Woon je in Nederland en ben je toe aan een tussenjaar? Een jaartje weg. Geld moet wel binnenkomen dus de combi met werk is belangrijk. Teleperformance heeft het perfecte aanbod! Of ben je gewoon op zoek naar een uitdaging in het buitenland? Kom wonen en werken in het beste contactcenter van Paramaribo! Lees snel verder!

Tussenjaar? Doe de Caribbean Experience

Deze kans op wonen en werken biedt Teleperformance jou in Suriname, Paramaribo. Je wordt ingewerkt in Nederland en vertrekt daarna naar Suriname om aan de slag te gaan.

De baan

Je komt te werken in het contactcenter van Teleperformane. #eachinteractionmatters. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten van BAM en Samsung. Dat contact kan verlopen via telefoon, mail en messenger. Je rol als customer service medewerker in bullets:

Werken bij Teleperformance staat goed op je CV. Verrijkt je leven door alle contacten die je opdoet en werken bij Teleperformance draagt bij aan jou ontwikkeling. Alles wat je leert, kun je de rest van je leven toepassen. En hoe briljant is het dat je dat in Paramaribo gaat doen?

Ervaringen collega’s die je voorgingen.

Bekijk de video van collega’s die je al voorgingen.

Dag Nederland, hallo Suriname!

Wij ontzorgen jou door het boeken van de reis en het betalen van jouw ticket. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij met een gerust hart het vliegtuig in stapt. Wij verwachten wel dat jij minimaal één jaar werkzaam blijft voor onze vestiging in Suriname, in dienst van payroll organisatie May en Partners. Na een vlucht van ruim negen uur kom je aan op de luchthaven van Paramaribo, waar jij wordt verwelkomt door medewerkers van Teleperformance Suriname.

Hierna word je naar je (tijdelijke) verblijfadres gebracht, waar een welkomstpakket met de eerste boodschappen op je te wachten staat. Teleperformance stelt kosteloos een appartement ter beschikking. Je hoeft dus zelf niets te regelen. De appartementen zijn volledig uitgerust en ingericht, inclusief gezamenlijke keuken en woonkamer met televisieaansluiting en draadloos internet. Mocht je daar geen interesse in hebben, dan vergoeden wij een vast bedrag per maand dat je kunt gebruiken voor huisvesting.

Na aankomst begint jouw eerste werkdag in Suriname. Vanwege het tijdsverschil met Nederland ben je al vroeg aan het werk, met als voordeel dat je rond het middaguur alweer klaar bent. De eerste werkdag word jij opgevangen door de HR Advisor die jou uitleg geeft en helpt bij het regelen van een aantal administratieve zaken. Hierbij kan je denken aan het inschrijven bij de gemeente, bankrekening openen en een sociaalfiscaal nummer aanvragen enz.

Werken in Suriname

Wil jij voor minimaal één jaar internationale werkervaring opdoen in een wereldwijde organisatie op een ander continent? Wil je nieuwe mensen leren kennen met andere culturen en gebruiken en houd jij van tropische temperaturen? Dan is the Caribbean Experience een ideale uitdaging voor jou!

Teleperformance Suriname is de uitgelezen plek om je carrière te starten. Ondersteunende voordelen, uitdagend werk, mooie merken, leuke collega’s in een dynamische branche. Kortom een fijne werkomgeving en een goede aanvulling op je cv! Nog net dat laatste duwtje nodig om de stap naar Suriname te maken? Bekijk hier de ervaring van een van onze Nederlandse collega’s in Suriname. Dit is een geweldige manier om jouw reis te beginnen

Teleperformance Suriname is 6 dagen per week geopend tussen 04.00 en 17.00 uur in de winter en in de zomer van 03.00 tot 16.00 uur. Je werkt minimaal 2 ochtenden per week en 2 dagen per maand in het weekend. Salaris is meer dan marktconform en er is een aantrekkelijk regeling met betrekking tot reizen en wonen. Het salaris wordt in euro’s uitgekeerd.

Wonen in Suriname

Wij vinden het erg belangrijk om nieuwe collega’s op een passende manier te verwelkomen, zodat jij je welkom voelt in Suriname. Dat doen we met een ‘onboarding programma’. Naast alle officiële zaken die worden geregeld, worden er speciaal voor jou gratis activiteiten georganiseerd om meer te weten te komen over Suriname, de cultuur en je nieuwe collega’s. Hierbij kan je denken aan uitgaan, bijwonen van een kookworkshop, een stadstour en een bezoek aan de achterlanden van Suriname.

Wij hebben een aantal redenen voor je op een rijtje gezet om te gaan verhuizen naar Suriname. Grijp deze uitdaging voor the Caribbean Experience.

10 redenen om naar Suriname te verhuizen

 1. Start jouw carrière in een internationale werkomgeving.
 2. Maak deel uit van een succesvol en groeiend bedrijf.
 3. Maak kennis met nieuwe mensen en beleef een andere cultuur met alle bijbehorende gebruiken, gewoontes en feestelijkheden.
 4. Geen taalbarrière door het spreken van eigen taal.
 5. Buurlanden zoals Frans Guyana, Brazilië en Curaçao liggen op steenworp afstand.
 6. Door de bijzondere geschiedenis van Suriname is het land een smeltkroes van culturen geworden.
 7. Genieten van de veelzijdigheid van de Surinaamse keuken.
 8. De adembenemende natuur die Suriname te bieden heeft.
 9. Tropische temperaturen tussen de 31-34 graden met gemiddeld 8 uur zon per dag.
 10. Deze ervaring is onvergetelijk en draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling.

De procedure

Het recruitmentteam is er voor het beantwoorden van al je vragen over het selectieproces. We zijn altijd op zoek naar kandidaten die graag bij ons willen komen werken en de uitdaging willen aangaan om te wonen en werken in Suriname. Het selectieproces bestaat uit de volgende stappen:

 1. Eerste contact via telefoon met een recruiter uit Nederland
 2. Persoonlijk gesprek met een recruiter uit Nederland
 3. Tweede gesprek met een leidinggevende in Suriname via Skype
 4. Derde gesprek met een HR Advisor in Nederland.

Heb je het sollicitatieproces succesvol doorlopen? Dan begin je jouw avontuur in Zoetermeer, waar je drie maanden werkzaam bent voor Teleperformance Benelux. Hier volg je diverse trainingen. Na het succesvol behalen van deze training ben je de resterende tijd werkzaam op het project waardoor je goed voorbereid bent voor je functie in Suriname. Tijdens deze periode zal ook de tewerkstelling in Suriname geregeld worden. Vanuit Teleperformance word jij volledig begeleid met het aanvragen van een werk- en verblijfsvergunning.

Benodigde documenten