Werken bij Wehkamp

Wehkamp vacatures

Op zoek naar Wehkamp vacatures? Met meer dan 400.000 verschillende producten van meer dan 2.500 merken is Wehkamp een begrip. Dagelijks bezoeken meer dan 600.000 bezoekers de website en app en worden er 2,9 miljoen vaste klanten bediend. Lijkt het jou een uitdaging om bij dit mode-imperium aan de slag te gaan of heb je gewoon zin in een leuke baan? Bekijk dan de nieuwste vacatures want er is genoeg werk bij Wehkamp.

Locaties van Wehkamp

Al sinds 1974 bevindt het hoofdkantoor van Wehkamp zich in het hart van Zwolle. Op bedrijventerrein Hessenpoort staat, met 110.000 m2, Wehkamps grootste e-commerce distributiecentrum van de wereld. Bij Wehkamp Zwolle ligt elke bestelling van de klant binnen een half uur klaar voor verzending. Naast alle logistiek bezit dit distributiecentrum ook de Wehkamp Studios. In deze ruimtes wordt de fotografie van Wehkamp verzorgd. Leuk feitje: dit distributiecentrum is in 2015 geopend door koning Willem Alexander.

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.
Maar geen zorgen, in ons vacatureoverzicht vind je heel veel
andere toffe functies die momenteel beschikbaar zijn.

Klantenservice vacatures

Er is altijd werk bij Wehkamp. Wehkamp is in haar 40-jarig bestaan zo gegroeid dat de vacatures bijna oneindig zijn. Van category management tot werken op de afdeling retouren. Solliciteer en je wordt per mail op de hoogte gehouden van jouw sollicitatie. Wanneer jij aangenomen wordt bij Wehkamp heb je zicht op minstens een half jaar contract en een marktconform salaris.

Bij Wehkamp vacatures denk je misschien al snel aan een functie als magazijnmedewerker. Maar bij Teleperformance zijn we op zoek naar klantenservice medewerkers! Als klantenservice medewerker ben je de brug tussen Wehkamp en de gewaardeerde klanten en zorg je voor een perfecte klantbeleving.

Missie

Wehkamp is er voor iedereen. Met het eindeloze aanbod aan mode is Wehkamp er voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Maar ook studenten en ouderen shoppen de nieuwste mode bij Wehkamp. Kortom heeft Wehkamp het volgende doel opgesteld: het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker maken. Elke dag weer.

Collega’s

Het succes van Wehkamp is te danken aan de ruim 900 betrokken medewerkers. Wehkamp zet haar medewerkers altijd op één. Met de open bedrijfscultuur van Wehkamp is er veel ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en ontwikkeling. Om het succes te behouden is Wehkamp per direct op zoek naar jou.

Betrokken

Zonder betrokken medewerkers heeft Wehkamp niet kunnen uitgroeien tot een toonaangevende speler in de mode binnen Nederland. De ruimte voor ontwikkeling is een reden waarom de ruim 900 medewerkers zo betrokken zijn. Wanneer je bij Wehkamp aan de slag gaat, beland je niet in een vast stramien. Je gaat juist de uitdaging aan om jezelf te ontwikkelen tot een onmisbare schakel binnen de organisatie.

Is een vacature van Wehkamp echt iets voor jou?
Aarzel niet langer en solliciteer direct

Arbeidsvoorwaarden

Het leven van Nederlanders mooier én makkelijker maken is een dankbare taak, maar daar mag best iets tegenover staan. De salarisrange van de vacatures kun je vinden in de desbetreffende vacatureteksten. Een voorstel wordt uiteindelijk gedaan op basis van jouw kwaliteiten, expertise en werkervaring.

Een aantal arbeidsvoorwaarden van Wehkamp:

  • Minimaal 25 vakantiedagen en vakantietoeslag van 8,5%
  • Winstdeling en vaste eindejaarsuitkering
  • Reiskostenvergoeding
  • Lage werknemerspremie voor jouw pensioen
  • De mogelijkheid tot ontwikkeling
  • Laptop en mobiele telefoon
  • Personeelskorting op het assortiment van Wehkamp
  • Flexibele werktijden

Events

Wehkamp vindt de dynamiek binnen een team erg belangrijk. Werken bij Wehkamp betekent dus niet de volledige focus op jouw werkzaamheden. De organisatie organiseert elk jaar verschillende evenementen zoals het Shoppingawards gala en feestelijke kick-offs voor verschillende afdelingen om de teamspirit die er nu heerst te behouden.


De kernwaarden

Wehkamp heeft drie kernwaarden waar het zich aan vasthoudt. Door deze kernwaarden na te leven behalen organisatie en medewerkers resultaat.

wehkamp, samsung werken bij

Learn

Een medewerker van Wehkamp leert van zowel successen als fouten. De persoonlijke groei is een wederzijdse toewijding tussen medewerker en organisatie. Waar jij groeit, groeit Wehkamp, waar Wehkamp groeit, groei jij.

wehkamp weken, samsung werken

Laugh

Je neemt jezelf niet te serieus. Jij kan lachen om jezelf en vindt leren leuk. Met jouw positieve mindset is het glas altijd halfvol. Jouw impact op jouw collega’s is enkel positief.

vacatures bol com, werken wehkamp, een baan bij samsung

Lead

Het ondernemerschap zit bij jou in het bloed. Je neemt graag de lead en kijkt reikhalzend uit naar ondernemen op grote schaal binnen Wehkamp. Jouw samenwerking kan tot een succesverhaal leiden maar je pakt wel zelf de pen op.


Lokaal betrokken

Hoewel de voetafdruk van Wehkamp door heel Europa reist, ligt de oorsprong van de grote organisatie in Zwolle. De afkomst wordt door Wehkamp niet vergeten. Zo heeft Wehkamp het sponsorschap bij lokale Eredivisie-club PEC Zwolle met een jaar verlengd. Daardoor prijkt Wehkamp elke wedstrijd op de achterkant van het PEC Zwolle tenue.

 

Inmiddels overtuigd van een job bij Wehkamp?
Aarzel niet langer en solliciteer direct!

Duurzaamheid

Wehkamp is vastberaden haar CO2 voetafdruk te verkleinen. Dit leidde in 2020 al tot het winnen van de Duurzaamheid Award op de Shopping Awards. Erkenning voor de organisatie die in dat jaar de CO2-uitstoot met 64% verminderde.


Direct solliciteren op een van de Wehkamp vacatures

Lijkt het je gaaf om voor Wehkamp te komen werken? Of een van de andere bedrijven via Teleperformance? Heb jij passie voor mode? Ben jij overdag en in de avonden beschikbaar? Pas jij binnen het profiel en ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Stuur dan jouw cv in een e-mail naar Wehkamp en solliciteer direct.