Selecteer taal: Nederlands

Professional

Als professional bij Teleperformance werk je op één van onze vestigingen in Maastricht, Roermond, Tilburg, Zoetermeer, Amsterdam, Paramaribo of op meerdere vestigingen als de functie daar om vraagt. Teleperformance is voor zowel young professionals als professionals een goede keuze. Dat heeft alles te maken met de mogelijkheden die werken in een internationale organisatie met zich meebrengt. De mogelijkheden worden je niet aangereikt. Daar moet je zelf voor werken. Met eigen initiatieven geef je richting aan je carrière binnen Teleperformance. Dat is hard werken, maar het zorgt ervoor dat je meer uit jezelf én Teleperformance haalt.
 
Samen met de ruim 430 professionals binnen Teleperformance zorg je ervoor dat de ruim 3.300 contactcenter professionals kunnen doen waar ze goed in zijn, klantcontact excellent afhandelen. Niet alleen telefonisch, maar ook per e-mail, chat en social media. Niet alleen in het Nederlands, maar in meer dan zeven verschillende talen. Werken bij Teleperformance is werken in een internationale omgeving met 31 verschillende nationaliteiten.

Verschillende functies

Bij Teleperformance kun je als professional op verschillende afdelingen aan de slag: human resources, recruitment, training & development, communicatie, facilities, IT, marketing & sales, process & quality, finance of legal. Al deze afdelingen zorgen dat de contactcenters op de vier vestigen een excellente dienstverlening kunnen leveren.

Wil jij als professional liever aan de slag in het kloppend hart van onze organisatie? Dat kan! Wij zijn regelmatig op zoek naar operationeel managers voor onze contactcenters. Je gaat dan aan de slag in de rol van supervisor, business unit manager of contactcenter manager.

Ga naar alle professional vacatures