Selecteer taal: Nederlands

FAQ

Solliciteren bij Teleperformance, hoe werkt dat?

Al onze vacatures vind je in het overzicht op onze website. Solliciteren doe je eenvoudig online door het sollicitatieformulier in te vullen en je cv en motivatie mee te sturen.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure

Hoe weet ik of mijn sollicitatie goed is ontvangen?
Na het versturen van je sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Dit betekent dat we jouw sollicitatie goed hebben ontvangen. Heb je de ontvangstbevestiging niet ontvangen? Check dan je ongewenste e-mail.

Hoe weet ik of ik nog kan solliciteren op de vacature?
Zolang de vacature op onze website staat, kun je solliciteren.

Er staat geen passende vacature op jullie website, en nu?
Als er geen interessante vacature op onze website staat dan kun je een job alert aanmaken. Je krijgt dan automatisch bericht als er een vacature wordt gepubliceerd die aansluit bij jouw interesses. Vervolgens kun je direct online solliciteren. Open sollicitaties nemen we op dit moment niet in behandeling.

Met wie kan ik contact opnemen over een specifieke vacature?
Heb je een vraag over een specifieke vacature dan kun je contact opnemen met de recruiter die vermeld staat bij de vacature.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?
Ja, Teleperformance beschermt jouw recht op privacy. Alle informatie die je ons geeft bewaren we volgens de wettelijke bepalingen en wordt in geen geval aan derden doorgegeven.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
De arbeidsvoorwaarden worden vermeld in de vacaturetekst.

Wat is een job alert en hoe kan ik mij hiervoor aanmelden?
Als je een job alert aanmaakt krijg je automatisch bericht als er een vacature wordt gepubliceerd die aansluit bij jouw interesses.

Hoe kan ik mij afmelden voor een job alert?
Je kunt de job alert deactiveren door te klikken op de link in de e-mail.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact op via het contactformulier. Afhankelijk van je vraag nemen we uiterlijk binnen 5 werkdagen contact met je op.