Werken bij Ziggo

Ziggo vacatures

Ben je op zoek naar Ziggo vacatures? Ziggo is de grootste kabelexploitant van Nederland. Als communicatie provider bieden zij internet, televisie, mobiele telefonie en vaste telefonie aan miljoenen Nederlanders. Het merk Ziggo is ook onlosmakelijk verbonden aan Vodafone. Deze twee merken zijn samen één bedrijf, namelijk VodafoneZiggo. Daarnaast is Ziggo het dochterbedrijf van het grootste kabelbedrijf ter wereld Liberty Global.

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.
Maar geen zorgen, in ons vacatureoverzicht vind je heel veel
andere toffe functies die momenteel beschikbaar zijn.

Cultuur

De Culture crew van Ziggo zorgt ervoor dat iedereen binnen de organisatie gezien en gehoord wordt. Elke medewerker hoort zich thuis te voelen, zowel op kantoor als op een bedrijfsuitje. Onze collega Elvin vertelt je alles over de cultuur van Ziggo. Om dit zo goed mogelijk te waarborgen delen de collega’s bij Ziggo drie waarden.

  • Open Up: Een open cultuur. Leer van elkaar door goed te luisteren.
  • Team up: samenwerken. We doen ons best voor elkaar en komen afspraken na.
  • Step up: elkaar uitdagen. Leg de lat soms eens buiten je comfortzone.

Nieuwste vacatures

Ziggo is zo’n groot imperium dat er tal van verschillende vacatures beschikbaar zijn. Van de klantenservice tot de marketing en sales afdeling of van de belangrijke monteurs tot aan het verkooppersoneel in fysieke winkels. Voor iedereen is er een functie op zijn of haar lijf geschreven. Wij komen daarom graag met jou in contact over de mogelijkheden van een dienstverband bij Ziggo.

Meer weten over de Ziggo Customer Care afdeling? Hier lees je er alles over!

Ontwikkelen

De ontwikkeling van de talenten staat bij Ziggo voorop. De ontwikkeling van internet en televisie gaat alsmaar door. Dan moet je dus blijven bijspijkeren om de laatste ontwikkelingen in de gaten te houden. Er is voldoende ruimte om je binnen het bedrijf te ontplooien en dit biedt kansen. Ook de samenwerking met jouw collega’s staat bij Ziggo centraal. Onder de noemer krachtenbundeling gaan zij altijd voor het beste resultaat. Naast hard werken is er ook tijd voor plezier. Want Ziggo is een geweldige plek om te werken en je krijgt er een leuk netwerk bij.

Interviews met onze collega’s geven je een nóg beter beeld hoe het werken bij Ziggo daadwerkelijk is. Op deze pagina vertelt Ron je alles over het werken voor Ziggo. In dit interview met Mark lees je meer over zijn functie als Teamlead en zijn ervaring met het begeleiden van nieuwe werknemers. Benieuwd naar de doorgroeimogelijkheden? Die vind je hier!

Werkplek

Ziggo is trots op haar talenten. Wanneer je bij Ziggo aan de slag gaat, geef jij aan wat jouw ideale werkomgeving is. Dit kan gewoon op een stoel aan een bureau achter een laptop zijn, maar wanneer je hiervan afwijkt staat Ziggo voor jou klaar. Ook voor medewerkers in bijvoorbeeld een rolstoel of medewerkers die extra begeleiding nodig hebben, wordt de ideale werkplek geregeld. Ziggo maakt namelijk geen onderscheid tussen haar gewaardeerde medewerkers.

De ontwikkeling van de talenten staat bij Ziggo voorop! Er is voldoende ruimte om je binnen het bedrijf te ontplooien en dit biedt kansen.

Teamgeest

De valkuil van een massaal bedrijf is de aansluiting met je collega’s verliezen. Daar waakt Ziggo enorm voor. Door het gehele jaar evenementen en leuke dingen te organiseren ben je buiten het werkveld net zo’n hecht team als binnen de lijnen.

Een groot feest in de ZiggoDome of de jaarlijkse Connect Run voor een goed doel. Er is genoeg entertainment. Het is bij Ziggo dus niet enkel op een formele manier je werkzaamheden uitvoeren. Samen met jouw collega’s haal je het beste uit elkaar.

Is een vacature van Ziggo echt iets voor jou?
Aarzel niet langer en solliciteer direct!

Impact

Ziggo is zich bewust van de impact die het maakt op de samenleving en wil deze op een positieve manier blijven voeren. Elk jaar helpen de medewerkers van Ziggo duizenden ouderen het internet op en leren zij scholieren digitale vaardigheden bij. Ook de impact op het milieu staat hoog op de agenda bij Ziggo. in 2025 moet de impact van Ziggo op het milieu zijn gehalveerd. Dit doel wordt bereikt door het recyclen van producten en het enkel gebruiken van windenergie.

Fit en vitaal

Fit en vitaal zijn betekent lekkerder in je vel zitten. Dit komt jouw werkprestaties ook ten goede. Bij Ziggo wordt het belangrijk geacht dat medewerkers fit en vitaal zijn, daarom is My Wellbeing in het leven geroepen. My Wellbeing herbergt online en offline tools, tips en diensten om het beste uit jezelf te halen.

Naast de fysieke fitheid wordt er ook veel kennis gedeeld over mentale gesteldheid. De mogelijkheden van My Wellbeing zijn oneindig. Ook krijg je korting op een sportschool abonnement en een nieuwe fiets. Alles om jou zo gezond mogelijk door het leven te gaan.


Solliciteer direct op Ziggo vacatures

Wil je komen werken bij Ziggo via Teleperformance? Je kunt direct solliciteren door op onderstaande knop te drukken. Lijkt het je leuk om ook voor andere grote merken te werken? Dan ben je bij Teleperformance aan het juiste adres. Wij werken voor verschillende grote merken waarbij we diverse vacatures aan kunnen bieden.

Ben je enthousiast geworden, heb jij de Nederlandse taal goed onder de knie, minstens een mbo denkniveau en heb je gewoonweg zin om te beginnen aan een leuke baan? Wacht dan niet met solliciteren. Kies uit één van de openstaande vacatures en stuur jouw cv naar Ziggo. Misschien werk jij dan binnenkort wel bij dit gerenommeerde bedrijf.