Werken bij Lidl

Lidl vacatures

Ben je op zoek naar Lidl vacatures? Als klantenservice medewerker bij Teleperformance voor Lidl help en adviseer je klanten van Lidl via telefoon, e-mail of Whatsapp. Dit kun je doen vanuit één van onze Teleperformance kantoren of vanuit huis. Hoe dan ook; jouw impact is enorm. Wil je meer weten over onze Lidl vacatures en wat we graag zien in onze klantenservice medewerkers? Lees dan snel verder of solliciteer direct op één van onze vacatures.

Werken voor deze supermarktketen

Bij Lidl draait alles om de klant. Dat motto leeft in de filialen, het distributiecentrum, maar ook vanuit de klantenservice. Iedere rol draagt bij aan de hoogste kwaliteit en optimale klantervaring. Als klantenservice medewerker word je het gezicht en de stem van Lidl. Dit houdt in dat je niet alleen vragen beantwoordt over producten en diensten, maar ook ondersteunt bij zaken zoals achter de kassa afrekenen of vragen over onze distributiecentra. Afwisselend werk dus, in een gezellige omgeving en een hecht team.

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.
Maar geen zorgen, in ons vacatureoverzicht vind je heel veel
andere toffe functies die momenteel beschikbaar zijn.

Voor wie is de klantenservice geschikt?

Ben jij communicatief sterk, klantgericht en altijd op zoek naar oplossingen? De klantenservice van Lidl bij Teleperformance kan jouw volgende stap zijn. Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben in de klantenservice om hier te beginnen. Een positieve instelling, leergierigheid en een passie voor klanttevredenheid zijn veel belangrijker. Fulltime aan de slag of toch liever parttime werken? Er zijn genoeg mogelijkheden.

Welke vaardigheden zijn nodig?

Wat heb je nodig om te schitteren in deze functie? Ten eerste uitstekende communicatievaardigheden. Je kunt luisteren, vragen stellen en effectieve oplossingen bieden. Je hebt ook een basiskennis van Lidl en haar producten nodig, maar maak je geen zorgen, wij zorgen voor de training. Ook handig is enige ervaring met verschillende communicatiekanalen zoals Whatsapp en e-mail. En tenslotte, een dosis geduld en empathie; elke klant is uniek en verdient het beste van jou.

Wat verwachten we van jou?

Je denkt misschien dat we een hele waslijst aan eisen hebben. Maar het belangrijkste voor ons is je inzet en passie. We verwachten dat je elke dag je beste beentje voorzet om de klanten van Lidl de best mogelijke ervaring te bieden. Of je vragen beantwoordt over de versheid van het gratis fruit dat Lidl aanbiedt, of je helpt een klant om de dichtstbijzijnde winkel te vinden, we willen dat je trots bent op het werk dat je doet en dat je altijd streeft naar het beste resultaat.

Wat bieden we jou?

Werken bij Teleperformance betekent niet alleen een leuke baan, maar ook groeimogelijkheden, trainingen en mooie lijst extra benefits. Flexibele werktijden, een geweldig team vol met gemotiveerde collega’s en natuurlijk de activiteiten die worden georganiseerd door onze verschillende teams. Ook garanderen we jou een goed salaris waarmee je lekker gaat verdienen. Begin je met jouw eerste baan of heb je al jaren ervaring? Bij Teleperformance krijg je de kans om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

Heb je interesse en is een Lidl vacature geschikt voor jou?
Aarzel niet langer en solliciteer direct op een van onze vacatures!

Altijd ruimte om door te groeien

Bij Teleperformance geloven we sterk in het potentieel van elk individu. Neem bijvoorbeeld onze huidige CEO. Jaren geleden begon hij zijn reis bij Teleperformance als klantenservice medewerker, net zoals de positie waarvoor je nu wellicht overweegt te solliciteren. Door de jaren heen heeft hij zich ingezet, uitdagingen aangegaan, geleerd en gegroeid, en heeft uiteindelijk de hoogste positie binnen het bedrijf bereikt.

Dit inspirerende verhaal is een bewijs van de mogelijkheden die voor je liggen. Heb je ambities richting management, training, of zelfs hogere uitvoerende rollen, er is altijd een weg vooruit. Wanneer je voor Teleperformance gaat werken, zorgen we voor de tools, de training en de kansen. Het enige dat je nodig hebt, is de wilskracht en het verlangen om jezelf te ontwikkelen en te excelleren in wat je doet.

Alles over werken bij Teleperformance

Bij ons staat de #TP Family centraal. We streven naar een sterke verbondenheid tussen onze collega’s en zetten ons hier continu voor in. Het hele jaar zetten we tal van acties en evenementen op touw. Zo hebben we TP Fun, ons levendige TP Fun team, bestaande uit een team van enthousiaste collega’s. Samen zorgen zij voor uiteenlopende activiteiten, van spetterende feestjes en gezellige borrels tot sportieve uitjes.

Als kers op de taart is er het jaarlijkse TP Feest, waarbij we stilstaan bij de geweldige inzet en het harde werk van al onze collega’s. Met swingende muziek, een drankje en geweldige collega’s om je heen, wordt het ieder jaar opnieuw een onvergetelijke avond. Benieuwd naar onze bruisende bedrijfscultuur en de evenementen die op de planning staan? Ontdek het hier.


Solliciteer direct op een van onze Lidl vacatures!

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om te starten? Zijn onze Lidl vacatures op jouw lijf geschreven? Fantastisch! Solliciteer direct op één van de Lidl vacatures bij Teleperformance en begin aan je volgende avontuur. En zelfs als je nog twijfelt, neem gewoon die sprong. Het kan het begin zijn van iets geweldigs! We verwelkomen je graag bij onze #TP Family.