Werken bij bol.com

bol.com vacatures

Op zoek naar bol.com vacatures? Wil jij graag bij bol.com werken, de grootste online winkel van Nederland en België? Word je gelukkig van klanten blij maken en ben je pas tevreden als jouw klanten dat ook zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Op deze pagina vind je meerdere bol.com vacatures in verschillende branches. Van klantenservice medewerker tot account developer. Zo vind je jouw ideale baan waar je helemaal blij van wordt, want werken bij bol.com is leuk! Je krijgt alle ruimte om dingen te beslissen en neemt hierbij je verantwoordelijkheid. Je bent niet alleen werknemer, maar ook onderdeel van de gehele groeistrategie van bol.com. Als jij je iedere dag wil verbeteren, zijn wij een goede match. Is dit jouw droombaan? Dan kun je direct solliciteren.

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.
Maar geen zorgen, in ons vacatureoverzicht vind je heel veel
andere toffe functies die momenteel beschikbaar zijn.

Verschillende functies binnen bol.com vacatures

Bij Teleperformance hebben we verschillende functies binnen bol.com. Je komt in een hecht team terecht waarin jij jezelf helemaal kan ontwikkelen. De werkzaamheden die je moet doen zijn heel divers en geen dag is hetzelfde! Klanten blij maken en helpen zit er van nature ingebakken en past precies bij de cultuur en werksfeer van Teleperformance. Wij hebben voor de volgende functies regelmatig vacatures beschikbaar:

bol vacatures

Customer Service Specialist

Als ‘Customer Service Specialist’ werk je voor de klantenservice van bol.com. Als klantenservice medewerker maak je klanten op 1.001 manieren blij. Bij bol.com zijn ze pas tevreden als haar klanten blij zijn. Je staat daarom klanten te woord, leest geen script op, en zorgt ervoor dat ze geholpen worden. Whatever it takes.

doorgroeien

Customer Service Specialist: Wallonië

Ben jij de Franse taal net zo machtig als de Nederlandse of Vlaamse taal? Vind je het gaaf om klanten te helpen en het beste uit jezelf naar boven te halen? Dan ben jij precies diegene die we zoeken als Customer Service Specialist voor Wallonië.

werken bij bol

Account Development

Een account developer is iemand die ondernemers helpt met het adverteren op bol.com. Je gaat samen met de ondernemer op zoek naar de beste manieren om de producten via bol.com te verkopen. Samen gaan jullie voor het beste resultaat!

vacatures bol com, werken wehkamp, een baan bij samsung

Teamleider

Ben jij de beste leider uit je omgeving? Vind je het gaaf om een team van mensen te leiden? Wil jij teamleden helpen met het behalen van de beste resultaten? Dan ben jij precies diegene die we zoeken.

Customer Service Specialist: Griekenland & Portugal

Ben jij avontuurlijk ingesteld en heb jij altijd al de stap willen wagen om in het buitenland te werken? Dan is dit misschien wel dé uitgelegen kans! Bij Teleperformance Portugal en Teleperformance Griekenland kun je namelijk bij het project bol.com aan de slag als klantenservicemedewerker om daar jouw carrière voort te zetten. 


Customer Service Specialist

Je helpt mensen met informatie over de bestelling, producten, facturatie en klachtenafhandeling. Jij zorgt ervoor dat jij het probleem voor ze oplost. Heb je bijvoorbeeld een klant aan de telefoon die net nieuwe voetbalschoenen heeft besteld? Dan weet je dat de hij of zij die snel nodig heeft om te kunnen voetballen. Je wil voorkomen dat een bestelleng te laat, of erger nog, helemaal niet aankomt bij de klant.

Je helpt klanten meestal via chat, telefoon, WhatsApp of e-mail. Geen één oplossing is hetzelfde en daarom kom je altijd met de BESTE oplossing voor de klant. Je bent immers mini-ondernemer binnen het team en je weet hoe belangrijk het is dat klanten terugkomen bij bol.com.

Werkzaamheden bij bol.com

Als Customer Service Specialist is geen dag hetzelfde. Jij draagt zorg voor een goede afhandeling van het contactmoment met de klant. Omdat de situaties waarin klanten zitten uiteenlopen, is voor ieder moment een passende oplossing nodig. Met jouw inzet en ervaring zorg je ervoor dat de klant geholpen wordt en hij of zij het gesprek tevreden verlaat.

Werken met verschillende scenario’s

Wanneer je start als Customer Service Specialist ben je een pionier in je team! Je hebt het helemaal in je om te groeien en wil hiervoor gaan. Naarmate je meer ervaring krijgt word je volledig zelfstandig en weet je hoe je moet handelen in verschillende scenario’s. Geen situatie wordt jou teveel! Is de klant ontevreden? Dan zorg jij ervoor dat hij of zij weer super tevreden de conversatie verlaat.

Welke competenties heb ik nodig?

Wanneer je bij bol.com wil komen werken, heb je een aantal competenties nodig. Dit kan per beroep verschillend zijn. Bij bol.com vacatures als Customer Service Specialist moet je denken aan competenties als:

 • Een kei zijn in communiceren met klanten en teamleden
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen is jouw grote kracht
 • Je bent super klantvriendelijk en denkt graag in oplossingen
 • Je bent een teamspeler en wil samen met jouw teamleden tot een goed resultaat komen

Persoonstypen

Empathisch zijn en met anderen mee kunnen denken, dat ben jij als Customer Service Specialist. Je weet precies hoe een ander zich voelt en kan je in zijn of haar situatie inleven. Je overziet de situatie en zorgt eerst voor een goede oplossing. En die oplossing deel je natuurlijk ook met je hele team!


Customer Service Specialist Wallonië

Spreekt jou een functie als Customer Service Specialist aan én ben jij de Franse taal net zo machtig als de Nederlandse? Vind je het gaaf om klanten te helpen en het beste uit jezelf naar boven te halen? Dan ben jij precies diegene die we zoeken als Customer Service Specialist voor Wallonië. Je helpt Franstalige klanten met het beantwoorden van hun vragen over hun bol.com bestelling. Jouw doel is niet alleen om deze klanten te helpen, maar ook een positieve bol.com expercience te laten ervaren.

Ben jij op het gebied van klantvriendelijkheid de absolute top zoals Romelu Lukaku? Dan ben jij precies diegene die we zoeken! Solliciteer direct op de beschikbare vacatures en word de topspeler binnen jouw team.

Luke

Is een vacature van bol.com echt iets voor jou?
Aarzel niet langer en solliciteer direct


Account Development

Een account developer is iemand die ondernemers helpt met het adverteren op bol.com. Je gaat samen met de ondernemer op zoek naar de beste manieren om de producten via bol.com te verkopen. Samen gaan jullie voor het beste resultaat!

Je hebt een doel voor ogen en dat is om een duurzame relatie met deze klant op te bouwen. Dat doe je door deze zakelijke klant blij te maken met tips, tricks en inzichten die anderen niet hebben. Jij hebt de juiste data tot je beschikking. Samen met de klant gaan jullie kijken hoe je de omzet via bol.com kunt maximaliseren.

Werkzaamheden bij bol.com

Als Account Developer heb je te maken met zakelijke klanten en ondernemers. Jij helpt deze mensen met het verbeteren van de omzet en de winstgevendheid van bol.com. Je haalt alles uit de kast om deze zakelijke klanten te helpen en zo een duurzame relatie op te bouwen. Je bent hierbij verantwoordelijk voor ongeveer 50 tot 100 zakelijke accounts.

Werken met verschillende scenario’s

Als accountbeheerder heb je toegang tot verschillende data binnen Bol. Door in gesprek te blijven met deze zakelijke klant werk je aan een duurzame relatie en blijft deze zakelijke klant tevreden. Je hebt alles in je om de beste Account Developer te worden van je team. Je zorgt voor meer omzet bij de klant en bij bol.com. Een win-win situatie!

Welke competenties heb ik nodig?

 • Natuurlijk moet je goed kunnen luisteren en denken in oplossingen
 • Als Account Developer beschik je ook nog eens over de nodige productkennis
 • Je bent ondernemend ingesteld en je denkt in kansen
 • Je wil de concurrenten een stapje voor zijn en denkt als ondernemer mee om de omzet te maximaliseren

Persoonstypen

Als Account Developer bij bol.com ben jij het type ondernemer binnen jouw team! Jij ziet kansen die anderen niet zien en zet deze om in actiepunten. Je komt graag met ondernemers in contact en kijkt samen hoe je het beste resultaat kan bereiken.


Teamleider

Ben jij de beste leider uit je omgeving? Vind je het gaaf om een team van mensen te leiden? Wil jij teamleden helpen met het behalen van de beste resultaten? Dan ben jij precies diegene die we zoeken.

Als Teamleider bij bol.com ben jij verantwoordelijk voor de resultaten van je team. Jij motiveert teamleden, stuurt ze bij en coacht ze om het beste in ze naar boven te halen. Samen met jouw team ga je voor het beste resultaat!

Werkzaamheden bij bol.com

Een Teamleider zorgt ervoor dat doelstellingen worden behaald binnen jouw team. Jij motiveert, stimuleert en traint je teamleden om gezamenlijk de doelen te bereiken. Met jouw proactieve houding weet je teamleden te inspireren en zorg je voor een leuke werksfeer binnen je team.

Werken met verschillende scenario’s

Als teamleider sta jij achter de beslissingen van je team! Samen werk je aan het beste resultaat, maar ben jij degene die verantwoording aflegt aan de Business Unit Manager. Jij maakt de beslissingen als het gaat om kwaliteit, operationele, tactische en financiële aspecten.

Welke competenties heb ik nodig?

 • Als Teamleider ben jij dé motivator van het team.
 • Jij hebt de touwtjes in handen en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk bij het hele team.
 • Naast motivator en inspirator, is data inzicht en procesbewaking helemaal jouw ding.
 • Jij ziet die stip op de horizon voor je en samen met je team ga je die doelen halen.

Persoonstypen

Een Teamleider is de geboren leider en werkt samen met zijn of haar team naar bepaalde punten. Als teamleider ben je doelgericht en ga je altijd voorop in het nemen van verantwoordelijkheden. Jouw drive om samen met je collega’s het beste bij elkaar naar boven te halen, geeft jou het meeste energie!


Bol.com vacatures: Thuiswerken of op kantoor?

Door de Corona pandemie heeft bijna iedereen een switch moeten maken naar een thuiswerkplek. Ook bij Teleperformance hebben we binnen de bol.com vacatures grote stappen gezet. Waar we voorheen massaal op kantoor zaten, wordt er nu veel vanuit huis gewerkt. Dit vraagt om aanpassingen, maar wij zien hier juist de kansen in! Wij groeien door naar een hybride model, waarbij je thuis èn op kantoor kan werken! Op kantoor krijg je trainingen, zie je jouw collega’s en bespreek je belangrijke zaken die niet online kunnen. Thuis doe je de dagelijkse werkzaamheden die je niet op kantoor hoeft te doen.


Opleidingen en doorgroeimogelijkheden

Je solliciteert bij Teleperformance ook enkel met je naam, contactgegevens en de vaardigheden die jij bezit. Wij kijken naar jou als persoon en geloven in de kracht van een persoonlijke benadering!

bonus verdienen

Geen ervaring nodig!

Het mooiste van een baan als Customer Service Specialist dat je er niet voor gestudeerd hoeft te hebben! Je kunt bij ons het vak volledig leren en de beste klantenservice medewerker worden die je maar wilt zijn!

doorgroei

5 dagen trainingsperiode

Nadat je bent aangenomen bij Teleperformance volgt eerst een trainingsperiode. In 5 werkdagen krijg je informatie over de producten en diensten van bol.com en een klein stukje over Teleperformance. Daarnaast word je getraind om goed te kunnen werken met de systemen.

gesprek

Ervaren met begeleiden

Na deze trainingen ga je 5 werkdagen lang onder begeleiding van een ervaren medewerker al klanten helpen. De trainer begeleidt je om de juiste keuzes te maken en stimuleert je om van Pioneer, door te groeien naar Ondernemer.

wehkamp, samsung werken bij

Opleidingstraject

Wil jij doorgroeien en de beste medewerker van bol.com worden? Dan hebben we een speciaal opleidingstraject voor je klaarliggen! Als jij de motivatie hebt om door te groeien, kun je aan de slag met het JUMP traject. Hiermee ben je in staat om door te groeien naar de volgende functie en carrière te maken!

Baanzekerheid bij bol.com

Wanneer je gaat solliciteren op één van de bol.com vacatures, heb je een grote kans om aan een baan te komen bij Teleperformance. Na je sollicitatie kijken we direct naar het type persoon dat je bent en in welk team jij jezelf het beste kan ontwikkelen. Een Account Developer beleeft meer uitdaging in de selectieprocedure. We kijken goed of je voor deze functie geschikt bent. Houd je van een uitdaging en zie je het helemaal zitten om voor bol.com te komen werken? Solliciteer dan direct op deze functie!

Inmiddels overtuigd van een job bij bol.com?
Aarzel niet langer en solliciteer direct!

Hoeveel geld verdien ik bij bol.com?

Wanneer je werkt voor bol.com via Teleperformance is je salaris conform CAO. Je hebt hierin verschillende modellen op basis van diverse niveaus. Je begint in een junior salarisschaal en kan jezelf opwerken naar medior en uiteindelijk senior positie. Tweemaal per jaar heb je een evaluatie met je leidinggevende waarin persoonlijke doelstellingen worden besproken. Uiteraard worden in deze gesprekken ook je salaris besproken en kun jij jouw wensen kenbaar maken. Een junior customer service specialist heeft een salaris van ongeveer 11 euro per uur. Een junior account developer heeft een salaris van 12 euro per uur. Het startsalaris van een junior teamleider zit rond hetzelfde niveau.

Secundaire arbeidsvoorwaarden bol.com vacatures

De secundaire arbeidsvoorwaarden bij Teleperformance zijn ook conform CAO, maar we doen graag iets extra’s voor je. Zo geniet je van kortingen op allerlei sporten, maar ook op producten van onze opdrachtgevers. Daarnaast kun je interne trainingen volgen waarbij je jezelf kan ontwikkelen. Deze worden betaald door Teleperformance. Ook de mate van vrijheid is iets waar we bij Teleperformance heel ver in gaan. Je kan zelf je beschikbaarheid opgeven aan je teamleider. Zo kan je werken op de tijdstippen dat het jou uitkomt. Daarnaast ben je direct op contract bij Teleperformance met kans op een vaste aanstelling.

Waarom werken bij Teleperformance?

Heb jij het in je om het beste in jezelf naar boven te halen? Wil jij doorgroeien en de beste medewerker van bol.com worden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wanneer je komt werken bij Teleperformance krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in een veilige, leuke en uitdagende omgeving. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team binnen één van de grootste spelers ter wereld!

Zijn de bol.com vacatures echt iets voor jou? Aarzel niet langer en solliciteer direct op één van onze functies!