Teleperformance is ‘s werelds voornaamste provider voor het uitbesteden van CRM en contactcenterdiensten en combineert internationale expertise en best practices met de kracht van ervaren lokaal management.

Onze missie

Bij Teleperformance leveren wij een uitstekende klantbeleving, op ieder moment, als gevolg van onze toewijding, passie en toewijding aan excellentie. Daarmee creëren we kansen en waarde voor onze medewerkers, opdrachtgevers, eindgebruikers en aandeelhouders.

Waar we in geloven

Wij geloven dat door te investeren in onze medewerkers wij onze bedrijfsdoelen kunnen realiseren. Het uiteindelijke bedrijfsdoel van Teleperformance en zijn aandeelhouders is een solide groei met een gezonde winstbijdrage. Hierdoor kunnen we zekerheid bieden aan onze medewerkers en opdrachtgevers en kunnen we blijven investeren in onze toekomst. Een resultaat gedreven omgeving is datgene wat mensen bindt bij Teleperformance.

Onze kernwaarden

Bij Teleperformance krijgen medewerkers de gelegenheid om zichzelf te zijn. We laten mensen in hun waarde. Juist de diversiteit aan nationaliteiten, achtergronden en leeftijden vormen de cultuur van Teleperformance en dat maakt Teleperformance tot een prachtig bedrijf. Uiteraard hebben we ook iets met elkaar gemeen: onze kernwaarden, die duidelijk maken waar we voor staan. Het naleven van de kernwaarden van Teleperformance bindt alle collega’s.