Vacatures Maastricht

De bourgondische hoofdstad van Limburg is met haar ruim 120.000 inwoners ook meteen de grootste gemeente van de provincie. Ben jij op zoek naar nieuwe vacatures binnen regio Maastricht? Vacatures die passen binnen elke leeftijdsgroep en interessegebieden? Lees op deze pagina alles over werken in de bruisende stad Maastricht en bekijk de nieuwste vacatures. Maastricht gaat in je hart zitten!

Vacatures Maastricht

Werken bij Teleperformance

Teleperformance Maastricht beschikt over een kantoor om U tegen te zeggen. Met zeven verdiepingen (inclusief lift), verschillende koffiecorners op die verdiepingen, een eigen kluisje voor elke medewerker en een mooie kantine met bedrijfsrestaurant voldoet het kantoor aan alle wensen en behoeften. Ook de ligging van het kantoor in Maastricht nadert de perfectie. Op nog geen vijf minuten lopen vanaf het treinstation Maastricht Randwyck is het kantoor erg gemakkelijk bereikbaar voor iedereen.

Multilingual locatie

De vestiging in Maastricht is onze multilingual locatie. We bieden daar onze dienstverlening aan in zo’n vijftien verschillende talen. Wil je meer weten over Maastricht, deze interessante vacatures en de verschillende talen? Check dan onze pagina over Multilingual vacancies of contacteer ons Talent Aqcuisition Team.

service-work

Marktleider in klantcontact

Teleperformance is al ruim veertig jaar marktleider binnen de customer experience management. De services van Teleperformance combineren menselijk contact en geavanceerde technologie om buitengewone klantervaringen te leveren. Inmiddels is Teleperformance gevestigd in meer dan tachtig landen en mag het zich met recht een echte wereldspeler noemen.

regio maastricht

Doorgroeien is onze standaard

Een belangrijke pijler binnen de organisatie van Teleperformance is het ontwikkelen van de medewerkers. Het levende bewijs hiervan is onze CEO. Wist je dat onze CEO begonnen is in het callcenter van Teleperformance? Door alle doorgroeimogelijkheden die werden aangeboden is onze CEO doorontwikkeld tot de functie die nu bekleed wordt.

Het doel van Teleperformance is jou die nieuwe uitdaging te bieden. Dit doen wij door een breed aanbod aan vacatures beschikbaar te stellen. Zo ook bij Teleperformance Maastricht. Denk hierbij aan callcenter vacatures, franstalige vacatures, of zet jij je zinnen op de webcare medewerker voor grote bedrijven? Ook als je nog geen relevante werkervaring opgedaan hebt is dat geen probleem. We bieden vacatures zonder diploma aan en geven jou met de juiste opleidingen een boost aan je carrière.

Werken in Maastricht

Wil jij werken in de meest bourgondische regio van Nederland, namelijk de provincie Limburg? Ga dan aan de slag voor Teleperformance Maastricht! Maastricht is een echte toeristische trekpleister binnen de landsgrenzen. Met bekende pleinen zoals het De Markt en het Vrijthof, waar André Rieu onlosmakelijk aan verbonden is, voelt Maastricht echt als een stad waar samenzijn hoog in het vaandel staat.

 

Historische en authentieke centrum

Heb jij al een bezoek gebracht aan boekhandel Dominicanen? Deze boekhandel die gevestigd is in een kerk moet je echt gezien hebben. De foto’s op de website van de boekhandel geven al een inkijkje over hoe tof deze locatie is. Wanneer je midden in deze boekhandel op zoek bent naar je favoriete boeken beleef je deze ervaring nog vele malen intenser.

We kennen allemaal het historische en authentieke centrum van de stad Maastricht. Maar wist je dat op nog geen vijf minuten van dat centrum de gezellige wijk Wyck te vinden is? In Wyck bevinden zich allerlei leuke en gezellige eet- en drinkgelegenheden. De ideale plek om samen met jouw collega’s te ontspannen na een drukke werkdag bij Teleperformance Maastricht. Daarnaast is Maastricht ook een echte studentenstad. Met Maastricht University en de Zuyd Hogeschool heeft Maastricht 16.500 studenten gevestigd in de stad.

Stad overview
werken bij teleperformance in maastricht

Fulltime en parttime vacatures

Voor studenten van Maastricht University en bijvoorbeeld van Zuyd Hogeschool is een flexibele bijbaan bij Teleperformance Maastricht een echte uitkomst. Bij ons kun je super flexibel werken vanwege de ruime openingstijden. De parttime vacatures in Maastricht liggen voor deze doelgroep voor het oprapen. Maar ook de oudere doelgroep, waar een fulltime baan niet binnen het schema past, komt in aanmerking voor een parttime baan bij Teleperformance Maastricht. Vacatures in overvloed bij Teleperformance Maastricht!

Heb jij de mogelijkheid om een fulltime functie te bekleden? Ook dan heeft Teleperformance Maastricht genoeg actuele vacatures voor verschillende doelgroepen beschikbaar. Zoek vacatures in jouw favoriete regio en sluit je aan bij de #TPFamily.

Start jouw carrière hier

Ben jij op zoek naar die leuke baan waar jij door gemotiveerd wordt? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging waar jouw ontwikkeling prioriteit heeft? En heb jij vacatures in Maastricht gevonden die jou op het lijf geschreven zijn? Solliciteer dan direct bij Teleperformance.

werken bij teleperformance