Vacatures Antwerpen

Vacatures Antwerpen vind je bij Teleperformance. Sinds eind 2021 hebben we een nieuwe locatie in Antwerpen. Op deze locatie zijn we erg trots, want deze locatie is het startschot van ons nieuwe avontuur in België. Het hypermoderne kantoor geeft het woord ‘comfort’ een nieuwe dimensie. De werkplekken, tafels en stoelen zijn volledig naar wens in te stellen en er wordt gewerkt met dubbele schermen. Het pand baadt in het licht en de beschikbare faciliteiten in de omgeving zijn niet te evenaren.

Vacatures Antwerpen

Wat doet Teleperformance België

Teleperformance is een bedrijf met wereldwijde allure en sinds eind 2021 actief in Vlaanderen. De grootse aanpak van Teleperformance heeft de feeling als familiebedrijf niet aangetast. Hoewel de Belgische vestiging pas net uit de grond is, merken we dat België en Antwerpen Teleperformance met open armen heeft verwelkomd.

Bij Teleperformance worden vragen beantwoord en problemen opgelost. Dit doen wij uit naam van grote, internationale bedrijven. De reputaties van de bekende merken die bij ons aangesloten zijn houden wij hoog. Daarnaast is Teleperformance veel meer dan een callcenter. Waar de telefoon het hulpmiddel was tot het zoeken van contact, verwachten consumenten tegenwoordig op allerlei manieren contact te kunnen opnemen. Ze sturen een e-mail. een chatbericht via Facebook Messenger of een appje. Daarom verlenen wij via allerlei kanalen onze diensten. In het jargon van Teleperformance noemen we dat omnichannel klantcontact.

Onze vacatures

Wil jij werken in Antwerpen? Wie hebben een groot aantal openstaande vacatures en willen je maar al te graag verwelkomen in ons team. Bekijk of er een passende vacature voor jou bij zit.

Bekijk openstaande vacatures
werken in antwerpen

De stad

Antwerpen de hoofdstad van de gelijknamige provincie Antwerpen en is met 529.000 inwoners de tweede stad in België. Het laat daarmee enkel hoofdstad Brussel voor zich in de Belgische ranglijst. Antwerpen staat onder andere bekend om haar haven. Dit havengebied is na de Rotterdamse haven de grootste van Europa. Sinds eind 2021 huisvest de stad dus ook het hoofdkantoor van Teleperformance België.

Door de universiteit en tallozen evenementen herbergt Antwerpen ook veel studenten. Hiervoor hebben wij veel studentenjobs en vacatures Antwerpen in de aanbieding. Het toerisme speelt in de stad een grote rol. Veel Nederlanders maken de korte overstap naar Antwerpen voor een dagje of weekend weg.

Hoewel Antwerpenaren bekend staan om hun bourgondisch imago, steken ze graag de handen uit de mouwen. Teleperformance is op zoek naar aanpakkers en dus speelt de assertiviteit van de stad mee in de keuze. Daarnaast voldoet Antwerpen aan de allure van een Europese grootstad. Teleperformance blijft zich ontwikkelen. In 1978 werd de eerste Teleperformance opgericht in Frankrijk. Inmiddels hebben we vestigingen in meer dan tachtig landen. Dat België tot die landen behoort was een kwestie van tijd. Dat is eind 2021 gerealiseerd.

Waarom werken in Antwerpen

Teleperformance groeit snel en heeft veel vacatures in aanbod. Maar voordat je solliciteert, wil je natuurlijk weten hoe het is om voor Teleperformance te werken. Dat ontdek je onder andere in de persoonlijke verhalen van onze medewerkers. Iedere collega noemt weer andere voordelen, waardoor we de onderstaande lijst met redenen bijna oneindig kunnen uitbreiden.

Diversiteit

Diversiteit

België heeft een erg diverse samenleving. Verschillende culturen, talen en gewoontes maken de stad tot wat het is. Ook bij Teleperformance Antwerpen zie je deze dynamiek terug. Wat jouw achtergrond ook mag zijn, bij Teleperformance Antwerpen zien we jou als gelijke van jouw collega’s. Ons personeel is echt een weerspiegeling van het straatbeeld van de stad.

Gelijke kansen

Gelijke kansen

Teleperformance neemt je aan op basis van je ervaring, motivatie en vooral jouw competenties. Daarvoor voer je een assessment uit die jouw vaardigheden en competenties test. Wat je achtergrond of geslacht is, heeft geen enkele invloed. Dat maakt Teleperformance België een veilige en prettige werkplek voor iedereen, op elk niveau binnen de organisatie.

Mensen zoals jij

Mensen zoals jij

Zoals hierboven benoemd is het straatbeeld van de stad een weerspiegeling van de vestiging Teleperformance Antwerpen. Op de werkvloer kom je bij Teleperformance Antwerpen dan ook voornamelijk mensen zoals jij tegen. Ook jouw toekomstige werkgevers verheffen zichzelf niet boven de rest. Gelijkheid staat binnen onze organisatie hoog in het vaandel.

Doorgroeien

Doorgroeien

Jouw groei betekent onze groei. Bij Teleperformance leer jij op deze afwisselende job. Wanneer jij jouw job volledig beheerst en gemotiveerd bent om net dat stapje extra te zetten, krijg jij van ons de kans om een stapje hogerop te doen. Dit doen wij met behulp van ons JUMP!-traject. Dit traject is speciaal ontwikkeld om alle potentie uit onze medewerkers te halen.

Hoge tevredenheid

Hoge tevredenheid

Het welzijn van onze medewerkers is het belangrijkste binnen onze organisatie. We kunnen nog zoveel vacatures vullen, wanneer onze medewerkers een hoge tevredenheid hebben zijn wij blij. Dit meten wij door tevredenheidsonderzoeken onder medewerkers te doen. Uit de resultaten blijkt keer op keer dat mensen trots zijn om voor Teleperformance te werken. We hebben dan ook een Great Place to Work-certificaat.

 

Hippe werkplek

Hippe werkplek

Onze vestiging in Antwerpen is nog altijd gloednieuw. Door de hippe uitstraling van het gebouw en de comfort horen wij van medewerkers dat zij elke dag met een glimlach naar kantoor komen. Dit maakt de job zo veel prettiger en écht de moeite waard.

Goede beloning

Goede beloning

Goed werk wordt door ons graag goed beloond. We werken voor de grootste bedrijven die behoeften hebben aan perfectionisme. Goed werk afleveren is daarom belangrijk. De kleinste details kunnen namelijk al een wereld van verschil maken. Daar belonen we dan ook passend voor.

Vaste job

Vaste job

Teleperformance Antwerpen bestaat dan nog maar kort, de plannen in België zijn groot. Hier hebben we goede mensen en vaste medewerkers voor nodig. Wanneer jouw proefperiode voor beide partijen goed bevalt, kom je in aanmerking voor een vast contract. Dit biedt zekerheid.

Teleperformance is leuk!

Naast het uitvoeren van jouw job is werken bij Teleperformance vooral erg leuk. Doelstellingen behalen is leuk en hard nodig, maar wij zien ook het nut van ontspanning bij onze hardwerkende werknemers. Ons activiteiten team binnen de organisatie zorgt keer op keer voor leuke uitjes met jouw collega’s. Teamwork makes the dream work.

Groeiambities

De eerste vestiging in België is geopend maar daar stopt het niet voor Teleperformance. De ambitie van Teleperformance is oneindig. En dat moet ook wel het streven zijn in een markt waar de concurrentie altijd op de loer ligt. Wij willen de meest logische keuze worden voor wereldmerken die hun customer service willen uitbesteden.

Callcenter als crisisbestendige sector

Ons leven heeft twee jaar lang helemaal op zijn kop gestaan. Veel mensen zijn hun job kwijtgeraakt in verschillende sectoren. Toch zijn er sectoren die stabiel zijn of een blijvende groei doormaken. De customer service sector is zo’n stabiele sector. Steeds meer bedrijven bieden klanten de mogelijkheid tot digitale of telefonische dienstverlening. Het loont voor bedrijven om dit contact uit te besteden aan een specialist als Teleperformance.

Verschillende banen

De ontwikkeling van de stad Antwerpen is groot en dus blijven de vacatures Antwerpen zich op één stapelen. Hieronder staat een aanbod van de verschillende diensten die Teleperformance Antwerpen biedt. Van vaste jobs tot aan een tijdelijke job. Bekijk welke van de nieuwe jobs het best bij jou past.

bol vacatures

Customer Service

Een job als customer service medewerker betekent een gevarieerd takenpakket. Je bent hét aanspreekpunt voor de klant. Je beantwoordt vragen en lost problemen op voor de klant. Je maakt echt connectie met de klant. Het uiteindelijke doel van jouw gesprekken is een positieve indruk bezorgen bij de klant.

vacatures bol com, werken wehkamp, een baan bij samsung

Client operator

Problemen oplossen is iets waar jij gelukkig van wordt. Werkervaring of specifieke opleiding zijn geen vereisten. In plaats daarvan kijken we bij Teleperformance Antwerpen naar de vaardigheden die je al bezit.

gesprek

Talent developer

Bij Teleperformance Antwerpen werken veel talenten. Deze talenten moet ontwikkeld worden door een talent developer. Je bent een expert op het gebied van leren en ontwikkelen. Dit doe je door onder andere workshops, trainingen en webinars te geven. Dit kunnen ook trainingen zijn aan collega’s met meer werkervaring.

bonus verdienen

Recruiter

Jij hebt een oog voor talent. Als recruiter werf en selecteer jij personeel en maak je een match tussen de vraag aan personeel vanuit een bedrijf en het aanbod van kandidaten op de arbeidsmarkt. Je laat ook je licht schijnen over intern personeel en ziet de potentie in jouw collega’s. Deze leg je dan doorgroeimogelijkheden voor.

werken bij samsung

Work Force Management

Als work force manager, afgekort WFM, zorg jij voor een optimale bezetting binnen Teleperformance Antwerpen. Je bent een strategisch partner van de afdeling client operations en je stemt de personeelsbezetting op de werkzaamheden en behoeften van de klant af.

TP Academy

Teleperformance is een werkgever die gelijke kansen biedt. Wij kijken niet naar jouw afkomst, je achternaam of geslacht. Natuurlijk zijn er vacatures waarvoor een relevante opleiding en werkervaring belangrijk zijn, maar zelfs dáár staren wij ons niet blind op. Wij zien het potentieel in kandidaten, dat wij dankzij onze TP Academy kunnen ontwikkelen.

Ons in-house instituut biedt opleidingstrajecten waarmee jij de basis legt voor een succesvolle toekomst. In de TP Academy schaaf je aan je communicatieve vaardigheden, leer je met business-software omgaan, of ontwikkel je leiderschapskwaliteiten. In Suriname zijn opleidingen met baangarantie schaars, maar bij Teleperformance is dit de normaalste zaak van de wereld.

Wil jij jezelf persoonlijk en professioneel ontwikkelen? Profiteer dan van het beroepsonderwijs dat de TP Academy aanbiedt. Na afronding van jouw opleiding krijg je uiteraard een certificaat of diploma waarmee jij jouw nieuwe kennis bewijst. En, belangrijker nog, jij kunt bij ons meteen jouw nieuwe skills inzetten.

werken bij ikea
ops_vodafoneziggo_008

Waar staan we voor?

Teleperformance is een multinational: een wereldwijd bedrijf waarin vele culturen samenkomen. Aan de ene kant is dat een uitdaging, maar anderzijds levert dat mooie en onvergetelijke ervaringen op.

Bij Teleperformance hebben we een gezamenlijke missie: wereldklasse customer service bieden. Maar er zijn veel méér dingen die ons binden. Aan elkaar en aan Teleperformance. Onze kernwaarden, waar iedere werknemer mee akkoord gaat, vatten die het beste samen:

Onze waarden

diversiteit

Diversiteit

We hebben een grote diversiteit in opleidingsachtergrond, afkomst, leeftijd en toekomstplannen. Ook ons werk is divers, met elke dag weer nieuwe uitdagingen. Door respect en tolerantie voor elkaar te tonen, vormt elk Teleperformance-kantoor een prettige en inspirerende omgeving. Ook in Antwerpen.

great place like

Vriendschap

Work hard, play hard is op Teleperformance van toepassing. Samen tonen we grote inzet. In een gevarieerd team lossen we uitdagende problemen op en we werken samen waarbij we elkaar geregeld helpen. Meer dan collega’s zijn we vrienden van elkaar. Zo close, dat het meer op een familie lijkt.

mogelijkheden

Mogelijkheden

Overal zien wij mogelijkheden. Kansen om het verschil te maken. Iedere interactie met een klant is een mogelijkheid om een glimlach en een goed gevoel te creëren. Zo’n kans laat je toch niet glippen? Daarnaast biedt Teleperformance volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om door te groeien in jouw job.

Vragen over deze locatie?

Maak kennis met onze Talent Acquisition Specialisten in België

Zit er een boeiende job voor jou tussen? Op de afdeling Talent Acquisition werken onder andere (corporate) recruiters en talentsourcers. Deze gedreven collega’s zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de juiste mensen voor de verschillende afdeling en of vacature. Zij helpen je graag met onze openstaande vacatures.

pagina 'td' - shutterstock_1482412214_wave