Bijbaan vacatures

Ben je op zoek naar bijbaan vacatures? Een bijbaan is de ideale manier om, het woord zegt het al, een extra zakcentje bij te verdienen. Dat kan bijvoorbeeld naast je opleiding zijn, maar bij Teleperformance hoef je geen student te zijn om te solliciteren op bijbaan vacatures. Op deze pagina wordt vacature aanbod bij Teleperformance uitgebreid beschreven. Lees dus vooral verder en laat je informeren over bijbaan vacatures. Voor een bijbaan bij Teleperformance is regelmatig een minimale opleiding vereist.

Bijbaan vacatures

Welke bijbaantjes vind ik bij Teleperformance

Het aanbod aan bijbaan vacatures bij Teleperformance is erg groot. Zo vind je bij ons een gezellige bijbaan in allerlei uiteenlopende branches. Teleperformance werkt met grote bedrijven zoals Ziggo, Bol.com en Wehkamp. Daar kun jij onderdeel vanuit gaan maken, gaaf toch? Zoek jij bijvoorbeeld een leuke bijbaan als callcenter medewerker? Werk je graag in de logistiek branche of wil je de detailhandel sector verder onderzoeken? Bij Teleperformance kan het allemaal. Houd dus goed onze website in de gaten. Daar verschijnen dagelijks nieuwe vacatures bij diverse opdrachtgevers voor één ieder op het lijf geschreven.

Thuiswerken als student

Tijdens de coronapandemie is het thuiswerken een vast ritueel geworden. Bij Teleperformance zien we het gemak en de vele voordelen van thuiswerken en daar gaan we, nu alles gelukkig weer zoals vanouds is, gewoon mee door. Ook wanneer jij student bent hoef je na een hele dag college niet op de fiets te springen voor jouw bijbaan. Bij Teleperformance bieden wij bijbaan vacature(s) aan waar je de deur niet voor uit hoeft te komen. Ideaal toch?

Online bijbaan vanuit huis

Een flexibele bijbaan vanuit huis heeft vele voordelen. Zo sta je nooit onnodig op het station te wachten op een trein met vertraging en hoef je nooit door regen en wind op de fiets te stappen. Je werkt in je eigen vertrouwde omgeving voor grote bedrijven. De enige benodigdheden hiervoor zijn een computer, internet, een headset en een afgesloten ruimte waar je rustig kunt werken.

Vraag het ons
Talent Acquisition team

Wij zijn achter de schermen druk bezig met het implementeren van een bijbanen filter in ons vacatureoverzicht. Dit filter ontbreekt echter nu nog waardoor niet alle bijbanen duidelijk vertoond worden. Gelukkig hebben we met ons Talent Acquisition team een oplossing gevonden. Hoe je solliciteert op een bijbaan vacature? Neem contact op met het Talent Acquisition Team. Dit ambitieuze team vol met ervaring helpt je graag aan een bijbaan die jou op het lijf geschreven is.

service-work
Leuke bijbaantjes

Overdag, in het weekend of juist in de avond

De bijbaan vacatures bij Teleperformance zijn erg flexibel. Na een week hard studeren op zaterdag lekker bijverdienen met jouw ideale bijbaan? Don’t look further. Teleperformance heeft tal van weekendwerk vacatures voor je online staan. Sterker nog, de arbeidsvoorwaarden in het weekend kunnen voor sommige functies nog beter uitpakken dan op reguliere weekdagen.

Of wil je die welverdiende weekenddagen juist gebruiken om uit te rusten en ben je op zoek naar avondwerk? No problemo! Teleperformance werkt met veel bedrijven die 24/7 bereikbaar zijn. Avondwerk wordt daar dus erg gewaardeerd en jij kan dan ook van grote waarde zijn. Bekijk onze avondwerk vacatures en kies jouw favoriete tijdslot.

Werken in verschillende steden

Teleperformance is 42 jaar geleden opgericht en is inmiddels uitgegroeid tot een ware wereldwijde marktleider op het gebied van customer service. In meer dan 75 landen over de gehele wereld is ons van oorsprong Franse bedrijf actief. En dus ook in Nederland.

De medewerkers van Teleperformance komen vanuit elke uithoek van ons land, maar we hebben in Nederland vijf moderne kantoren. In het uiterste Zuiden kun je terecht bij Teleperformance Maastricht. Ons andere kantoor in het Zuiden van Nederland is Teleperformance Tilburg. Iets noordelijker kun je terecht bij Teleperformance Utrecht en Teleperformance Zoetermeer. De laatste locatie wordt gezien als ons officieuze hoofdkantoor. Het noordelijkste kantoor in Nederland is Teleperformance Zwolle. Op deze locatie werken we vooral samen met Wehkamp.

Teleperformance Utrecht
Vacatures in Utrecht
Teleperformance Maastricht
Vacatures in Maastricht
Teleperformance Tilburg
Vacatures in Tilburg
Teleperformance Zwolle
Vacatures in Zwolle
Teleperformance Zoetermeer
Vacatures is Zoetermeer
Teleperformance Antwerpen
Vacatures in Antwerpen

Groei door

Een leuke bijbaan is fijn, maar hoe tof zou het zijn als we je voorzien van trainingen om jezelf nog verder door te ontwikkelen? Bij Teleperformance staat de ontwikkeling van onze medewerkers namelijk zeer hoog in het vaandel. Wanneer jij groeit, groeien wij mee. En vice versa. We ontwikkelen onze medewerkers niet enkel op kennis. We vinden vaardigheden, de houding naar klanten en zelfreflectie minsten zo belangrijk. De trainingen worden door Teleperformance gefaciliteerd. Het enige wat jij hoeft te doen is een leergierige houding aannemen. Want wie wil zichzelf nou niet ontwikkelen tijdens zijn of haar bijbaan. Benieuwd naar alle trainingen die wij faciliteren? Klik dan hier en laat je verbazen.

#TP Family

De interne bedrijfscultuur vinden we bij Teleperformance erg belangrijk. Iedereen binnen Teleperformance moet zich op zijn of haar plek voelen, daar maken we ons intern hard voor. De samenwerking met jouw collega’s is de bouwsteen tot het samen behalen van grote successen. Elkaar helpen, gunnen, steunen, tips geven wanneer dat nodig is. Ben jij een echte teamspeler? Twijfel niet en solliciteer vandaag nog op jouw favoriete vacature.

Flexibel je werk inplannen

Een lekkere bijverdienste ontvangen door een bijbaan is natuurlijk ideaal, maar heb jij toch meer tijd over? Bekijk dan ook even onze parttime vacatures. Dit zijn functies met meer uren dan een bijbaan, en meer uren is meer salaris. Lekker toch? Op ons vacatureoverzicht kun je de filter ‘uren per week’ inschakelen. Enkel parttime vacatures zullen nu verschijnen. Kies dan de parttime baan die bij jou past en solliciteer direct.

Wist je dat je bij Teleperformance al kan solliciteren op de leukste bijbanen zonder relevante werkervaring of opleidingen. Wij faciliteren bijbanen voor iedereen. Wij vragen enkel of een gemotiveerde houding en de wil om jezelf te ontwikkelen. Solliciteer op die ene vacature waar jij een goed gevoel bij hebt, en hopelijk kunnen we jou op korte termijn welkom heten in onze #TP Family. Tot snel!

Solliciteer direct

Ben jij op zoek naar die ene bijbaan die jou op het lijf geschreven is? Die bijbaan waar je lekker kan bijverdienen terwijl je de leuke en leerzame ervaringen op doet? Bij Teleperformance vind je de nieuwste vacatures en kun je direct solliciteren.

pagina 'talent acquisition' - shutterstock_1482412214_wave