Werken in het buitenland

Is Nederland voor jou te klein en wil je werken in het buitenland? Wij geven je geen ongelijk. Als experts in klantcontact bieden wij grote bedrijven –vaak multinationals– de mogelijkheid om hun customer service, sales support of tech support aan ons uit te besteden. Op veel plekken bieden we dan ook klantcontact in meerdere talen. En daar kan jij van profiteren, want ook in onze buitenlandse contactcenters zijn we op zoek naar Nederlandse agenten. Ga jij het avontuur aan en ga je werken in het buitenland?

Onze banen in het buitenland

Wil jij altijd al in het buitenland werken? Wanneer je de ambitie hebt om voor Teleperformance te gaan werken in het buitenland start je een onvergetelijke ervaring. Om dit avontuur ook uitdagend te maken, hebben we de nieuwste vacatures in verschillende landen voor je beschikbaar gesteld. Voor veel van deze vacatures ga je als customer service medewerker aan de slag voor grote merken in het buitenland. Als customer service medewerker ben je hét visitekaartje en eerste aanspreekpunt van een bedrijf. Klanten komen met vragen of problemen naar jou toe. Het is dan aan jou om het probleem voor hen op te lossen en de klant met een tevreden gevoel achter te laten.

Werken in het buitenland

Wonen en werken, wij regelen alles voor je

Wij ontzorgen jou door jouw ticket te boeken en te betalen. Ter plekke hebben wij een volledig uitgerust appartement voor je beschikbaar. Daarin vind je een compleet boodschappenpakket, waarmee je de eerste dagen doorkomt. Liever zelf je accommodatie regelen? Dan krijg je daar een vergoeding voor. Een onboarding programma zorgt ervoor dat jouw administratieve zaken goed geregeld zijn. Jouw nieuwe collega’s zullen ervoor zorgen dat jij je onmiddellijk thuis voelt. Bekijk hier, op deze website, de vacatures in Suriname en solliciteer meteen.

Werken in het buitenland is ook het ontdekken van een nieuwe cultuur en je leert ongelooflijk veel nieuwe mensen kennen. Deze nieuwe, uitdagende reis in combinatie met een mooie baan zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke tijd.

Buitenlandse vacatures

Relocation packages

Jij kunt die talenkennis natuurlijk ook inzetten bij een Teleperformance-vestiging in het buitenland. Wij zijn gevestigd in 80 landen en bieden daarbij meer dan 250 talen aan. Om een voorbeeld te geven: we zijn geregeld op zoek naar Nederlandssprekende agenten in steden als Lissabon (bol.com), Barcelona en Athene. Met een ‘grotere’ taal als Engels en Frans kun je op nóg meer plekken terecht. Bij jouw relocation package hoort een vergoeding van de reiskosten tot een maximumbedrag. In sommige landen krijg je een kant-en-klare accommodatie en in andere landen krijg je hulp bij het vinden van het appartement.

Teleperformance kijkt zelf ook altijd over de grens. Dat verklaart hoe we tot een totaal van 300.000 medewerkers in wel 80 landen zijn gekomen!

Goed voorbereid op weg

Als je gaat werken in het buitenland moet je natuurlijk goed voorbereid op pad gaan. In het buitenland wonen vergt namelijk enige voorbereiding. Natuurlijk helpt Teleperformace jou in dit gehele traject. Je kan daarom ook altijd met vragen bij ons terecht. Wij hebben veel ervaring met medewerkers die werken in het buitenland en weten precies wat er gevraagd wordt.

Altijd persoonlijke begeleiding

Wanneer je voor Teleperformance gaat werken in het buitenland staan wij altijd voor je klaar met persoonlijke begeleiding. Het is immers een grote stap. Tijdens jouw tijd in het buitenland staan wij continu in contact met jou om er zeker van te zijn dat het je aan niet ontbreekt. Is er iets mis met bijvoorbeeld jouw nieuwe huisvestiging? Trek dan vooral aan de bel. Wij komen dan met je in contact en doen er alles aan om het probleem te verhelpen zodat jij weer volop kan genieten van jouw avontuur in het buitenland.

Ervaren team op jouw bestemming

Waar Teleperformance je vanuit Nederland ondersteunt, is er daarnaast ook een team op jouw bestemming aanwezig om jou te ondersteunen tijdens het werken in het buitenland. Dit team zit vol met ervaring en weet precies wat er gevraagd wordt van iemand die (voor het eerst) mag werken in het buitenland. Het lijntje naar dit ervaren team is nog korter dan jouw begeleiding vanuit Nederland. Jij staat er dus nooit alleen voor. Samen maken we er een succes van!

Teleperformance Suriname

Suriname is onze meest recente locatie die specifiek voor Nederland werkt. Of je nu al in Suriname woont of er juist graag heen verhuist, Teleperformance Suriname biedt je een unieke kans. In de knusse hoofdstad Paramaribo verzorgen wij het klantcontact voor o.a. MediaMarkt en Samsung. Omdat we flink aan het uitbreiden zijn, zoeken we agenten, managers en andere stafleden. Omdat je voor Nederlandse bedrijven het klantcontact verzorgt, mag je vroeg uit de veren vanwege het tijdverschil met Nederland. Dit heeft een groot voordeel; je bent ook weer vroeger op de dag klaar met werken. Die tijd kun je goed gebruiken om het prachtige land te ervaren.

Teleperformance Suriname

tp_agent_suriname_017

De voordelen van werken in het buitenland

Werken in het buitenland heeft erg veel voordelen. Zo ontdek je een geheel nieuwe cultuur en leer je veel nieuwe mensen kennen. Dat kunnen collega’s zijn die ook werken in het buitenland of lokale bevolking. Daarnaast is het een geweldige uitdaging die je nooit meer gaat vergeten. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden, zoals zelfstandigheid en je leert een volledig nieuwe taal. Wanneer je voor Teleperformance gaat werken in het buitenland doe je internationale werkervaring op en dat is natuurlijk een mooie aanvulling op jouw CV. Toekomstige werkgevers weten dan dat je niet bang bent om het avontuur aan te gaan en dat je assertief in het leven staat. Interessante en belangrijke eigenschappen. En dan hebben we nog niet eens alle voorbeelden gehad. De rest mag je zelf ontdekken wanneer je gaat werken in het buitenland. Neem jij een tussenjaar? Dan is werken in het buitenland een ideale en leerzame tijdsbesteding waarmee je ook een mooi zakcentje verdient.

Liever andere vacatures in het buitenland?

Met Nederlands als jouw moedertaal kun je ook terecht bij andere Teleperformance-vestigingen in andere verschillende landen. In het Middellandse Zeegebied zijn bijvoorbeeld regelmatig vacatures voor Nederlanders. Je verdient er een salaris naar lokale maatstaven. En dankzij een relocation package kom je in een gespreid bedje terecht. Hoe je die passende baan vindt? Ga naar de Teleperformance-site van het land van je keuze en gebruik het zoekwoord Dutch. Veel succes alvast!

werken bij samsung
Nog vragen?

Vraag het onze Talent
Acquisition Specialists

Wil je meer informatie over werken in het buitenland en de verschillende mogelijkheden? Of ben je benieuwd naar het sollicitatie proces? Ons Talent Acquisition Team staat voor je klaar om al je vragen van jouw nieuwe baan te beantwoorden. Weet jij zeker dat je wil werken in het buitenland? Solliciteer dan direct en ga het avontuur aan!

pagina 'carriére' - shuterstock_1482412214_wave