Teamleider vacatures

Op zoek naar teamleider vacatures waar je echt een verschil kunt maken? Teleperformance, marktleider in customer service, biedt je de kans om leiding te geven aan een team van gedreven klantenservice medewerkers. Als teamleider ben je een belangrijke schakel in onze organisatie.

Wat doen onze teamleiders?

Als teamleider bij Teleperformance is je belangrijkste taak het aansturen van een afdeling met klantenservice medewerkers. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het coördineren en superviseren van de dagelijkse activiteiten binnen je team. Je zorgt ervoor dat je team de gestelde doelen haalt en dat iedereen zijn taken effectief en efficiënt uitvoert.

Als teamleider ben je ook het aanspreekpunt voor zowel je team als de opdrachtgever. Je lost eventuele knelpunten op, zorgt voor een goede planning en overlegt regelmatig met zowel de opdrachtgever als het management van Teleperformance.

Naast deze operationele taken draag je ook bij aan de ontwikkeling van je teamleden. Je zorgt voor een motiverende werkomgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen en de ruimte krijgen om te groeien. Je voert regelmatig voortgangsgesprekken en helpt medewerkers om hun vaardigheden verder te ontwikkelen.

teamleider vacatures

Voor welke bedrijven kun je werken?

Teleperformance werkt met grote opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Een aantal van onze gewaardeerde opdrachtgevers zijn: Zalando, Samsung, IKEA, Lenovo en Grohe. Voor al deze opdrachtgevers stuur jij een team van klantenservice medewerkers aan. Samen zorgen jullie ervoor dat klanten op het juiste en efficiënte manier te woord worden gestaan.

Wij werken o.a. voor
samsung logo blue

De vaardigheden van een leidinggevende

Als teamlead is het belangrijk dat je over verschillende vaardigheden beschikt. Een team op de juiste manier aansturen is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Een effectieve teamleider bij Teleperformance beschikt over een reeks vaardigheden die essentieel zijn voor succes in de rol. Teamleiders moeten sterke organisatorische en planningsvaardigheden hebben. Het is jouw taak om te zorgen voor een vlotte en efficiënte werking van je team. Meer vaardigheden worden hieronder beschreven.

GMT_Icons_vector_October_2021-89

Communicatief vaardig

In een leidinggevende functie ben je het aanspreekpunt voor zowel je team als de opdrachtgever. Goede communicatie is essentieel om informatie duidelijk over te brengen, problemen op te lossen en een positieve werksfeer te behouden.

GMT_Icons_vector_October_2021-18

Teamplayer

Je geeft leiding, maar bent nog steeds een deel van het team. Het is cruciaal om goed samen te werken met je collega’s, hun inbreng te waarderen en een ondersteunende omgeving te creëren.

GMT_Icons_vector_October_2021-40

Motiverend

Een succesvolle teamleider inspireert en motiveert zijn team om hun beste werk te leveren. Dit doe je door duidelijke doelen te stellen, waardering te tonen en je teamleden aan te moedigen om zichzelf te blijven ontwikkelen.

vacature teamleider

Werk op kantoor of vanuit huis

Bij Teleperformance begrijpen we dat iedereen verschillende behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om hun werkomgeving. Daarom bieden we flexibiliteit in een teamleider vacature, met mogelijkheden om zowel op kantoor als vanuit huis te werken.

Wanneer je op kantoor werkt, word je onderdeel van onze levendige en dynamische werkomgeving. Je werkt nauw samen met je collega’s en hebt directe toegang tot de ondersteuning en middelen van Teleperformance. In Nederland heeft Teleperformance inmiddels de beschikking over vijf kantoren, verspreid over het land. In Tilburg, Maastricht, Zwolle, Zoetermeer en Utrecht vind je een Teleperformance kantoor.

Als je vanuit huis werkt, bieden we de tools en technologie die je nodig hebt om effectief te kunnen leiden op afstand. We zorgen ervoor dat je verbonden blijft met je team en de rest van de organisatie, ongeacht waar je bent.

De voordelen van werken bij Teleperformance

TP Benefits

Wanneer je werkzaam bent bij TP, profiteer je ook nog eens van verschillende kortingen op diverse producten en diensten. We willen onze werknemers graag wat extra’s geven, daarom zijn we gaan samenwerken met Benefits at Work. Een platform dat bij een heleboel merken speciaal voor onze medewerkers mooie kortingen regelt. Van fashion tot elektronica en van lekkere restaurants tot korting op cadeaubonnen. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Samsung, Zalando, CenterParcs, ICI PARIS XL en nog véél meer.

TP Care

Jouw fysieke en mentale gesteldheid zijn voor ons erg belangrijk. Met ons TP Care programma leggen wij hier de nadruk op. We vinden het belangrijk om je als werkgever ook in minder fijne situaties te ondersteunen. Ons team van specialisten biedt jou de hulp die jij op dat moment nodig hebt. Bij Teleperformance word je gehoord.

TP Fit

Verschillende workshops met iedere maand een ander thema, dat is ons TP Fit programma. Van stoppen met roken tot de ideale werk-privébalans. Alle onderwerpen die belangrijk zijn voor jouw fysieke gesteldheid, komen voorbij in deze interessante workshops.

TP Fun

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier naar jouw werk komt. Ons TP Fun programma draagt daaraan bij. We organiseren leuke TP Fun-activiteiten om je te bedanken voor je inzet en harde werk. Maar bovenal om meer plezier op het werk en met jouw team te krijgen.

Fulltime of parttime werken

Bij Teleperformance waarderen we diversiteit en flexibiliteit. We begrijpen dat ieders leven en verplichtingen anders zijn, en dat het belangrijk is om werk en privéleven op elkaar af te stemmen. Daarom bieden we zowel fulltime als parttime teamleider vacatures aan.

Als je fulltime werkt, heb je de kans om je volledig onder te dompelen in je rol en maximale invloed uit te oefenen binnen je team en de organisatie. Met een fulltime baan heb je meer tijd om te werken aan strategische projecten, je team te begeleiden en je professionele vaardigheden te ontwikkelen.

Parttime werken biedt daarentegen meer flexibiliteit. Het kan een geschikte optie zijn als je andere verplichtingen hebt, zoals studie, gezinsverantwoordelijkheden of persoonlijke projecten. Je kunt nog steeds een belangrijke bijdrage leveren aan je team en waardevolle werkervaring opdoen, terwijl je meer tijd hebt voor andere aspecten van je leven.

senior medewerker
teammanager

Join the #TPFamily

Teleperformance is een wereldwijd bedrijf met vestigingen in meer dan 80 landen. We vertegenwoordigen grote merken, waarbij jouw team in feite constant problemen van klanten oplost en hen blij maakt. Dit dankbare werk doen we samen, waarbij we elkaar helpen en steunen. Dat mag na het werk best gevierd worden. Allerlei sociale en sportieve activiteiten zorgen ervoor dat je bij dit grote bedrijf toch een familiegevoel hebt.

Solliciteer vandaag nog!

Heb je interesse in één van onze teamleider vacatures? Aarzel dan niet om te solliciteren. Met onze trainingsprogramma’s helpen we je graag om de ideale teamleider te worden. Het begint allemaal met een gesprek – en wie weet ben jij de perfecte match. Ga voor die vaste baan en join the #TPFamily!

pagina 'afdelingen' - shuterstock_1482412214_wave