Werken in het buitenland

Is Nederland voor jou te klein en wil je werken in het buitenland? Wij geven je geen ongelijk. Als experts in klantcontact bieden wij grote bedrijven –vaak multinationals– de mogelijkheid om hun customer service, sales support of tech support aan ons uit te besteden. Op veel plekken bieden we dan ook klantcontact in meerdere talen. En daar kan jij van profiteren, want ook in onze buitenlandse contactcenters zijn we op zoek naar Nederlandse agenten. Ga jij het avontuur aan en ga je werken in het buitenland?

Onze banen in het buitenland

Wil jij altijd al in het buitenland werken? Wanneer je de ambitie hebt om voor Teleperformance te gaan werken in het buitenland start je een onvergetelijke ervaring. Om dit avontuur ook uitdagend te maken, hebben we de nieuwste vacatures in verschillende landen voor je beschikbaar gesteld: Griekenland, Portugal en Suriname. Voor veel van deze vacatures ga je als customer service medewerker aan de slag voor grote merken in het buitenland. Als customer service medewerker ben je hét visitekaartje en eerste aanspreekpunt van een bedrijf. Klanten komen met vragen of problemen naar jou toe. Het is dan aan jou om het probleem voor hen op te lossen en de klant met een tevreden gevoel achter te laten.

Werken in het buitenland

Wonen en werken, TP regelt het voor je!

Teleperformance ontzorgt jou door jouw ticket te boeken en te betalen. In het betreffende land staat er een volledig uitgerust appartement voor je beschikbaar. Liever zelf je accommodatie regelen? Dan krijg je daar een vergoeding voor. Een onboarding programma zorgt ervoor dat jouw administratieve zaken goed geregeld zijn. Jouw nieuwe collega’s zullen ervoor zorgen dat jij je onmiddellijk thuis voelt. Bekijk hier de vacature in Portugal en Griekenland en solliciteer meteen. Let op: wanneer je wilt werken bij Teleperformance Suriname, bieden wij geen relocation package aan.

Werken in het buitenland is ook het ontdekken van een nieuwe cultuur en je leert ongelooflijk veel nieuwe mensen kennen. Deze nieuwe, uitdagende reis in combinatie met een mooie baan zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke tijd.

Teleperformance kijkt zelf ook altijd over de grens. Dat verklaart hoe we tot een totaal van 500.000 medewerkers in wel 80 landen zijn gekomen!

Goed voorbereid op weg

Als je gaat werken in het buitenland moet je natuurlijk goed voorbereid op pad gaan. In het buitenland wonen vergt namelijk enige voorbereiding. Natuurlijk helpt Teleperformace jou in dit gehele traject. Je kan daarom ook altijd met vragen bij het betreffende team van dat land terecht. Zij hebben veel ervaring met medewerkers die werken in het buitenland en weten precies wat er gevraagd wordt.

Altijd persoonlijke begeleiding

Wanneer je voor Teleperformance gaat werken in het buitenland staat het team in het betreffende land altijd voor je klaar met persoonlijke begeleiding. Het is immers een grote stap. Tijdens jouw tijd in het buitenland staat jouw team continu in contact met jou om er zeker van te zijn dat het je aan niets ontbreekt. Is er iets mis met bijvoorbeeld jouw nieuwe huisvestiging? Trek dan vooral aan de bel. Jouw team komt dan met je in contact en doet er alles aan om het probleem te verhelpen zodat jij weer volop kan genieten van jouw avontuur in het buitenland.

Ervaren team op jouw bestemming

Op jouw werkbestemming is er een team aanwezig om jou te ondersteunen tijdens het werken in het buitenland. Dit team zit vol met ervaring en weet precies wat er gevraagd wordt van iemand die (voor het eerst) mag werken in het buitenland. Het lijntje naar dit ervaren team is heel kort; jij staat er dus nooit alleen voor! Samen maken we er een succes van en zorgen we dat jij het beste uit jouw tijd bij Teleperformance haalt!

Teleperformance Suriname

Of je nu al in Suriname woont of er juist graag heen verhuist, Teleperformance Suriname biedt jou een unieke kans. In de knusse hoofdstad Paramaribo verzorgen wij het klantcontact voor o.a. VodafoneZiggo en Wehkamp. Omdat we flink aan het uitbreiden zijn, zoeken we customer service specialists en veel staffleden. Omdat je voor Nederlandse bedrijven het klantcontact verzorgt, mag je vroeg uit de veren vanwege het tijdverschil met Nederland. Dit heeft een groot voordeel; je bent ook weer vroeger op de dag klaar met werken. Die tijd kun je goed gebruiken om het prachtige land te ervaren. Let op: er wordt geen relocation package geboden voor het verhuizen naar Suriname.

Teleperformance Suriname

tp_agent_suriname_017

De voordelen van werken in het buitenland

Werken in het buitenland heeft erg veel voordelen. Zo ontdek je een geheel nieuwe cultuur en leer je veel nieuwe mensen kennen. Dat kunnen collega’s zijn die ook werken in het buitenland of lokale bevolking. Daarnaast is het een geweldige uitdaging die je nooit meer gaat vergeten. Je ontwikkelt jezelf op vele gebieden, zoals zelfstandigheid en je leert een volledig nieuwe taal. Wanneer je voor Teleperformance gaat werken in het buitenland doe je internationale werkervaring op en dat is natuurlijk een mooie aanvulling op jouw cv. Toekomstige werkgevers weten dan dat je niet bang bent om het avontuur aan te gaan en dat je assertief in het leven staat. Interessante en belangrijke eigenschappen. En dan hebben we nog niet eens alle voorbeelden gehad. De rest mag je zelf ontdekken wanneer je gaat werken in het buitenland. Neem jij een tussenjaar? Dan is werken in het buitenland een ideale en leerzame tijdsbesteding waarmee je ook een mooi zakcentje verdient.

Liever andere vacatures in het buitenland?

Met Nederlands als jouw moedertaal kun je ook terecht bij andere Teleperformance-vestigingen in andere verschillende landen. In het Middellandse Zeegebied zijn bijvoorbeeld regelmatig vacatures voor Nederlanders. Je verdient er een salaris naar lokale maatstaven. En dankzij een relocation package kom je in een gespreid bedje terecht. Bekijk hier de vacature in Portugal. Bekijk hier de vacature in Griekenland.

werken bij samsung
Nog vragen?

Vraag het de Talent
Acquisition Specialists!

Wil je meer informatie over werken in het buitenland en de verschillende mogelijkheden? Of ben je benieuwd naar het sollicitatie proces? Het Talent Acquisition Team van het betreffende land staat voor je klaar om al je vragen van jouw nieuwe baan te beantwoorden. Neem via deze link contact op met Teleperformance Portugal en via deze link contact op met Teleperformance Griekenland. Weet jij zeker dat je wil werken in het buitenland? Solliciteer dan direct en ga het avontuur aan!

pagina 'carriére' - shuterstock_1482412214_wave