'Altijd in voor plezier en events'

De cultuur van Ziggo Customer Care door de ogen van Elvin

Oorspronkelijk komt Elvin uit Rotterdam en is voor de liefde verhuisd. Hij is getrouwd met zijn vrouw Debbie en werkt inmiddels meer dan 10 jaar met veel plezier bij Teleperformance. Binnen het Ziggo Customer Care project is hij werkzaam als Customer Service specialist.

Continu bezig met service en ondersteuning

“Ik ben altijd in voor plezier en ben erg betrokken bij events vanuit het project. Je kunt me gerust de clown, sinterklaas of paashaas noemen”. In zijn functie is hij continu bezig met service en ondersteuning naar klanten. Alertheid, empathisch vermogen en vriendelijkheid is daarbij belangrijk. “Om een voorbeeld te geven; Tegenwoordig is een internetverbinding nog belangrijker dan ooit. Veel mensen werken thuis en hebben een stabiele verbinding nodig. Ik bied deze klanten niet alleen een oplossing maar heb ook begrip voor de situatie. Het is veel meer dan alleen een reset uitvoeren”. Binnen het team wordt hier veel aandacht aan besteed.

Binnen de cultuur van het Ziggo Customer Care team is het belangrijk dat gesprekken positief afgesloten worden. Het is jouw taak om klanten een positief gevoel te geven en er echt voor ze te zijn. Binnen het team wordt je actief gestimuleerd om de veranderingen zo goed mogelijk op te pakken.

Teamspirit is belangrijk

Wanneer je bij Teleperformance komt werken, wordt je uitvoering begeleidt door je naaste collega’s. Maar ook je teammanager en verschillende trainers zorgen ervoor dat jij jezelf kunt ontwikkelen. Om je snel op je gemak te voelen, wordt de teamspirit goed onderhouden door je collega’s. “Ik zit zelf op de nesting en probeer nieuwe collega’s echt te helen. Via de app mogen collega’s mij ook altijd een bericht sturen. Als ik ze ergens mee kan helpen doe ik dat graag”.

Samen met je teamleden zit je in een groepsapp. Je zit met elkaar op de werkvloer en ondersteunt elkaar met het geven van updates en informatie. Jouw collega’s verwachten diezelfde inzet ook van jou. Tijden waarin meer thuis gewerkt wordt maken het wat uitdagender om te werken aan de teamspirit. Maar door middel van digitale meetings zorgen we er voor dat we elkaar kunnen blijven horen en zien.

wehkamp vacatures
ops_vodafoneziggo_008

Motivatie van collega’s

Niet alleen teamleiders zorgen voor de juiste motivatie. Ook je naaste collega’s in de “Nesting” zorgen ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft. Dit merkt ook Elvin: “Teamleiders geven mij het vertrouwen door mij bij de nesting te laten helpen. Ze geven complimenten en feedback bij verbeterpunten. Door de extra verantwoordelijkheden ben ik in staat om te groeien en word ik betrokken bij nieuwe uitdagingen”. Met elkaar werk je aan het verbeteren van de service voor klanten. Je krijgt alle ruimte om jezelf te zijn, zodat je met plezier naar je werk komt. Met de motivatie van andere collega’s ben je in staat om jezelf te ontwikkelen tot de persoon die je wilt zijn.

Laatste woorden van Elvin:

“Communiceer met elkaar en blij in beweging. Veranderingen op het werk zijn heel normaal. Verdiep je in de materie, durf vragen te stellen. Ben niet bang om fouten te maken, hier leer je immers van. Wij zijn er voor elkaar en we versterken elkaar. Samen geven we de beste ondersteuning voor elkaar en voor de klanten van Ziggo en Vodafone. Blijf positief, alles wat je nu doet heeft gevolgen voor je toekomst”.

Persoonlijke-ontwikkeling
Wij werken o.a. voor:
logo_canadagoose
logo_vodafoneziggo
logo_bolcom
logo_wehkamp

Doorgroeien bij Teleperformance?

Vraag jij je ook weleens af wat de doorgroeimogelijkheden zijn als je bij Teleperformance aan de slag gaat als Customer Service Specialist voor Ziggo? Om je daar een goed antwoord op te kunnen geven, hebben we twee van onze collega’s gevraagd om hun carrièrepad met ons te delen.

tp-nicework