Administratieve vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de administratieve sector? Bij Teleperformance, marktleider op het gebied van customer service, vind je interessante administratieve vacatures die perfect passen bij jouw talenten en ambities. Lees verder om te ontdekken of een baan als administratief medewerker bij ons iets voor jou is!

Voor wie zijn administratieve vacatures geschikt?

Administratieve vacatures zijn geschikt voor personen die over diverse vaardigheden en eigenschappen beschikken. Een belangrijke eigenschap is nauwkeurigheid, aangezien administratief werk een hoge mate van precisie vereist bij het invoeren, verwerken en bijhouden van gegevens. Daarnaast is een zorgvuldige en precieze werkhouding essentieel.

Organisatorisch vermogen is ook belangrijk voor administratief medewerkers, omdat zij goed moeten kunnen plannen en organiseren om een efficiënte en gestructureerde administratie te waarborgen. Daarbij speelt het probleemoplossend vermogen een rol; administratief medewerkers kunnen te maken krijgen met onverwachte situaties of vragen en moeten in staat zijn om snel en effectief problemen op te lossen. Daarnaast zijn er nog vele andere kenmerken die jou de ideale administratief medewerker maken. Meer daarover lees je hieronder.

Administratieve vacatures

Vaardigheden van een administratief medewerker

Taalvaardigheid

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is essentieel voor administratief medewerkers. Je moet zowel schriftelijk als mondeling communiceren met collega’s, klanten en andere partijen. Daarnaast is het een pré als je ook andere talen spreekt, zoals Engels.

Communicatief sterk

In administratieve functies ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten en collega’s. Een communicatief sterke administratief medewerker is daarom belangrijk. Je moet vragen en problemen op een professionele en vriendelijke manier kunnen afhandelen.

Teamplayer

Administratief medewerkers werken vaak in teams en moeten goed kunnen samenwerken met collega’s. Je moet in staat zijn om elkaar te ondersteunen en samen te werken aan gezamenlijke doelen.

Affiniteit met cijfers

In sommige administratieve vacatures, zoals financieel administratief medewerker, is affiniteit met cijfers belangrijk. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van financiële gegevens en het opstellen van rapportages.

administratieve medewerker vacatures

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Een administratief medewerker bij Teleperformance voert verschillende taken uit voor mooie opdrachtgevers. Zo ben je verantwoordelijk voor de urenregistratie en handel je klachten of vragen van klanten administratief af. De volledige taakomschrijving van een administratief medewerker vind je bij één van onze administratieve vacatures.

Voor welke bedrijven kun je werken?

Vodafone/Ziggo, IKEA, Bol.com, Grohe, Lenovo en Samsung. Zo maar een aantal multinationals waar jij voor aan de slag kunt. Naast dat je gigantisch veel leerzame ervaring opdoet bij deze toffe bedrijven, staan deze merken ook perfect op jouw CV. Bekijk ons actuele vacatureoverzicht voor alle opdrachtgevers van Teleperformance en vervul één van de uitdagende administratieve vacatures.

Wij werken o.a. voor
logo_vodafoneziggo
logo_bolcom
samsung logo blue

Werk op kantoor of vanuit huis

Bij Teleperformance hebben we een hybride werkcultuur omarmd. We zijn ervan overtuigd dat je thuis minstens zo productief kunt zijn als op één van onze Teleperformance kantoren. Voor verschillende opdrachtgevers kun je daarom 50% of volledig vanuit huis werken. Uiteraard ben je ook van harte welkom op onze kantoren in Utrecht, Tilburg, Zoetermeer, Zwolle en Maastricht. In België hebben we een kantoor in Antwerpen.

dienstverband
Gemiddelde salaris

Doorgroeimogelijkheden bij Teleperformance

Wist je dat onze CEO jaren geleden begonnen is als klantenservice medewerker? Het tekent de doorgroeimogelijkheden bij Teleperformance. Wij zijn er van overtuigd dat voor al onze gewaardeerde collega’s the sky the limit is. Daar zijn we niet alleen van overtuigd, we helpen je ook een handje om jouw doel te bereiken.

Ons TP JUMP! programma draait volledig om de ontwikkeling van onze medewerkers. Dit opleidingsprogramma is voor mensen die wel van een ambitieuze adrenaline kick houden! Terwijl je enthousiast de stap zet naar je nieuwe functie, zorgen wij ervoor dat je alles in huis hebt voor een succesvolle start! We bieden je trainingen, praktijkervaring en uitdagende opdrachten om je vaardigheden aan te scherpen. Na het succesvol afronden van deze uitdagingen ben je helemaal klaar om in je nieuwe rol aan de slag te gaan. Ben je klaar om je volgende carrièresprong te maken?

Hoe gaat onze sollicitatieprocedure?

Als je geïnteresseerd bent in een functie als administratief medewerker bij Teleperformance, begint je sollicitatieproces met het invullen van ons online sollicitatieformulier. Het is niet verplicht om je cv of een sollicitatiebrief toe te voegen, hoewel dit bij andere vacatures wel kan worden gevraagd.

Na het invullen van het formulier, neem je deel aan een assessment om te bepalen of je geschikt bent voor de functie. Hierbij stelt de recruiter vragen over je motivatie en beschikbaarheid. Bij een match nodigen we je uit voor een persoonlijk sollicitatiegesprek.

Voor alle functies onderzoeken we of de vaardigheden van de kandidaat passen bij de vacature en of er wordt voldaan aan de minimale systeemeisen. Het assessment helpt ons ook om meer te weten te komen over je persoonlijkheid, waardoor de talent acquisition specialist een beter beeld van jou als kandidaat krijgt.

Bij het solliciteren op een staffunctie ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Afhankelijk van de functie vindt er een sollicitatiegesprek plaats, gevolgd door een assessment en een gesprek met je toekomstige manager. Bij een succesvolle sollicitatie bieden we je een arbeidsovereenkomst en extralegale voordelen aan, waarna we je verwelkomen bij Teleperformance met een deeltijd- of voltijdscontract voor bepaalde tijd, met eventueel uitzicht op een contract voor onbepaalde duur.

Solliciteer vandaag nog!

Ben je enthousiast geworden en wil je solliciteren op één van onze administratieve vacatures? Bekijk dan onze vacaturepagina en vind de baan die bij jou past. Word onderdeel van #TP Family en werk samen met topwerkgevers in de administratieve sector. Solliciteer vandaag nog en start jouw carrière bij Teleperformance!

Screenshot_2023-01-11_at_15.33.09-removebg-preview