nog op de vacature die jou aanspreekt.

pagina 'td' - shutterstock_1482412214_wave

Ons hoofdkantoor

Onze vestiging aan de Ierlandlaan in Zoetermeer wordt ook wel als het hoofdkantoor van Teleperformance Benelux beschouwd. Hier hebben de verschillende stafleden hun werkplek. Vanaf de Ierlandlaan verzorgen wij het klantcontact voor o.a. bol.com en Ziggo. Met verschillende verdiepingen, een prachtig glazen dak, bankjes en planten, is dit een prettig gebouw dat persoonlijk contact aanmoedigt. Ook ná het werk heeft Zoetermeer genoeg te bieden: bijvoorbeeld shoppen in het stadshart, watersporten of indoor skiën.

Vacatures zoetermeer

Thuisbasis van onze staff

Wil jij een staff functie bekleden bij Teleperformance? Dan is Teleperformance Zoetermeer de ideale thuisbasis voor jou. Zo kun je bij Teleperformance Zoetermeer terecht als Business Unit Manager of Teamleider van Ahold. Of werk jij liever als Teamleider bij de multinational Samsung Voice?

Ben jij daarnaast een administratief wonder? Dan is de functie als Assistent Accounting Manager echt wat voor jou! Je stuurt een groep jonge talenten aan en verspreidt jouw kennis aan hen. Op deze manier groeit het team tot grote hoogte. Ben je benieuwd naar alle staff functie van Teleperformance Zoetermeer of overige Teleperformance vestigingen? Bekijk de functies via deze link.

Callcenter vacatures voor verschillende opdrachtgevers

Bij Teleperformance Zoetermeer vind je niet alleen staff functies. Ons aanbod aan nieuwe vacatures is zo ingericht dat er een functie tussenzit die voor één ieder op het lijf geschreven is. Zo kun je bij Teleperformance Zoetermeer aan de slag als callcenter medewerker voor grote bedrijven als Ziggo, Albert Heijn, Ahold en Bol.com. Maar er zijn nog vele andere vacatures. Zoetermeer biedt het allemaal.

Ben jij bijvoorbeeld op zoek naar ICT vacatures? Of ga je liever aan de slag met logistieke vacatures, technische vacatures of klantenservice vacatures? Al deze verschillende vacatures kunnen leiden tot jouw nieuwe baan. Benieuwd naar alle functies? Neem dan een kijkje op de werken bij pagina van Teleperformance Zoetermeer.

Parrtime werken

Voor wie ga je aan de slag?

Bij Teleperformance werken we samen met grote multinationals. Bij Teleperformance Zoetermeer ga je naar grote waarschijnlijkheid aan de slag voor Ziggo en Bol.com. Wij hebben dagelijks nieuwe vacatures voor deze bedrijven beschikbaar. Deze grote, Nederlandse bedrijven zijn continu op zoek naar nieuwe en gemotiveerde medewerkers. Teleperformance Zoetermeer doet er alles aan om deze medewerkers optimaal voor te bereiden voor hun werk bij deze bedrijven.

logo_tp
ah logo
samsung logo blue
bol.com-logo
logo_wehkamp
logo_vodafoneziggo
logo_canadagoose

Flexibele werktijden

Werken bij Teleperformance Zoetermeer is werken met uiterst flexibele werktijden. Wij vinden het bij Teleperformance Zoetermeer erg belangrijk dat iedereen aan de slag kan. Ben jij benieuwd naar de verschillende dienstverbanden? Lees dan vooral verder.

Avondwerk of bijbaan

Avondwerk of bijbaan

Ben jij nog een student en werk je hard voor het behalen van jouw diploma? Dan is avondwerk of een bijbaan bij Teleperformance Zoetermeer ideaal voor jou om toch wat bijverdienste te genereren. Wil je liever meer uren maken bij Teleperformance Zoetermeer? Lees dan vooral verder.

Fulltime werken

Fulltime werken

Wil jij gewoon fulltime aan de slag bij Teleperformance Zoetermeer? Ook daar hebben wij vele fulltime vacatures voor beschikbaar? De arbeidsvoorwaarden bij Teleperformance zijn ook erg goed! Lees ze vooral even rustig door via deze link.

Parttime werken

Parttime werken

Past een fulltime vacature niet binnen jouw weekschema? Overweeg dan onze beschikbare parttime vacatures. Deze vacatures variëren qua aantal uren per week. Zo kun je dus precies de vacature kiezen die binnen jouw schema past.

Startersfunctie

Startersfunctie

Ben jij net afgestudeerd en wil je de stap richting de arbeidsmarkt maken? Bij Teleperformance Zoetermeer hebben we meer dan genoeg startersfuncties voor jou beschikbaar. Met onze trainingen zorgen we ervoor dat jij optimaal aan jouw arbeiderscarrière begint.

Vakantiewerk

Vakantiewerk

Ben jij een bezige bij en wil jij graag wat bij verdienen tijdens jouw welverdiende vakantie? Teleperformance Zoetermeer beschikt naast de hierboven genoemde dienstverbanden ook over veel vakantiewerk. Zo benut jij jouw vakantie uiterst effectief terwijl je ook tijd over hebt voor echte vakantie uitjes.

Blijven doorontwikkelen

Ondanks de vele staff functies die Teleperformance Zoetermeer te bieden heeft, kan het zijn dat jouw kwalificaties nog niet voldoende zijn om zo’n functie te bekleden. Bij Teleperformance Zoetermeer schrijven we jou dan alles behalve af. Sterker nog, de motivatie om jou een ontwikkeling te bieden is des te groter. Wij bieden namelijk ook vacatures zonder diploma aan. We kijken namelijk niet naar jouw ervaring maar focussen liever op jouw drive en inzet.

Wist je bijvoorbeeld dat de CEO van Teleperformance is begonnen in het callcenter van Teleperformance? Het levende voorbeeld van een medewerker die elke aangeboden kans met beide handen heeft aangegrepen. Wanneer jij met deze motivatie aan de slag gaat bij Teleperformance Zoetermeer, zijn wij ervan overtuigd dat we veel voor elkaar kunnen betekenen.

Een prachtige stad

In Zoetermeer werken is werken in de gemeente met een ideale ligging. Midden in de randstad tussen grote, drukke steden als Den Haag en Rotterdam, waar je binnen een half uur vandaan zit, vind je de rust in Zoetermeer. De regio Zoetermeer staat naast de rust ook bekend om de verschillende activiteiten die je er kan doen. Denk hierbij aan de indoor ski-hal Snowworld of de vele terrassen die het centrum te bieden heeft. Daarnaast beschikt Zoetermeer ook over vele natuurrijke parken en herbergt de stad vele studenten. De mix tussen jong en oud binnen de stad maakt Zoetermeer echt een stad van iedereen. In Zoetermeer vind je het allemaal.

TP Family

Bij Teleperformance Zoetermeer staat de collegialiteit onder onze medewerkers hoog in het vaandel. Wij zijn ervan overtuigd dat jij pas echt gaat excelleren wanneer jij je thuis voelt binnen ons team. Daarnaast is de ontwikkeling van jouw team een weerspiegeling van de ontwikkeling van onze organisatie. Wanneer jouw team groeit, groeien wij mee. En vice versa. Een win-win situatie dus. Leuke uitjes met jouw collega’s worden bij Teleperformance ook regelmatig gehouden. Wij weten hoe belangrijk teambuilding is voor goede resultaten en daar gaan we dan ook volledig voor.

tp family
TP-discount

TP Benefits

Heeft werken bij Teleperformance dan nog meer voordelen? Ja zeker! Wanneer je in dienst bent bij Teleperformance heb je recht op TP Benefits. Dit is een korting die alle Teleperformance medewerkers krijgen voor verschillende activiteiten.

In Zoetermeer ligt bijvoorbeeld de woonwinkel CASA, de Ici Paris XL, restaurant De Beren en bioscoop Kinepolis. Ideaal om bijvoorbeeld met jouw collega’s even wat leuks te doen. Naast deze bedrijven zijn er nog veel meer mooie merken waar je korting kunt scoren!

Wil jij werken in Zoetermeer?

Ben jij overtuigd van alles dat Teleperformance Zoetermeer jou te bieden heeft? Join the TP Family: je kunt direct solliciteren op onze vele gevarieerde vacatures. Stuur jouw CV inclusief motivatie naar Teleperformance Zoetermeer en wie weet beschik jij dan binnen korte tijd over jouw droombaan.

pagina 'talent acquisition' - shutterstock_1482412214_wave