HR vacatures

Ben jij op zoek naar HR vacatures? Teleperformance heeft mooie en uitdagende HR vacatures bij Teleperformance zelf. Iets voor jou? Solliciteer direct! Of ben je nog rustig aan het oriënteren en wil je meer weten over onze nieuwe vacatures, de doorgroeimogelijkheden bij Teleperformance en ons sollicitatieproces? Lees dan snel verder!

Wat doe jij als HR medewerker?

Als HR-medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer van personeelszaken binnen de organisatie. Je houdt je o.a. bezig met het beheren van personeelsgegevens en het opstellen van arbeidsovereenkomsten. Daarnaast zorg je voor het opzetten en beheren van arbeidsvoorwaarden, zoals salaris, verlofregelingen en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Je bent ook verantwoordelijk voor de training en ontwikkeling van medewerkers om hun vaardigheden en kennis te verbeteren. Het beoordelen van de prestaties van medewerkers en het beheren van prestatiebeoordelingen behoort ook tot jouw takenpakket. Je zorgt ervoor dat de organisatie voldoet aan de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en dat de bedrijfspolicy wordt nageleefd.

Ten slotte voer je specifieke HR-projecten uit, zoals het opzetten van een nieuw beloningssysteem of het ontwikkelen van een diversiteits- en inclusiebeleid. Kortom, als HR-medewerker speel je een belangrijke rol bij het beheren en ontwikkelen van het personeelsbestand van onze organisatie. Je helpt bij het aantrekken en behouden van talent en het verbeteren van de prestaties van medewerkers.

hr functies
hr vacatures

Is deze baan iets voor jou?

HR staat voor Human Resources. Het gaat hierbij om het personeelsbeleid binnen een organisatie. HR-vacatures zijn geschikt voor mensen die geïnteresseerd zijn in het werken met mensen en het verbeteren van de prestaties van medewerkers. Dit kan onder andere gaan om het beheren van personeelsgegevens, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het beheren van arbeidsvoorwaarden.

Onze HR professionals zijn mensen die beschikken over goede communicatieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen, een hoge mate van organisatie en analytisch vermogen. Daarnaast is het belangrijk dat je bekend bent met de wet- en regelgeving op het gebied van arbeidsrecht en dat je op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen op het gebied van HR.

HR-vacatures zijn er in verschillende functies, waaronder HR-adviseur, HR-manager, HR-assistent en HR-analist. Er is dus een brede range aan HR-functies waarvoor je kunt solliciteren, afhankelijk van jouw kwalificaties en ervaring.

Waarom werken bij Teleperformance?

Happy employees make happy customers – happy customers make happy clients – happy clients make happy shareholders. Teleperformance zweert bij deze filosofie. Wij stellen werkgeluk en het welzijn van onze collega’s altijd centraal. Alles begint bij tevreden collega’s. Hoe tof is het dat je daar als HR medewerker je steentje aan bij kan dragen?

Ik wil werken bij Teleperformance

Werken op verschillende locaties

Teleperformance groeit! Bijna 50 jaar geleden zijn we begonnen in Frankrijk en inmiddels zijn we samen uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van customer service. Ook in Nederland hebben we inmiddels meerdere kantoren geopend. In het Zuiden van Nederland hebben we twee kantoren, namelijk in Tilburg en Maastricht. Verder hebben we vestigingen in Utrecht, Zoetermeer en Zwolle. Ook in België hebben we inmiddels onze eerste vestiging geopend. Vanaf nu kun je ook in Antwerpen op een kantoor van Teleperformance aan de slag.

Parttime werken

Een aantal van onze HR vacatures zijn zowel in parttime als fulltime dienstverband beschikbaar. Een parttime HR vacature is de ideale HR vacature voor studenten die naast hun studie kennis en ervaring willen opdoen.

Fulltime werken

Wil je liever 40 uur per week werken? Teleperformance biedt ook tal van fulltime HR vacatures aan voor diverse opdrachtgevers. Samen met jouw team ben je de hele week verantwoordelijk voor de personeelszaken, arbeidsvoorwaarden en arbeidscontracten. Een uitdagende baan binnen een geweldig team.

Doorgroeimogelijkheden bij Teleperformance

Bij Teleperformance staat de ontwikkeling en groei van onze medewerkers centraal. Dit betekent dat HR-medewerkers kunnen profiteren van diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Door middel van trainingen en opleidingen kunnen HR-medewerkers hun vaardigheden en kennis verbeteren en daarmee nieuwe kansen creëren voor zichzelf.

Voordat jij aan je eerste werkdag begint in het Human Resource team, word je uitgebreid voorbereid op de job. Met behulp van trainingen en opleidingen krijg jij die éxtra kickstart van jouw carrière bij Teleperformance.

Hoe gaat onze sollicitatieprocedure?

Voor onze HR-vacatures vinden we het belangrijk om de vaardigheden en kwalificaties van de kandidaat af te stemmen op de functie. Wanneer er een klik lijkt te zijn na het bekijken van je cv en motivatie word je uitgenodigd voor een individueel sollicitatiegesprek en voer je ook een gesprek met je toekomstige manager. Als alles goed gaat, kunnen we je een arbeidsovereenkomst aanbieden. Klaar voor de volgende stap in je HR-carrière? Solliciteer dan vandaag nog bij Teleperformance!

Solliciteer vandaag nog!

Wil jij graag werken in een dynamische omgeving waarin je jouw HR-vaardigheden en kennis verder kunt ontwikkelen? Solliciteer dan vandaag nog op onze HR-vacatures! Bij ons staat de ontwikkeling en groei van onze medewerkers centraal en bieden we volop doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Word onderdeel van onze #TP Family en draag bij aan de verdere groei en ontwikkeling van onze organisatie. Solliciteer nu en geef je carrière een boost!

Screenshot_2023-01-11_at_15.33.09-removebg-preview