Maastricht is een prachtige culturele, authentieke stad. Maar ook echt een studentenstad. Er worden super evenementen georganiseerd zoals de INKOM! En voor een heel andere groep mensen faciliteren onze buren de TEFAF.  Wereldwijd bekend. Net als Teleperformance.

Wij zijn marktleider op het gebied van klantcontact. Iedere klant van onze opdrachtgever verdient de best mogelijke ervaring. Eigenlijk de ervaring die je zelf ook verwacht bij een klantenservice. Dat contact kan via allerlei kanalen verlopen: telefoon, chat, mail, Facebook Messenger. En natuurlijk in heel veel talen. Want de multiculturele stad die Maastricht is, voel je ook in onze organisatie.

Onze collega’s in Maastricht zijn echte gezelligheidsmensen. Ze trekken er graag samen op uit, naar bijvoorbeeld een van de mooie pleinen als het Vrijthof of de Markt. Gewoon een rondje wandelen.

Maastricht biedt zo veel meer

Een echte trekpleister zijn de grotten. Een andere unieke ervaring kan zo maar eens boekhandel Dominicanen zijn. Een boekhandel die gevestigd is in een kerk! Een klik op de site en even de foto’s bekijken is al tof!

Terug naar Teleperformance Maastricht: Paul-Henri Spaaklaan 7-9

Fulltime en parttime diverse mogelijkheden

Studenten van Maastricht University en bijvoorbeeld van Zuyd Hogeschool (https://maastrichtstudentenstad.nl/nl/studeren), zijn slim als ze denken aan een bijbaan bij Teleperformance. Bij ons kun je super flexibel werken vanwege de ruimte openingstijden. En voor niet studenten hebben we net zo goed heel veel mogelijkheden: fulltime en parttime!

Solliciteren op een callcenter vacature in Maastricht?

Dat kan heel gemakkelijk! Kies de vacature uit die jouw voorkeur heeft en vul het formulier in. Snel simpel en je kunt ook nog snel starten! Klik hier!

Bekijk al onze vacatures in Maastricht.

Wil je eerst meer weten over onze arbeidsvoorwaarden? Zowel onze primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn echt goed! Lees er alles over.

Vestiging Maastricht

Paul-Henri Spaaklaan 7-9
6229 EN Maastricht
+31 (0)43 - 850 80 00