Knowledge base specialist

De knowledge base specialist is onmisbaar in de succesformule van Teleperformance. Dankzij jouw inzet kunnen tientallen agenten de juiste antwoorden op vragen van klanten geven. Je helpt hen tijd te besparen en de klanttevredenheid te maximaliseren.

Wat een knowledge base specialist doet?

Je collega’s in de contactcenters van Teleperformance hebben ruime kennis, maar er komen geregeld vragen voorbij waar ze niet direct antwoord op hebben. De knowledge base helpt hen om dat antwoord te vinden. En hoe beter die kennisbank is gestructureerd en gevuld, des te beter de statistieken van de calls en chats worden.

Als knowledge base specialist word jij verantwoordelijk voor de kennisbank van een specifieke opdrachtgever. Je signaleert fouten of tekortkomingen in de huidige artikelen en corrigeert die. Daarnaast produceer je constant nieuwe entries en ontwikkel je trainingsmateriaal. Mede dankzij jou volgen de collega’s de juiste procedures, die zich vertalen in de best mogelijke dienstverlening.

Bekijk vacatures
Teleperformanc-stock-14
jobsite_peopleoftp_053

Bij wie past een baan als knowledge base specialist?

Een knowledge base specialist dient georganiseerd en secuur te zijn. Een goed taalgevoel en dito schrijfvaardigheden zijn van groot belang. Je geniet ervan om complexe vraagstukken in heldere taal uiteen te zetten. Het liefst hebben we dat je ervaring als agent hebt, zodat jij met jouw teksten makkelijk aansluiting bij de agenten vindt.

Als knowledge base specialist werk je nauw samen met de data analisten. Zij verzamelen en ordenen de klantvragen, waar jij vervolgens de beste antwoorden bij zoekt. Samen vormen jullie het onmisbare, collectieve brein van Teleperformance.

Na vijf jaar als supervisor heb ik de overstap gemaakt naar de afdeling Work Force Management, waar ik verantwoordelijk ben voor de roosters van alle agenten het bol.com project.
quotes_DavidvdB_cirkel
David van den Berg Business Analyst

Waarom werken bij Teleperformance?

Teleperformance verzorgt het klantcontact voor grote, gerenommeerde merken. Bij ons neem je méér dan een kijkje in de keuken bij deze baanbrekende organisaties; je maakt er deel van uit. Als grootste speler in de markt optimaliseren we continu onze processen.

Bij Teleperformance werk je in een informele, gezellige sfeer. Je wordt omringd door enthousiaste professionals die constant op zoek zijn naar manieren om efficiënter te werken. De uitstekende arbeidsvoorwaarden koppelen we aan voldoende mogelijkheden om hogerop te komen.

Over ons
Viermomenten
Teleperformanc-stock-20

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden?

Groei is de enige constante in de dynamische wereld van Teleperformance. Keien in hun werk krijgen altijd de kans om hogerop te klimmen. We ondersteunen je volop met cursussen en coaching zodat jij jouw ambitieuze doelstellingen kunt behalen. Bij Teleperformance kun je vaak hogerop binnen de locatie waarin je werkt, maar vaak kun je ook aan de slag bij een andere vestiging of zelfs in het buitenland. De wereld ligt aan je voeten!

Wat zijn je doorgroeimogelijkheden?