Ook vanuit je eigen huis in Nederland kun je heel veel mooie dingen doen. Passende technische oplossingen aandragen en zorgen voor tevreden klanten.

Wat doe je nu eigenlijk voor werk? Je werkt thuis in je eigen callcenter! Jouw hotseat mag je helemaal zelf inrichten! Jij regelt een stoel en bureau, wij sturen de hardware naar je toe! Een afgesloten ruimte is wel vereist want de ervaring leert dat je dan werk en privé heel prima kunt scheiden. Het is voor ons belangrijk dat je in Nederland woont. En de reisafstand: 0 km, briljant toch?

Als je werkt in een contactcenter, beantwoord je vragen per telefoon, mail, chat of Messenger. Ook als je thuis werkt. Of misschien ben jij het creatieve brein op social media. Teleperformance is zo’n contactcenter waar dus meer gebeurt dan telefoontjes beantwoorden in een traditioneel callcenter. De fijnste kneepjes van het contactcenter-vak leer je maar op 1 plek: Teleperformance. In een volledig betaalde training leer jij het antwoord op alle vragen die gesteld kunnen worden. De ervaring die je opdoet bij Teleperformance, kun je de rest van je leven gebruiken. Natuurlijk ook als je thuis aan het werk bent.

Bekijk rechts op deze pagina alle thuiswerk vacatures.