Telefoniste vacatures

Wil jij een nieuwe baan en ben je op zoek naar telefoniste vacatures? Bij Teleperformance bieden we verschillende nieuwe vacatures aan voor grote opdrachtgevers. Denk jij in oplossingen, ben je communicatief vaardig en sta jij graag mensen te woord? Lees dan snel verder! Wie weet bieden wij de vacature die perfect bij jou past.

Wat zijn jouw werkzaamheden?

Hoewel communiceren steeds vaker via online kanalen gaat, zijn telefonisten een zeer belangrijk onderdeel binnen elke organisatie. Bellen is nog steeds het snelste communicatiemiddel en daar maken klanten nog altijd gretig gebruik van. Bij vragen of klachten wordt snel naar de telefoon gegrepen, omdat de klant via dit communicatiemiddel meteen antwoord krijgt.

Als telefonist ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Het is daarom belangrijk dat je een representatieve houding aanneemt en altijd klantvriendelijk reageert. Denk in oplossingen en toon altijd empatisch vermogen. Een klant wil zich begrepen voelen door jou. Laat dat daarom ook sterk merken. Overtuig de klant dat jullie samen tot een oplossing komen.

De vragen en klachten van een klant kunnen zeer uiteenlopen. Een dag als telefonist bij Teleperformance is daarom nooit hetzelfde. Elke dag kom je met nieuwe verhalen en ervaringen thuis. Dat maakt het werk zeer geschikt voor iemand die op zoek is naar een afwisselende baan.

Naast het beantwoorden van vragen en oplossen van klachten, doe je als telefonist ook verschillende licht administratieve taken. Dit is belangrijk om de informatie uit de gevoerde telefoongesprekken op te slaan en te verwerken.

telefoniste vacatures
vacatures bij bol.com

Voor welke bedrijven kun je werken?

Teleperformance is al meer dan veertig jaar de wereldleider op het gebied van customer service. In al die jaren hebben we een prachtig klantenbestand opgebouwd en hebben we oplossingen kunnen vinden voor al deze klanten. In Nederland ga je als telefonist bijvoorbeeld aan de slag voor verschillende bedrijven en multinationals zoals Samsung, Vodafone/Ziggo, Zalando, Bol.com en IKEA.

Als telefonist krijg je een exclusief kijkje in de keuken van deze grote bedrijven. Alle ervaringen neem je de rest van jouw werkend leven mee. Daarnaast staat werken voor deze grote opdrachtgevers ook mooi op jouw CV.

Voor wie zijn telefoniste vacatures geschikt?

Een goede telefonist beschikt over een aantal belangrijke vaardigheden. Het spreekt voor zich dat jouw communicatieve vaardigheden als telefonist van een hoog niveau dienen te zijn. Je bent continu in contact met de klant en daar hebben we jouw communicatieve vaardigheden bij nodig. Jouw luistervaardigheid is misschien wel net zo belangrijk. Een klant zit met een probleem en wil graag gehoord worden. Dan is het aan jou de taak om goed te luisteren. Ook is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst.

Verder verwachten we dat een telefonist bij Teleperformance klantgericht en geduldig is. Tot slot is het een pré wanneer je over de nodige stressbestendigheid beschikt en heb je altijd een positieve uitstraling. Een prettige telefoonstem maakt het helemaal af. Pas jij perfect binnen dit wensenlijstje? Solliciteer dan direct voor deze functie telefoniste bij Teleperformance.

Tilburg

Waarom werken bij Teleperformance?

Teleperformance is ruim vier decennia geleden opgericht in Frankrijk en inmiddels uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van customer service. We hebben al vele grote opdrachtgevers geholpen met de customer service en gaan elke dag weer aan de slag om de beste resultaten neer te zetten. Wij weten daarom precies hoe wij onze collega’s opleiden tot professionele telefonisten. Het teamgevoel dat we willen creëeren bij Teleperformance,afwisselende functie vinden we minstens zo belangrijk als de resultaten die we samen neerzetten. Join daarom vandaag nog Teleperformance en sluit je aan bij de #TP Family.

Parttime werken

Bij Teleperformance bieden we verschillende dienstverbanden aan. Ben jij niet de hele week beschikbaar vanwege studie of andere bezigheden? Kies dan voor een parttime baan bij Teleperformance. Als parttime telefonist bij Teleperformance doe je dezelfde werkzaamheden als een collega met een fulltime dienstverband, maar dan wat minder uren per week. Je kunt dan bijvoorbeeld worden ingezet in de avonden of weekenden.

Fulltime werken

Ben jij wel de hele week beschikbaar en op zoek naar een (tijdelijke) fulltime baan? Ook dan kun je als telefonist aan de slag bij Teleperformance. We hebben verschillende uitdagende vacatures voor grote opdrachtgevers. Als fulltime telefonist sta je klanten op een nette wijze te woord, ben je het eerste aanspreekpunt van de organisatie en handel je verschillende administratieve werkzaamheden af. Iets voor jou? Solliciteer direct op één van onze nieuwe vacatures.

Doorgroeimogelijkheden

We vinden het bij Teleperformance belangrijk dat wij groeien en dat doen we het liefst samen met onze medewerkers. Wanneer jij groeit, groeien wij met je mee en vice versa. Ons doel is om de volledige potentie uit elke collega te halen.We investeren dan ook veel in de ontwikkeling en groei van onze collega’s. Door middel van trainingen en opleidingen stomen we jou helemaal klaar voor het echte werk. We leren je de vaardigheden die je nodig hebt om binnen Teleperformance te groeien. Wil je jouw leiderschapskwaliteiten verbeteren of ontwikkel jij jouw communicatieve vaardigheden naar een nog hoger niveau? Of wil je graag op de hoogte zijn van de nieuwste technologieën die we gebruiken om onze klanten te helpen? Dat leer je allemaal tijdens onze trainingen.

Maar niet alleen wij investeren in onze medewerkers. We geloven ook dat elke medewerker zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen groei. Daarom bieden we onze medewerkers de mogelijkheid om hun eigen carrièrepad uit te stippelen en hun eigen doelen te stellen. Op deze manier kunnen ze hun eigen groei en ontwikkeling vormgeven, terwijl wij hen blijven ondersteunen en begeleiden.

IMG_0190
banen

Keuze uit diverse functies

We hebben de afgelopen jaren een divers aanbod aan vacatures voor telefonisten opgebouwd. Voor verschillende opdrachtgevers sta jij klanten te woord en help jij om samen tot een oplossing te komen. Is dit echt iets voor jou? Kijk niet verder en solliciteer vandaag nog op de vacature die op jouw lijf geschreven is.

Onze vacatures

Solliciteer vandaag nog!

Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging en wil jij graag als telefonist aan de slag? Zet jij jouw goede communicatieve vaardigheden en oplossingsgerichtheid in om klanten van grote opdrachtgevers te helpen? Solliciteer dan vandaag nog op onze vacatures. Stuur jouw CV en motivatie op naar ons en wie weet join jij met je nieuwe baan de #TP Family! Tot snel.

Screenshot_2023-01-11_at_15.33.09-removebg-preview