We delen ze graag met je

Ervaringen vanuit
het werkveld van Teleperformance

Ik heb als supervisor, senior supervisor en interim business unit manager gewerkt. Een tijd terug heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Recruitment en nu werk ik als recruitment coördinator.
Kelly Graus Recruitment Coördinator
We hebben meerdere opties bekeken: eerst dachten we aan het JUMP! traject en uiteindelijk ben ik met de coördinator van recruitment in contact gekomen en zo is het balletje gaan rollen.
Luke Van Helderen Recruiter
Het is heel tof om te zien dat collega’s die ik als supervisor zelf nog heb begeleid, nu aan het vlammen zijn in een hele andere rol.
quotes_DavidvdB_cirkel
David van den Berg WFM Coördinator
Ik ben in 2001 gestart bij een van de projecten van Teleperformance. Daarna heb ik een vast dienstverband gekregen als agent. Na een tijdje ben ik doorgegroeid binnen het project. Zo heb ik veel verschillende functies gehad bij Teleperformance: senior agent/floorwalker, trainer, teamleider en Business Unit Manager.
Patrick Ziesen Compliance & IT Security Data Analyst
Het is iedere dag uitdagend, leerzaam en voor mij een mooie springplank voor de rest van mn carrière. Hard werken wordt gezien en wordt beloond met kansen die bij je passen. Je moet wel zelf het initiatief tonen, maar dat is niet erg!
Bram Bogaerts HR project manager
We hebben super collega’s en er heerst een familie gevoel. Bij Teleperformance werken we hard en lachen we veel! Wanneer je op een positieve manier laat zien wat je in huis hebt zijn er veel mogelijkheden.
Soumia Ferkouche HR advisor
Bij Teleperformance zijn er voldoende kansen om door te groeien. Met genoeg rondkijken en vragen kan je bijna altijd iets vinden om naar toe te werken.
Oscar Kervezee Support Engineer
Werken bij TP is uitdagend en mijn doorgroei mogelijkheden hebben mij gebracht tot het werk wat mij het beste ligt en het meeste voldoening geeft.
Roy Timmermans System Engineer
Bij Ziggo heb ik meegeholpen met het geven van new hire trainingen en het begeleiden van de nesting. Na een tijd ben ik overgegaan naar MediaMarkt. Hier ben ik doorgegroeid naar Quality Analyst.
Eelkje Sapulette Quality Expert
Het werken bij TP ervaar ik als plezierig, dankzij de leuke collega's en de interessante aanvragen en projecten die ik behandel.
quotes_Jens_cirkel
Jens Bothmer Communicatie adviseur
Teleperformance heeft nog meer doorgroei kansen gecreëerd dan een paar jaar geleden, door bijvoorbeeld het JUMP! doorgroei programma. Ik heb hard gewerkt om door te kunnen groeien, maar doordat ik die mogelijkheid ook heb gekregen was dat het zeker waard!
quotes_Anne_cirkel
Anne van Ekeren Business unit manager
TP heeft er voor gezorgd dat ik een grafische cursus mocht volgen en daar ben ik heel blij mee! Het werken bij TP is heel divers, geen enkele dag is hetzelfde. Je leert veel nieuwe mensen kennen bij TP en mijn huidige vriendengroep bestaat dan ook voornamelijk uit (ex)TP’ers.
Mariska Snijders Communicatie adviseur
Ik werk al jaren voor Teleperformance en heb tot nog toe zes keer mogen doorgroeien naar een andere functie. Ik denk dat dit een heel mooi voorbeeld is van hoeveel doorgroeikansen de collega’s bij Teleperformance krijgen!
Lydia de Vos Sales Business Unit Manager
Je krijgt bij Teleperformance de ruimte om nieuwe dingen te proberen, risico's te nemen, successen te vieren en fouten te maken. Elke dag op zoek gaan naar wat er beter, slimmer en efficiënter kan zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier aan het werk ga.
Marco Brouwer Contact Center Manager Samsung
​Tot op heden heb ik het super naar mijn zin bij Teleperformance. Ik ben ooit gestart met de gedachte dat ik tijdelijk in een contact center zou werken. Echter door de uiteenlopende mogelijkheden binnen de organisatie heb ik me telkens, en nog steeds, kunnen ontwikkelen.
Ralph Hoevenaars CEMEA Task Force Manager
Diverse opdrachten van grafische creaties, fotograferen tot het bewerken van video's. Daarnaast vind ik de verschillende culturen binnen de organisatie verfrissend. Iedereen staat ook klaar om je te helpen waar nodig. Vrijwel alles wat op mijn pad is gekomen binnen de organisatie heb ik zonder aarzeling aangenomen. Bij Teleperformance krijg je zo ontzettend veel kansen!
Stenty Siahaya Arbeidsmarktcommunicatie specialist
Binnen zes maanden kreeg ik al de mogelijkheid om qua werkzaamheden door te groeien. Na 1.5 jaar kon ik in functie doorgroeien. En 2 jaar later kon ik zelfs een interne opleiding doen. Ik heb JUMP! trainer gevolgd en ben nu uiteindelijk trainer bij Teleperformance.
Philip Du Puy Trainer bol.com
Werken bij Teleperformance is zeer uitdagend. De organisatie en branche is zo dynamisch en altijd in beweging dat er elke dag weer iets spannends gaande is. Hierdoor is het werk enorm leerzaam. Je komt met ontzettend veel nieuwe zaken in aanraking.
Herman Stuiver IT Operations Manager
Ik ben graag mijzelf, gewoon lekker mezelf en houd ik van presteren. Bij TP mag en kan dat. Je krijgt hier ontzettend veel kansen. Natuurlijk gaat dat niet vanzelf want je hebt uiteraard heel veel collega’s.
Sven Cultiaux Manager Security & Compliance
Ik heb verschillende projecten geleid. Daarna was het tijd voor de volgende stap. Op dit moment ben ik als business development director mede verantwoordelijk voor het uitbreiden van de bestaande en nieuwe klanten van Teleperformance. Het werken bij Teleperformance heb ik altijd ervaren als enorm leervol.
Thijs Kiemeneij Business Development Director
each interaction matter

Vind een vacature die bij je past!

20km
10km 20km 50km 100km
Functietype
Taal
Afdeling
wij staan voor je klaar

Liever persoonlijk contact?