Selecteer taal: Nederlands

FAQ

Solliciteren bij Teleperformance, hoe werkt dat?
Al onze vacatures vind je in het overzicht op onze website. Solliciteren doe je eenvoudig online door het sollicitatieformulier in te vullen en je cv mee te sturen. In sommige gevallen is een motivatiebrief verplicht. Sollicitaties per e-mail en post worden niet in behandeling genomen.

Meer informatie over de sollicitatieprocedure

Hoe weet ik of mijn sollicitatie goed is ontvangen?
Na het versturen van je sollicitatie ontvang je direct een ontvangstbevestiging per e-mail. Dit betekent dat we jouw sollicitatie goed hebben ontvangen. Heb je de ontvangstbevestiging niet ontvangen? Check dan je ongewenste e-mail.

Hoe weet ik of ik nog kan solliciteren op de vacature?
Zolang de vacature op onze website staat, kun je solliciteren.

Er staat geen passende vacature op jullie website, en nu?
Staat er geen interessante vacature op onze website, dan kun je een job alert aanmaken. Je krijgt dan automatisch bericht als er een vacature wordt gepubliceerd die aansluit bij jouw interesses. Vervolgens kun je direct online solliciteren.

Hoe lang duurt het voordat ik reactie krijg op mijn sollicitatie?
Als jouw profiel voldoende aansluit op de functie-eisen neemt een van onze recruiters binnen 3 werkdagen telefonisch contact met je op. Wanneer er onvoldoende raakvlakken zijn met het functieprofiel dan ontvang je daarvan bericht per e-mail binnen 3 werkdagen.

Kan ik op meerdere vacatures tegelijk solliciteren?
Nee, het is niet mogelijk om op meerdere vacatures te solliciteren. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf afvraagt of een bepaalde vacature echt bij je past.

Zijn mijn persoonlijke gegevens veilig?
Ja, Teleperformance beschermt jouw recht op privacy. Alle informatie die je ons geeft, bewaren we volgens de wettelijke bepalingen en wordt in geen geval aan derden doorgegeven.

Vanaf welke leeftijd mag ik bij Teleperformance werken?
De minimale leeftijd om bij Teleperformance te werken is 18 jaar.

Krijg ik een opleiding aangeboden?
Ja, als je bij ons start als contactcenter professional neem je deel aan het onboarding programma waarin je alles leert over Teleperformance. Ook maak je meteen kennis met je nieuwe collega’s. Daarnaast krijg je een training aangeboden waarin je alles leert over het merk waarvoor je gaat werken.

Hoe lang duurt de proeftijd?
In de meeste gevallen geldt een proeftijd van 1 maand.

Krijg ik een vast contract?
Je krijgt in eerste instantie een contract aangeboden van 3 tot 6 maanden. Daarna zijn er mogelijkheden tot een vast contract.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?
De arbeidsvoorwaarden worden vermeld in de vacaturetekst.

Moet ik ook in ’s avonds en in het weekend werken?
Bij veel vacatures is beschikbaarheid in de avond en in het weekend een vereiste. In de vacaturetekst staat vermeld op welke dagen en tussen welke tijden het klantcontact wordt afgehandeld.

Moet ik ook tijdens de feestdagen werken?
Het kan voorkomen dat je ook tijdens de feestdagen moet werken. De recruiter kan tijdens het gesprek vertellen hoe dit zit bij de vacature waarop je hebt gesolliciteerd.

Kan ik parttime werken?
Ja, bij de meeste vacatures is het mogelijk om parttime te werken. In de vacaturetekst staat het aantal uren vermeld dat je kunt werken. In het vacatureoverzicht kun je zoeken naar parttime vacatures door aan te geven hoeveel uur je wil werken.

Wat is een job alert en hoe kan ik mij hiervoor aanmelden?
Als je een job alert aanmaakt dan krijg je automatisch bericht als er een vacature wordt gepubliceerd die aansluit bij jouw interesses. Je kunt een job alert hier aanmaken. 

Hoe kan ik mij afmelden voor een job alert?
Je kunt de job alert deactiveren door te klikken op de link in de e-mail.

Staat jouw vraag er niet tussen?
Neem dan contact op via het contactformulier. Wij nemen uiterlijk binnen 5 werkdagen contact met je op.