Werken bij Goede doelen loterijen

Goede doelen loterijen vacatures

Ben jij op zoek naar Goede Doelen Loterijen vacatures? Wil jij als klantenservice medewerker continu in contact staan met deelnemers van deze goede doelen? Solliciteer dan op één van onze uitdagende vacatures. Op deze pagina lees je informatie over onze vacatures. Wil je direct solliciteren? Doe dat dan via onderstaande knop. Wie weet sluit jij snel aan bij onze #TP Family!

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.
Maar geen zorgen, in ons vacatureoverzicht vind je heel veel
andere toffe functies die momenteel beschikbaar zijn.

Welke goede doelen vallen onder deze firma?

De Goede Doelen Loterijen is één van onze gaafste klanten. Deze firma zorgt ervoor dat er met de inleg van de deelnemers van deze loterijen een significante bijdrage wordt geleverd aan allerlei goede doelen in Nederland (en soms ook internationaal). Naast het financieel ondersteunen van goede doelen, dragen ze ook bij aan bewustwording over de verschillende maatschappelijke onderwerpen waar deze doelen zich voor inzetten. Onder goede doelen loterijen vallen meerder loterijen. Onderstaande goede doelen behoren tot de firma Goede Doelen Loterijen.

great place like

Nationale Postcode Loterij

Als trotse partner van de Nationale Postcode Loterij is Teleperformance nauw betrokken bij de ambities en doelen van deze loterij. De nationale postcode loterij is meer dan alleen een kansspel. Het is een platform dat jaarlijks miljoenen euro’s doneert aan goede doelen, variërend van gezondheidszorg en milieu tot cultuur en mensenrechten. De loterij werkt samen met diverse organisaties om een betere wereld te creëren. Met een groot deel van de inkomsten die rechtstreeks naar goede doelen gaan, heeft de loterij een diepgaande impact in zowel Nederland als daarbuiten.

gezelligheid

Vriendenloterij

De Vriendenloterij, een andere gerespecteerde klant van Teleperformance, heeft een uniek concept dat draait om vriendschap, gemeenschap en geweldige prijzen. Deelnemers kunnen namelijk direct een specifiek goed doel kiezen dat zij willen steunen. Het idee achter de Vriendenloterij is simpel: samen met vrienden goede doelen steunen terwijl je kans maakt op mooie prijzen. De loterij draagt bij aan vele projecten die gericht zijn op gezondheid en welzijn in Nederland.

Welke vaardigheden heb jij nodig?

Bij Teleperformance zijn we op zoek naar individuen die communicatief vaardig zijn en gemakkelijk een gesprek kunnen voeren dankzij hun vlotte babbel. Een andere belangrijke vaardigheid in ons customer service team is overtuigingskracht. Je zal regelmatig in situaties terechtkomen waarin deelnemers overwegen hun steun aan goede doelen te stoppen. Jouw taak? Met overtuigingskracht hen herinneren aan het belang van hun bijdrage en de impact die ze hebben.

Empathie speelt hier ook een grote rol in. Het vermogen om je in te leven in de situatie van de deelnemers, hun twijfels te begrijpen en tegelijkertijd de waarden van de goede doelen uit te dragen, is super belangrijk. Ben jij de persoon die deze vaardigheden bezit en een deelnemer centraal kan zetten? Wil jij de beste klantervaring bieden voor Goede Doelen Loterijen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat biedt Teleperformance jou?

Als je bij Teleperformance aan de slag gaat als customer service specialist, kun je rekenen op flinke voordelen. Je begint direct met verdienen zodra je start met je betaalde training. Over vakanties hoef je je ook geen zorgen te maken: je krijgt van ons 22 vakantiedagen met de optie om er meer op te bouwen, plus 8% vakantiegeld jaarlijks. Bovendien bieden we een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering met korting en extra kortingen op diverse producten en diensten.

En ken je iemand die ook perfect in ons team van gezellige collega’s zou passen? Met ons “Member Gets Member”-programma kun je een bonus verdienen tot wel €750 als je een nieuwe collega succesvol aandraagt! Tot slot kun jij werken met flexibele werktijden waardoor je veel vrijheid behoudt.

Altijd mogelijkheden tot doorontwikkeling

Bij Teleperformance zien we het immense potentieel in elk individu en bieden we een platform waar binnen jij je kunt blijven ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld onze CEO. Hij begon zijn carrière bij Teleperformance als klantenservice medewerker, precies de functie waar je nu over nadenkt om voor te solliciteren. Door vastberadenheid en het grijpen van kansen, klom hij op naar de top van onze organisatie.

Zijn pad is een inspirerend voorbeeld van wat mogelijk is binnen Teleperformance. Droom je van een carrière in management, training of zelfs een hogere leidinggevende rol? Bij ons zijn er altijd kansen om je verder te ontwikkelen. Wanneer je bij ons aan de slag gaat, start je met een volledig betaalde training om je optimaal voor te bereiden. Hierna staan alle tools en kansen voor je klaar. Jouw inzet, wilskracht en ambitie vormen de sleutel tot succes.

Solliciteer direct op een van onze Goede Doelen Loterijen vacatures!

Ben je enthousiast geworden door wat je hebt gelezen? Is een vacature bij de Goede Doelen Loterij precies wat je zoekt? Dat is goed nieuws! We nodigen je van harte uit om direct te solliciteren op één van onze vacatures. En mocht je nog enige twijfel hebben, overweeg dan toch de stap te zetten. Het kan de start zijn van een veelbelovende carrière. Wij kijken ernaar uit je te mogen verwelkomen in onze #TP Family.