Avondwerk vacatures

Ben je op zoek naar avondwerk? Bij Teleperformance hebben we diverse avondwerk vacatures voor grote opdrachtgevers. Avondwerk is ideaal voor studenten of mensen die overdag verhinderd zijn met andere bezigheden. Iets voor jou en wil je meer weten over avondwerk? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie avondwerk vacatures

Bij Teleperformance bieden we graag een divers aanbod aan vacatures aan. Om deze reden bieden we ook volop avondwerk aan voor verschillende opdrachtgevers. Zo proberen we bij Teleperformance altijd het beste avondwerk bij jou in de buurt te vinden. Staat er tussen het actueel overzicht geen passende openstaande vacature? Neem dan contact op met onze recruiters om te kijken naar de mogelijkheden. Deze professionals gaan vacatures zoeken die jou op het lijf geschreven zijn.

Ons Talent Aqcuisition Team
avondwerk vacatures
Avonddienst

Werk thuis of vanaf kantoor

Het mooie van dit werk is dat je het zowel thuis als op kantoor kan doen, afhankelijk van de vacature en opdrachtgever. Thuiswerken biedt flexibiliteit en bespaart tijd en geld omdat je niet hoeft te reizen. Werk je graag thuis? Dan faciliteren we je met alle benodigdheden om jouw functie goed uit te voeren. Jij hoeft dan alleen voor een afgesloten ruimte te zorgen waarin je goed kan focussen. Aan de andere kant biedt werken op kantoor een professionele werkomgeving en sociale interactie met collega’s. Je maakt samen een praatje bij het koffiezetapparaat en viert een geslaagde avond met jouw team.

Herken jij jezelf hierin?

Elke collega is anders, dat maakt onze organisatie juist zo mooi. Toch zijn er een aantal vaardigheden die we graag in elke TP’er zien. Deze vaardigheden zijn belangrijk in de functie die je bij ons gaat uitvoeren. Hieronder lees je drie van deze vaardigheden. Herken jij jezelf hierin?

GMT_Icons_vector_October_2021-09

Communicatief vaardig

Een groot deel van ons avondwerk is in contact staan met klanten van een opdrachtgever. Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor een klant wanneer hij of zij ergens tegenaan loopt. Communicatieve vaardigheden en een flinke dosis empathie zijn belangrijke vaardigheden die je nodig hebt tijdens het uitvoeren van deze functie.

GMT_Icons_vector_October_2021-103

Flexibel

Het oeroude cliché dat de 9 tot 5 mentaliteit heet, geldt niet voor avondwerkers. Bij Teleperformance ga je namelijk aan de slag voor opdrachtgevers die diensten blijven verlenen na de gevestigde kantooruren. Het is daarom belangrijk dat een klant van een opdrachtgevers ook in de avond met zijn of haar vragen terecht kan bij een medewerker.

GMT_Icons_vector_October_2021-23

Teamplayer

Problemen kunnen zich op elk moment tijdens het werk voordoen, ook in de avond. Een avondwerker die een echte teamplayer is, kan samenwerken met collega’s om snel problemen op te lossen en het werk zo goed mogelijk voort te zetten. Daarnaast hechten wij bij Teleperformance veel waarde aan het teamgevoel. We zijn ervan overtuigd dat we samen tot de beste resultaten komen.

Bijbaan in de avonduren naast je vaste baan

Met een vaste baan van 9 tot 5 is avondwerk ook ideaal als bijbaan naast een vaste baan. Met onze optie om thuis te werken hoef je na jouw vaste baan niet meer de deur uit. Vanuit jouw eigen kamer kun je klanten van onze opdrachtgevers te woord staan en zo lekker bijverdienen. Daarnaast staat de ervaring die je opdoet bij Teleperformance goed op je cv.

Bijbaan avonduren
avond bijbaan

Jouw carrière mogelijkheden

De ontwikkeling van onze medewerkers staat bij Teleperformance centraal. Wij zien de potentie in elke collega en doen er alles aan om dit eruit te halen. Met behulp van trainingen en opleidingen binnen de organisatie, geven we iedereen de kans om de beste versie van zichzelf te creëren. Dit doen we al voor jouw eerste werkdag. We bieden een training aan waardoor jij tot in de puntjes voorbereid bent op het ‘echte werk’. Zoek je liever een uitdaging liever buiten onze grenzen? Bij Teleperformance kun je op meerdere locaties in het buitenland werken, zoals Griekenland, Portugal of Suriname. Kansen genoeg!

Ontdek de voordelen van werken bij Teleperformance

Het is heel simpel. Wanneer je avondwerk zoekt, wil je goede arbeidsvoorwaarden bij de desbetreffende vacature. Daar maken wij ons ook hard voor. We belonen onze werknemers graag voor het harde werk dat dagelijks verzet wordt.

TP Benefits is zo’n voordeel dat je krijgt wanneer je een dienstverband aangaat bij Teleperformance. Elke werknemer krijgt korting op tal van producten. Van elektronica tot mode en van dagjes uit tot korting op cadeaubonnen. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Samsung, Zalando, bol.com, Adidas, CenterParcs, ICI PARIS XL en nog véél meer. TP Fun hebben we in het leven geroepen om allerlei leuke activiteiten te organiseren die we samen met collega’s gaan doen. Van BBQ’s tot feesten en van een bingo tot de Contact Center Appreciation Week (CCAW). Dit doen we zodat het teamgevoel versterkt wordt en jij met plezier naar je werk komt.

Het welzijn van onze medewerkers is prioriteit nummer 1. Iedereen maakt weleens iets mee in zijn of haar leven wat invloed heeft op de mentale of fysieke gesteldheid. Met ons TP Care programma ondersteunen wij medewerkers die in deze situatie verkeren. We zorgen graag voor alle collega’s binnen de #TPFamily.

Wil jij extra geld verdienen in de avonduren?

Wil je graag wat extra geld verdienen in de avonduren met een flexibel werkrooster? Sparen voor een speciaal doel, jezelf trakteren op iets leuks of gewoon je financiële situatie verbeteren. Ongeacht je motivatiekeuze zijn er veel manieren om bij Teleperformance wat extra inkomen te genereren in de avonduren. Solliciteer vandaag nog en start op korte termijn met leuk, goed betaald avondwerk.

pagina 'td' - shutterstock_1482412214_wave