Vacatures Zwolle

Zwolle! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdagende baan in Zwolle? Zwolle is een bruisende stad waar hard werken beloond wordt. Binnen Teleperformance Zwolle ga jij werken voor de grote bedrijven Wehkamp en Bol.com. Op deze pagina lees jij waarom Zwolle een leuke stad is om in te werken. Ook lees je hier alles over de verschillende dienstverbanden die Teleperformance Zwolle voor jou in de aanbieding heeft.

work-social-family
Vacatures Zwolle

Werken in Zwolle

Werken in Zwolle is werken in een prachtige stad in het Oosten van Nederland. Zwolle is de hoofdstad van de provincie Overijssel. In Zwolle vind je ruim 130.000 inwoners en is daarmee de negentiende gemeente van Nederland. Zwolle ligt aan het Zwarte Water en aan de Overijsselse Vecht. Met verschillende musea en een gezellig stadscentrum is Zwolle een echte trekpleister voor toeristen uit binnen- en buitenland.

Zwolle staat binnen Nederland en Overijssel bekend als een echte Hanzestad. Daarnaast kan Zwolle, door het grote aantal studenten dat hier woont, ook gezien worden als studentenstad. De binnenstad van Zwolle is uniek door de historische én hippe uitstraling. Deze unieke mix bevat ook de nodige uitgaansgelegenheden. Samen met jouw collega’s ontspannen na een dag hard werken behoort dus absoluut tot de mogelijkheden in Zwolle.

Op zoek naar vacatures

Ben jij op zoek naar de nieuwste vacatures binnen de regio Zwolle? Teleperformance Zwolle is de uitkomst! Wanneer je gaat werken voor Teleperformance Zwolle, ga je werken voor grote multinationals Wehkamp en Bol.com. Jij gaat als medewerker van deze grote bedrijven een nieuwe betekenis geven aan de klantbeleving. Daar gaat jouw werkend hart toch ook sneller van kloppen?

Teleperformance Zwolle blijft door het gehele jaar heen de nieuwste vacatures in Zwolle aanbieden voor allerlei verschillende branches en functies. Bekijk dus vooral alle Zwolle vacatures en zoek een passende vacature die jou op het lijf geschreven staat.

Hypermodern kantoor

Wist je dat Teleperformance Zwolle gevestigd is in een hypermodern kantoor? In het kantoor van Teleperformance Zwolle bevindt zich een super sfeervolle kantine waar je gebruik kunt maken van alle faciliteiten, zoals koffie, thee, de koelkast en de magnetron. De ontspanning opzoeken binnen jouw werk is namelijk ook van groot belang.

Deze inspirerende omgeving heeft een goede bereikbaarheid. Vanaf het hypermoderne kantoor wandel je binnen vier minuten naar de zuidzijde van het mooie en gerenoveerde station. Hopelijk zien we je snel op ons kantoor. Wij kunnen namelijk niet wachten om jou hier rond te leiden.

Werken bij Teleperformance

Een leuke baan vind je bij Teleperformance

Of je nu een parttime of fulltime baan hebt, leuke collega’s zijn erg belangrijk. Bij Teleperformance Zwolle zien wij dit in en staat samenwerken bij ons hoog op de agenda. Wanneer ons team met talenten loopt als een machine, groeit het bedrijf met jullie mee. Samen gaan we voor het beste resultaat. Win-Win dus!

Ons TP FIT-programma

We vinden het bij Teleperformance ook belangrijk om te zorgen. Zorgen voor onze gewaardeerde medewerkers door middel van ons gezondheidsprogramma TP Fit. Het TP Fit-programma is er voor iedere collega die zichzelf bekommert om zijn of haar gezondheid. Er worden workshops aangeboden met verschillende interessante thema’s. Daarnaast kun je gratis digitale sportlessen volgen en hebben we iedere week inspiratiesessies ter ontspanning.

Mocht je binnen Teleperformance toch ergens tegenaan lopen hebben wij gekwalificeerde vertrouwenspersonen tot jouw beschikking. Deze vertrouwenspersonen zijn het directe aanspreekpunt voor jou en jouw collega’s.

Van een bijbaan

Bij Teleperformance Zwolle hebben we een groot aanbod aan vacatures en verschillende functies. Zwolle is zoals gezegd een studentenstad en ook voor studenten die druk zijn met het afronden van de studie biedt Teleperformance een uitkomst. Ben jij als student op zoek naar een uitdagende bijbaan en help jij graag klanten met uiteenlopende vragen? Ook dan ben je bij Teleperformance Zwolle aan het juiste adres.

Bijbaan

tot aan fulltime werk

Heb jij een studie afgerond of wil je gewoon lekker aan het werk? Dan heeft Teleperformance Zwolle ook verschillende parttime vacatures en fulltime functies voor jou. Als jij al wat meer ervaring hebt in verschillende branches zijn onze uitdagende vacatures voor Wehkamp en Bol.com echt iets voor jou! Wil jij de eerste stappen in de arbeidersmarkt zetten? Teleperformance Zwolle beschikt over een startersfunctie die bij jou past.

De diverse vacatures in Zwolle bij Teleperformance hanteren flexibele tijden. Enige flexibiliteit vanuit jou is dus wel gewenst. Het zou kunnen dat je in de avonden en weekenden wordt opgeroepen. Klantenservices van grote bedrijven staan namelijk grote delen van de dag ‘aan’.

Vakgebied

Werken in jouw vakgebied

Ben jij commercieel ingesteld? Heb jij ambities als magazijnmedewerker of productiemedewerker? Wil jij jezelf graag ontwikkelen als procesoperator of als medewerker van een callcenter? Of ben je op zoek naar logistieke vacatures of klantenservice vacatures in Zwolle? Bij Teleperformance Zwolle heb je de mogelijkheid om voor verschillende werkgevers binnen jouw vakgebied te werken.

Teleperformance

Teleperformance is al meer dan veertig jaar een wereldspeler in de customer experience management. De services van Teleperformance combineren menselijk contact en geavanceerde technologie om klanten ervaringen te leveren van een buitenaards niveau.

Hoewel technologie nieuwe en flexibele manieren van werken creëert, blijven onze interactie experts toegewijd aan het creëren van unieke contact momenten door empathie, communicatievaardigheden en een drive om het mogelijk te maken.

Doorgroeien

Bij Teleperformance heeft de ontwikkeling van onze medewerkers een hoge prioriteit. We vinden het belangrijk dat je alles uit jouw potentie haalt en daarmee jouw collega’s stimuleert om het beste uit zichzelf te halen.

Wist jij dat de huidige CEO van Teleperformance is begonnen in de klantenservice? Dit is het levende bewijs van de doorgroeimogelijkheden die Teleperformance jou biedt. Met een goede mentaliteit en de juiste instelling, geven wij jou alle kansen. Ga samen met ons voor het beste resultaat. Hier pluk ook jij de vruchten van.

In enkele stappen naar een nieuwe baan

Een dienstverband bij Teleperformance Zwolle kan snel geregeld worden voor jou. Ben jij op zoek naar een baan op korte termijn? Binnen vijf stappen kun jij een medewerker zijn van onze mooie organisatie.

De eerste stap: solliciteer op de functie die jou op het lijf geschreven is. Dit doe je door jouw CV en motivatie te sturen. Vervolgens ontvang je vanuit Teleperformance een reactie en een assessment. Wanneer Teleperformance jou geschikt acht voor de desbetreffende functie, plannen we een sollicitatiegesprek samen met jou in. Wanneer ook dit gesprek vanuit beide partijen goed is bevallen, gaan we over tot een dienstverband. Vanaf dit punt kan Jouw avontuur binnen Teleperformance Zwolle beginnen!

Direct solliciteren

Wil jij relevante werkervaring opdoen? Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan of parttime/fulltime functie? Wil jij werken voor een werkgever die voor jou door het vuur gaat? Twijfel dan niet en solliciteer direct bij Teleperformance Zwolle.

pagina 'afdelingen' - shuterstock_1482412214_wave