Werken bij Vodafone

Vodafone vacatures

Ben je op zoek naar Vodafone vacatures? Vodafone is één van de grootste telecom providers ter wereld. Sinds 2017 is het de fusie aangegaan en werkt de organisatie samen met Ziggo, de grootste kabelexploitant van Nederland.

Vodafoneziggo vacatures

Teleperformance biedt de nieuwste vacatures van Vodafoneziggo. Van klantenservice medewerker tot accountmanager en van klantadviseur tot werken met verschillende producten. De mogelijkheden en vacatures bij Vodafoneziggo zijn nagenoeg oneindig. Solliciteren kan direct!

Actuele vacatures

Geen vacatures gevonden

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.
Maar geen zorgen, in ons vacatureoverzicht vind je heel veel
andere toffe functies die momenteel beschikbaar zijn.

Locaties

Door de Corona pandemie zijn we allemaal gewend geraakt aan thuiswerken. Hoewel thuiswerken nog steeds tot de mogelijkheden behoort, verwelkomt Vodafoneziggo jou ook dolgraag op de afdeling van één van de vele vestigingen die zijn gehuisvest van Groningen tot Maastricht.

Is een vacature van Vodafone echt iets voor jou?
Aarzel niet langer en solliciteer direct!

Cultuur

Om de cultuur te bewaken heeft Vodafoneziggo een ware Culture crew. Vodafoneziggo vindt het belangrijk dat dat elke medewerker zich binnen de organisatie thuisvoelt. Vodafone doet niet aan labels maar zet juist alles in om de vaardigheden van medewerkers te benutten. Om deze cultuur te bewaken worden er drie waarden gedeeld door de collega’s bij Vodafoneziggo.

  • Open Up: van elkaar leren door te luisteren
  • Team Up: Samen doen we ons best voor elkaar en behalen we doelen
  • Step Up: stap eens buiten jouw comfortzone en leg de lat soms wat hoger

Ontwikkeling

Waar de ontwikkeling van technologie nooit stopt, gaat de ontwikkeling van de talenten van Vodafoneziggo ook altijd door. Binnen de organisatie is er veel ruimte tot zelfontplooiing. Denk hierbij aan cursussen en masterclasses binnen de diensten die Vodafoneziggo verleent. Een ideale boost voor jouw carrière.

Vodafoneziggo haalt ook veel voldoening uit de samenwerking van talent. Terwijl een medewerker een abonnement verkoopt aan een klant is zijn of haar collega al bezig met het opstellen van het contract. Dit is de geoliede machine waar Vodafoneziggo naar op zoek is.

Vodafone haalt veel voldoening uit de samenwerking van talent.

Team

Vodafoneziggo mag dan wel een groot imperium zijn, de band tussen collega’s mag nooit uit het oog verloren gaan. Om dit te bewaken organiseert de organisatie verschillende evenementen waarin de band tussen collega’s centraal staat.

De jaarlijkse Connect Run of een groot feest in de ZiggoDome waar een klantenservice medewerker en een medewerker uit de sales samenkomen. Door het gehele jaar zorgt Vodafone voor genoeg activiteiten.

Impact

Grote organisaties voelen zich verantwoordelijk voor het milieu. Een positieve invloed op het milieu krijgt bij steeds meer bedrijven prioriteit. Bij Vodafone is het niet alleen prioriteit, zij hebben al stappen gemaakt in de goede richting. Over 3 jaar moet de impact van Vodafone op het milieu zijn gehalveerd. Dit wordt bereikt door gebruik van windenergie en recycling van producten.

My Wellbeing

Wanneer jij lekker in je vel zit, beïnvloedt dit jouw werkprestaties op een positieve manier. Om zo fit en vitaal mogelijk te zijn heeft Vodafoneziggo My Wellbeing opgericht. Via dit platform kun je gebruikmaken van online en offline tools, tips en diensten om de meest fitte versie van jezelf te creëren.

Om de drive tot een fit en vitale werkelijkheid nog meer kracht bij te zetten krijg je bij Vodafoneziggo een nieuwe fiets en korting op een abonnement van de sportschool. Start dus maar met het plannen van sportlessen. Het gaat je veel opleveren.

Solliciteer direct op Vodafone vacatures

Weet jij zeker dat je een onmisbare schakel bent binnen Vodafone? Of ben je gewoonweg op zoek naar een leuke baan? Word de ster van jouw afdeling en ga de samenwerking aan met jouw nieuwe collega’s. Mail jouw cv en solliciteer direct bij Vodafoneziggo!