Thuiswerken? Dat kan!

Teleperformance Benelux heeft zeven kantoren waar medewerkers samenkomen. Daarnaast zijn wij op vele andere plekken actief: in de huizen van onze medewerkers. Thuiswerken is al jarenlang heel gewoon bij ons.

De thuiswerkers van Teleperformance bieden iedere klant een luisterend oor. Dat mag je  letterlijk nemen maar ook figuurlijk, want we bieden behalve telefonische service ook chat- en mailsupport. Als een agent lekker in zijn of haar vel zit, merkt de klant dat. En wat blijkt? De betere werk/privé-balans en de uitblijvende reistijd worden door onze thuiswerkende collega’s als bijzonder prettig ervaren.

De werkzaamheden

Ook vanuit je eigen huis in Nederland kun je heel veel mooie dingen doen, zoals passende technische oplossingen bieden en zorgen voor tevreden klanten.

Als je werkt in een contactcenter, beantwoord je vragen per telefoon, mail, chat of Messenger. Als je thuis werkt, is dat niet anders. Of misschien ben jij het creatieve brein op social media. Teleperformance is zo’n contactcenter waar dus méér gebeurt dan alleen maar telefoontjes beantwoorden.

De voordelen van thuiswerken

  • Je krijgt een headset van ons in bruikleen – tenzij je klantenservice per chat gaat verlenen. Heb je geen computer, dan verzorgen wij die.

 

  • Geen reistijd betekent dat je netto veel meer vrije tijd overhoudt. Ideaal voor wie studeert, sport, vrijwilligerswerk doet, een gezin heeft of simpelweg verslingerd is aan Netflix.

 

  • Ook prettig is dat je geen reiskosten maakt. Niet langer door de regen naar het station; niet meer vast in de file naar het kantoor.
  • Maximaal werkcomfort. Wij regelen de hardware, maar jij mag het bureau en de stoel kiezen zodat je zo comfortabel mogelijk zit.

 

  • De thuiswerkvergoeding dekt de kosten die je maakt voor de internetverbinding en de elektriciteit.

 

Bekijk vacatures

Wanneer kom je in aanmerking?

Wat de reden ook is dat je thuiswerk vacatures bekijkt, wij juichen jouw wens om thuis te werken alleen maar toe. We stellen weinig eisen. Eén daarvan is dat je een afgesloten ruimte hebt waar je ongestoord kunt werken. Daarnaast is het belangrijk dat je in Nederland woont.

Wel kan het zijn dat we je voor de opleiding vragen om het dichtstbijzijnde Teleperformance-kantoor te bezoeken. Onze volledig betaalde training brengt jou vaardigheden bij waar je de rest van je leven van profiteert.

Wij werken o.a. voor:

Thuiswerk vacatures bij Teleperformance

Bij Teleperformance verzorg je het klantcontact voor bekende merken. Je vertegenwoordigt een bedrijf als Ziggo of Samsung. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat klanten een positief gevoel aan elk gesprek overhouden. Je hebt inlevingsvermogen, bent flexibel inzetbaar en hebt een positieve instelling: jij denkt niet in problemen, maar in oplossingen.

Beschrijven we jou hier tot in de puntjes?

Bekijk hier ons aanbod aan thuiswerk vacatures en solliciteer meteen.

Waar maak jij het verschil bij Teleperformance?

Customer Service

Client operations

Learning & Development

Talent Acquisition

Work Force Management