Werken in Portugal
of Griekenland!

Ben jij avontuurlijk ingesteld en heb jij altijd al in het buitenland willen werken? Waarom dan niet gelijk in één van de twee mooiste landen van Europa? Teleperformance Portugal en Teleperformance Griekenland bieden jou de kans te verhuizen naar Griekenland of Portugal om daar jouw carrière voort te zetten. Grijp deze kans met beide handen, ontdek een nieuwe cultuur, leer een nieuwe taal en ga het avontuur aan.

Teleperformance

Teleperformance is een begrip in de customer service. Dit van oorsprong Franse bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een ware multinational met vestigingen in 83 landen. In veel van deze landen zijn avontuurlijke werknemers uit andere landen gevestigd. We hebben dus veel ervaring in het faciliteren van een werkplek over de grens. Ook bij Teleperformance Griekenland en Teleperformance Portugal kun je een multiculturele, vriendelijke, veilige en leuke werkplek verwachten waar zelfontplooiing als vanzelf gaat.

Griekenland    Portugal    Ondersteuning door TP

Teleperformance Griekenland

Het land van de historie, cultuur, stranden en bruisend stadsleven. Griekenland heeft werkelijk alles. Prachtige idyllische eilanden met parelwitte stranden en een helderblauwe zee of de karakteristieke steden die historisch aanvoelen maar toch hypermodern zijn. Het heerlijk milde klimaat zorgt voor een oneindig vakantiegevoel. De ideale bestemming om het nieuwe hoofdstuk van jouw leven te beginnen.

De cijfers van Teleperformance Griekenland spreken voor zich. We zijn op het gebied van customer service uitgegroeid tot marktleider van Griekenland. Met meer dan 11.000 medewerkers van 109 nationaliteiten, die meer dan veertig verschillende talen spreken en 140 markten bedienen. Net als Teleperformance vestigingen in andere landen, ondersteunt onze Griekse tak ook de grootste wereldwijde merken. Meer weten over de Mediterrannee Experience? Check de video!

Teleperformance Griekenland Portugal 04
Teleperformance Griekenland Portugal 15

Teleperformance Portugal

Portugal doet daarentegen niet onder voor Griekenland. Met 3000 zonuren per jaar, eveneens parelwitte stranden en een helderblauwe zee biedt dit land in Zuid-Europa de ultieme mogelijkheid tot ontspanning. Je komt terecht in een land waar gastvrijheid op één staat, gemoedelijkheid de norm is en waar men elkaar helpt waar het kan. Ga het avontuur aan, ga naar Portugal.

Teleperformance Portugal is met ruim 12.000 medewerkers die 35 talen spreken en 64 markten bedienen met recht een marktleider. Sluit jij je aan bij ons team in Portugal? Ontdek het Atlantic Experience programma van Teleperformance.

Solliciteer nu!

Goed betaalbare locaties

Wist je trouwens dat Griekenland en Portugal erg goed betaalbare landen zijn? De woonlasten in deze landen liggen veel lager dan in bijvoorbeeld Nederland. Teleperformance biedt een salaris dat ruim boven het landelijke gemiddelde ligt, waardoor jij genoeg ruimte en financiële mogelijkheden hebt voor leuke dingen buiten werk. Ontdek bijvoorbeeld de vele eilanden of andere toeristische trekpleisters.

Ook het eten in Griekenland en Portugal is zeer betaalbaar. Zo betaal je voor een maaltijd in onze Teleperformance Griekenland vestiging slechts €2,50,- en reis je een maand lang met het Griekse openbaar vervoer voor €27,-. Wil je na een week hard werken even ontspannen met een Portugees biertje? Dan zijn lage prijzen van €0,95,- per goed gevuld glas eerder regelmaat dan uitzondering.

#TP Family

Teleperformance is een hechte organisatie. Wij hebben #TP Family mede daarom in het leven geroepen. Wij begrijpen dat verhuizen naar het buitenland een grote stap is. We doen er daarom alles aan om je zo goed mogelijk te ondersteunen en bieden jou onze hulp aan.

Op locatie sta je er niet alleen voor. Sluit je aan bij de TP Club en maak vrienden, leer surfen en neem deel aan één van de vele workshops die we aanbieden.

Teleperformance Griekenland Portugal 11

Onze ondersteuning

GMT_Icons_vector_October_2021-27

Verblijfplaats

Teleperformance helpt jou in de zoektocht naar ‘jouw plekje’. We verstrekken informatie over de huidige woningmarkt op de desbetreffende locatie en vergoeden jouw makelaarskosten indien nodig.

GMT_Icons_vector_October_2021-80

Papierwerk

Daarnaast helpen we je met het verkrijgen van een belastingnummer en ziekenfondsnummer en helpen we met het openen van een Griekse of Portugese bankrekening.

GMT_Icons_vector_October_2021-30

Trainingen

Je wordt ook voorbereid op het werk dat je voor grote merken gaat verrichten. Met onze trainings- en ontwikkelprogramma’s of taalcursussen stomen we jou klaar voor het echte werk.

Teleperformance Griekenland Portugal 02

Relocation bonus

Jouw dappere beslissing om te verhuizen naar Teleperformance Portugal wordt ook nog eens door Teleperformance beloond. Voor bepaalde projecten is er een relocatie bonus van €2.500,- voor iedereen die deze kans met beide handen aangrijpt. Begin jouw nieuwe avontuur in Portugal en ontvang de bonus.

Werken bij Teleperformance

Start jouw avontuur!

Sta je te popelen om je koffer in te pakken? Word lid van ons geweldige team in Griekenland of Portugal. Kies hieronder het land waar je wil werken, vul het sollicitatieformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

CTA-relocation