Selecteer taal: Nederlands

Eerste dagen bij Teleperformance

Eerlijk is eerlijk, de eerste dagen bij een nieuwe werkgever zijn altijd spannend. Bij Teleperformance staan de eerste twee dagen daarom in het teken van kennismaken met je nieuwe werkgever en met je nieuwe collega’s. Samen met alle andere nieuwe collega’s op de vestiging neem je deel aan het tweedaagse onboarding programma. Zo bereiden we je optimaal voor op werken bij Teleperformance en maak je een vliegende start!

Dag 1

Op de eerste dag van het onboarding programma krijg je uitleg over ons bedrijf. Waar staat Teleperformance voor? Wat kun je van Teleperformance verwachten? En wat verwachten we van jou als nieuwe medewerker? Ook komt een HR medewerker langs om jouw arbeidsovereenkomst te overhandigen en vragen over je contract te beantwoorden.

Dag 2

Tijdens de tweede dag zoomen we in op jouw communicatievaardigheden. Uiteraard komt ook aan bod wat het merk waarvoor je gaat werken verwacht als het gaat om communicatie.

Dag 3 en verder…

Na het onboarding programma ga je als nieuwe medewerker direct door met de producttraining. Tijdens de producttraining krijg je alle informatie aangereikt die je moet hebben om klanten goed te kunnen helpen. De duur van de producttraining is afhankelijk van het merk waarvoor je gaat werken. In de vacaturetekst staat dit vermeld. Ook vind je in de vacaturetekst terug of de training overdag of in de avond is.