Werken bij IKEA

IKEA vacatures

Werken bij IKEA is werken bij de grootste detailhandelaar van woonproducten ter wereld. Met ruim 135.000 medewerkers in 43 landen, maakt IKEA echt een impact op het dagelijks woonplezier. Ook in Nederland is IKEA van Groningen tot Heerlen vertegenwoordigd. Ondanks het grote aantal medewerkers, staan zij bij IKEA altijd voorop.

IKEA gaat zo onbureaucratisch mogelijk te werk en zij vinden het belangrijk dat je jezelf kan zijn en je thuisvoelt. De ideale baan voor jou?

Nieuwste IKEA vacatures

Werken bij IKEA kan voor jou werkelijkheid worden. Niet voor niets is IKEA de grootste detailhandelaar van woonproducten geworden. Dit is behaald dankzij het wereldwijde team van IKEA en de uitbreidingen. De uitbreiding van IKEA stopt nooit en dus ben jij nodig voor de nieuwste vacatures.

Of je nou de voorkeur hebt voor een functie in het callcenter van IKEA, de beroemde horeca van IKEA of juist de retail van IKEA, zij zijn opzoek naar gezellig personeel dat graag de handen uit de mouwen steekt. Begin dus met solliciteren op jouw nieuwe baan via Teleperformance.


Diversiteit

Werken bij IKEA is werken in een divers team. IKEA is trots op haar diversiteit. Waar in de wereld je ook bij IKEA aan de slag gaat, je krijgt altijd te maken met een gevarieerde groep collega’s met uiteenlopende achtergrondverhalen. Dat maakt IKEA één van de meest diverse werkgevers. Wel heeft het team een gemene deler, namelijk de passie voor wooninrichting.

Samen met jouw team ga je elke dag aan de slag om deze passie zo goed mogelijk over te brengen op de klanten. Wanneer klanten naar buiten gaan en de passie hebben gevoeld, is jouw dag geslaagd.

Visie

Werken bij IKEA is ook werken met een visie. Deze visie is sinds de oprichting van kracht en wordt nog altijd nageleefd. ‘Het dagelijks leven verbeteren voor zoveel mogelijk mensen.’ IKEA speelt hier een belangrijke rol in. Wanneer de klant na een zware dag thuiskomt, moet deze ook echt thuiskomen.

Door neer te ploffen in de KLIPPAN, een joggingbroek te pakken uit de BILLY of gewoon een hapje te eten op de ÖLGA. Met de wooninrichting van IKEA hoort de klant zich thuis te voelen. Hoe gevarieerd jouw team bij IKEA ook is, deze visie hebben zij allen gemeen. Hopelijk jij binnenkort ook!

Is een vacature van IKEA echt iets voor jou?
Aarzel niet langer en solliciteer direct

Eenvoud

Werken bij IKEA mag dan wel werken bij de grootste detailhandelaar van woonproducten ter wereld zijn, de nuchtere manier van handelen behoort tot het erfgoed van IKEA. Door dicht bij de kern van IKEA te blijven, weet de klant wat ze kunnen verwachten van de producten.

Bij IKEA weet je wat je krijgt. Ondanks de eenvoud worden klanten uiteraard wel voorzien van het beste advies.

Mens en milieu

Werken bij IKEA is zorgen voor de mens en het milieu. IKEA werkt met een aantal waarden en deze twee begrippen winnen elk jaar steeds meer aan relevantie, ook in branche van IKEA. Als groot bedrijf weten zij wat de impact van werkgevers kan zijn en daar werkt IKEA dan ook hard aan. Het team staat voorop en zoveel mogelijk afval vermijden is het streven.

Het doel van IKEA is om in 2030 volledig circulair te zijn.

Goede voorbeeld geven

Werken bij IKEA is leiden door het goede voorbeeld te geven. Dit is één van de belangrijkste normen en waarden die IKEA hanteert. Door samen met jouw collega’s het uithangbord van de IKEA winkel te zijn, stralen jullie eensgezindheid uit. Ook in het callcenter, horeca, achter de schermen of andere functies worden enkel prestaties behaald wanneer het team optimaal functioneert.

Verantwoordelijkheid geven en nemen

Werken bij IKEA is verantwoordelijkheid geven en nemen. Door de grote teams is het belangrijk dat je weet wanneer jij jouw verantwoordelijkheid moet geven of nemen. Om de klant zo goed mogelijk te helpen in hun zoektocht naar woonplezier, is eigen initiatief nodig. Verantwoordelijkheid geven en nemen is ook durven de leiding te pakken binnen een team. Je neemt het heft in eigen hand maar volgt ook met een glimlach besluiten op van jouw collega’s.

De besluiten worden genomen met één belangrijk gegeven: de ontwikkeling van het personeel staat centraal voor IKEA. Daarnaast staat werken bij een van de meest populaire bedrijven goed op jouw CV.

Voortdurend onderweg

Werken bij IKEA is voortdurend onderweg zijn. Door niet met de dag te leven maar vooruit te kijken, ben jij de obstakels op de weg voor. Elke dag bij IKEA wordt geëvalueerd om het zo de volgende dag weer beter te doen. Daar ontstaan mooie ideeën uit waardoor zowel jij als het team zich blijft ontwikkelen.

 

Inmiddels overtuigd van een job bij IKEA?
Aarzel niet langer en solliciteer direct!

Solliciteer direct op IKEA vacatures

Pas jij binnen het profiel en wil jij onderdeel zijn van het wereldwijde team van IKEA? Solliciteer dan direct op de nieuwe vacatures voor verschillende functies. Stuur jouw cv met relevante werkervaringen via een e-mail naar Teleperformance en hopelijk word jij uitgenodigd voor een gesprek.

Want alleen samen verbeteren we het dagelijks leven van zoveel mogelijk klanten.