Werk je voor Teleperformance in Zwolle, dan werk je voor Wehkamp of bol.com! En dan ga jij een nieuwe betekenis geven aan klantbeleving. Gaaf toch!

Hoor je wel eens mensen praten over een goede werkplek of een mooi kantoor? Dan zijn ze hier nog niet geweest. De werkplekken zijn volledig naar wens in te stellen en er wordt gewerkt met dubbele schermen. Het pand is volledig van glas waardoor het licht en helder oogt.

Callcenter werk: ontspannen is ook belangrijk

Vooral met zo’n drukke baan, is het belangrijk met regelmaat te ontspannen! Op de begane grond is een super sfeervolle kantine! Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten: koffie en thee, maar ook koelkast, magnetron, etc. Geniet vooral van de relaxte sfeer en inspirerende omgeving! Dat is de gouden tip van onze recruiter Niek.

Bereikbaarheid naar Koggelaan 68-79

Zwolle heeft een mooi (oud, gerenoveerd) station. Vanaf de uitgang aan de zuidzijde wandel je in 4 minuten naar Teleperformance. Zien we je snel? Bekijk al onze vacatures in Zwolle.

Wil je eerst meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Zowel onze primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn echt goed! Lees er alles over.

Vestiging Zwolle

Koggelaan 69-79
8017 JN Zwolle