Vacatures Tilburg

Tilburg! De textielstad uit het zonnige Zuiden. In Tilburg is altijd wat te doen en het is er altijd gezellig. Teleperformance heeft een modern kantoor in Tilburg en daar zitten we niet voor niets. Tilburgers zijn niet bang om de handen uit de mouwen te steken en weten van aanpakken. Op deze pagina vind je alles over de vacatures van Teleperformance Tilburg.

Kom jij uit deze regio en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schuw dan niet om direct te solliciteren op onze vacatures, want in Tilburg vind je de functie die jou op het lijf geschreven is.

working-social
Vacatures Tilburg

Werken in Tilburg

Zoals gezegd heeft Teleperformance een vestiging in het centrum van Tilburg. Vanuit onze vestiging kijk je uit op het altijd gezellige en hypermoderne Spoorpark. Onze Tilburgse vestiging ligt op vijf minuten lopen vanaf het Centraal Station en ligt nagenoeg midden in het centrum. De ideale locatie dus. Kom je met het OV naar onze locatie? Dan zit je bij Teleperformance in gemeente Tilburg goed!

Vanuit Teleperformance Tilburg bieden wij verschillende banen aan in Tilburg. Door ons gevarieerde aanbod aan banen en onze flexibele werktijden zijn wij ervan overtuigd dat wij banen hebben voor iedereen.

Vacatures Teleperformance

Wil jij werken in gemeenteTilburg? Wie hebben een groot aantal vacatures in Tilburg open staan en willen je maar al te graag verwelkomen in ons team. Bekijk of er passende vacatures voor jou bij zit.

pagina 'wfm' - shutterstock_1482412214_wave

Wat maakt werken in deze stad leuk?

Tilburg ligt in de provincie Noord-Brabant en is met ruim 225.000 inwoners de zevende stad van Nederland. Daardoor is het één van de grootste steden in Nederland. Tilburg is een echte textielstad en één van haar belangrijkste trekpleisters is de Tilburgse kermis. Deze kermis dankt zijn bekendheid omdat het de grootste kermis van de Benelux is. Gemeente Tilburg staat niet bekend om haar schoonheid, maar dat maakt de gezelligheid en eensgezindheid binnen de stad alleen maar groter. Tilburgers zijn van oudsher harde werkers en die mentaliteit zie je vandaag de dag nog terug in de stad.

Daarnaast is Tilburg een echte studentenstad. Dankzij onder andere Tilburg University, verschillende hogescholen en mbo’s herbergt gemeente Tilburg meer dan 31.000 studenten. Mede hierdoor is het uitgaansleven 7 dagen per week levendig. De ideale stad voor jouw nieuwe avontuur.

gemeente tilburg

Vind jouw nieuwe baan

Wil jij in gemeente Tilburg aan de slag? Bij Teleperformance Tilburg vind je jouw nieuwe droombaan! Wij doen er alles aan om een gevarieerd aanbod aan banen aan te bieden.

Teleperformance is een wereldspeler op het gebied van customer experience management, dit doen wij al meer dan veertig jaar. Inmiddels is onze organisatie gestationeerd in meer dan tachtig landen. Deze groei hebben wij samen met onze talenten gerealiseerd. Ben jij het talent dat wij zoeken? Ga naar het vacatureoverzicht en zoek vacatures die bij jou passen!

Alle vacatures

Fulltime en parttime mogelijk

Teleperformance Tilburg heeft een breed aanbod aan functies openstaan. Een gevarieerd aanbod aan fulltime vacatures en parttime banen. Neem vooral even een kijkje op de vacaturepagina van Teleperformance Tilburg. Grote kans dat er een functie tussenzit die jou op het lijf geschreven is.

Thuiswerken

Mede door de coronapandemie hebben we een geheel nieuwe werkcultuur. Waar voorheen iedereen netjes zijn of haar werk op kantoor deed tussen alle collega’s, wordt er tegenwoordig veelvuldig vanuit huis gewerkt. Ook bij Teleperformance Tilburg zien wij het nut in van thuiswerken. Ondanks dat thuiswerken een optie is, vinden we de teamgeest binnen onze organisatie erg belangrijk. Wij zullen er daarom alles aan doen om nieuwe medewerkers hét teamgevoel te geven waar wij naar streven. Bij Teleperformance werken we namelijk als een team. Alleen dan ontwikkel jij je als individu.

Bijbaan

Ben jij nog druk met jouw studie en wil je toch wat extra’s verdienen? Misschien is weekendwerk bij Teleperformance Tilburg dan wel de ideale uitkomst. Of houd je liever de weekenden vrij en werk je daarom graag in de avond? Ook dan werkt Teleperformance Tilburg aan een nieuwe bijbaan voor jou. Ook voor onze medewerkers met een parttime baan wil Teleperformance de werkgever zijn die altijd voor jullie klaar staat.

Vakantiewerk

Na een jaar hard studeren, waarin een bijbaan niet binnen jouw studieschema paste, ben jij toe aan vakantiewerk. Ook dan heb je de mogelijkheid om voor een parttime baan te kiezen wanneer jij ook wil genieten van jouw welverdiende vakantie. Teleperformance heeft de ideale vakantiebanen, zowel fulltime vacatures als parttime, in gemeente Tilburg gevonden. Verdien geld om leuke dingen te doen en deel jouw vakantie nuttig in. Ga aan de slag bij Teleperformance Tilburg.

Functies van callcenter tot marketing manager

Omdat Tilburg zo’n veelzijdige stad is, kent het ook tal van verschillende functies. Bij Teleperformance Tilburg kun je aan de slag in de detailhandel, logistiek. als planner, in de horeca, transport en nog veel meer. Voor een afwisselende baan zit je bij Teleperformance Tilburg altijd goed. Werk jij liever alleen in de ochtend of ben jij juist een avondmens? Ook dan biedt Teleperformance Tilburg jou een functie die naar jouw wens ingevuld is.

Alle vacatures
Fulltime
Thuiswerken

TP als werkgever

Teleperformance heeft haar werknemers altijd op één staan. Zonder werknemers zou Teleperformance namelijk niet zijn uitgegroeid tot het bedrijf dat het vandaag de dag is. Teleperformance wil nieuwe werknemers ook echt leren kennen om zo op zijn of haar wensen en behoeften in te kunnen spelen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit de samenwerking enkel ten goede komt.

Bij Teleperformance heb je recht op een goed salaris. Jouw werk wordt namelijk gewaardeerd en daar belonen we jou dan ook voor. Ook worden de dienstverbanden bij Teleperformance altijd nauwkeurig opgesteld. Dit om onenigheid of enkele vorm van frictie te voorkomen. Wil je meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Lees er hier meer over.

Wij streven ernaar om aan al jouw verwachtingen te voldoen en de topwerkgever te zijn waar jij altijd al naar verlangd hebt. Wanneer jij elke dag met een glimlach ons kantoor of jouw externe werkplek verlaat, zijn wij gelukkig.

Direct solliciteren!

Ben jij toe aan een volgende baan? Een nieuwe uitdaging? Een nieuwe start? Dan kun je direct solliciteren op de beste vacatures Tilburg. In gemeente Tilburg werk je in een leuk team met veel doorgroeimogelijkheden. Stuur jouw cv en motivatie naar het e mailadres van Teleperformance Tilburg en ga jouw nieuwe uitdaging bij Teleperformance Tilburg aan. Check de vacatures!

pagina 'talent acquisition' - shutterstock_1482412214_wave