Vacatures Utrecht

Wil jij in Utrecht werken en ben jij dus op zoek naar vacatures in Utrecht? De vacatures in deze prachtige stad in het centrum van Nederland zijn niet aan te slepen. Kijk dus niet verder! Bij Teleperformance Utrecht vind je veel uitdagende en leuke banen voor ieder wat wils.

pagina 'td' - shutterstock_1482412214_wave
Vacatures Utrecht

Teleperformance Utrecht

Aan de rand van de stad Utrecht vind je het kantoor van Teleperformance Utrecht. Het kantoor is werkelijk verbluffend in allerlei facetten. Ondanks het ontbreken van een bedrijfskantine zijn alle voorzieningen voor een lekkere lunch aanwezig. Binnen het kantoor is er een grote hoeveelheid aan comfortabele (flex)werkplekken beschikbaar.

Het exacte locatie van het kantoor van Teleperformance Utrecht is de Papendorpseweg 97-B. Kom jij bijvoorbeeld uit Nieuwegein? Dan is de ligging van het kantoor voor jou helemaal perfect. Ook collega’s uit andere steden profiteren van de ideale ligging van het kantoor. Binnen een mum van tijd begeef je je namelijk op de snelweg.

Werken bij TP

Heb jij je plekje in Utrecht gevonden? Dan weet je hoe bruisend deze stad is, ook om in te werken. Door de centrale ligging van Utrecht huisvesten veel bedrijven zich hier. Dat maakt dat er veel nieuwe vacatures in Utrecht beschikbaar zijn.

Wanneer je aan de slag gaat voor Teleperformance Utrecht, ga je naar alle waarschijnlijkheid werken voor bol.com. bol.com is in 1999 opgericht als online boekenwinkel en vanuit daar uitgegroeid dat het bedrijf waar het vandaag de dag enorm trots op is. Dit Nederlandse bedrijf mag zich, met de verkoop van liefst twee miljoen producten, de grootste mediawinkel van het land noemen. Voor dit gigantische bedrijf mag jij dus aan de slag.

verschillende sectoren

Ga aan de slag als
klantenservice medewerker

Bij Teleperformance Utrecht is de variatie in banen ook erg hoog bij de beste werkgevers. Bij Teleperformance Utrecht kun je bijvoorbeeld aan de slag op een callcenter als klantenservice medewerker. Wij noemen het liever Customer Service Specialist. In deze functie ben je echt het eerste aanspreekpunt van de klanten. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid maar het is wel een hele flexibele baan. Jij lost echt iets op voor de mensen.

Heb jij de vacature gevonden die echt bij jou past? Dan mogen we jou hopelijk blij maken met jouw nieuwe baan. Blijf op de hoogte en vergeet dan niet om de alert van deze of andere vacatures aan te zetten! Dan krijg jij een berichtje wanneer deze vacature weer beschikbaar komt.

De nieuwste banen voor jou

Wist jij dat Teleperformance zowel overdag als in de avond open is? Deze openingstijden lenen zich voor flexibele dienstverbanden. De verschillende dienstverbanden (van fulltime tot parttime vacatures) worden hieronder voor je belicht. Lees dus vooral verder en kies het dienstverband dat past binnen jouw schema. We hebben de nieuwste vacatures voor je op een rijtje gezet.

Fulltime

Fulltime

Wil jij gewoon lekker fulltime aan de slag bij Teleperformance Utrecht? Dan liggen de fulltime vacatures voor het grijpen. Zowel voor ervaren krachten als voor een startersfunctie zijn fulltime banen beschikbaar.

Parttime

Parttime

Ben je toch op zoek naar andere leuke vacatures? Geen probleem, wij bieden een groot aanbod aan parttime vacatures in Utrecht aan. Ook in dit dienstverband zijn de arbeidsvoorwaarden echt goed bij Teleperformance Utrecht!

Weekendwerk of bijbaan

Weekendwerk of bijbaan

Na een week school wat bijverdienen in het weekend? Teleperformance Utrecht regelt het voor je! Interesse in weekendwerk? Bekijk gerust onze weekendvacatures en solliciteer direct. Wie weet sluit jij dan binnen korte tijd aan bij de #TPFamily.

Vakantiewerk

Vakantiewerk

Net een jaar hard gewerkt op school en op zoek naar tijdelijk werk? Vakanties zijn de ideale periodes om lekker bij te verdienen. Je kan jouw vakantiewerk naar eigen wens samenstellen dankzij de flexibele dienstverbanden die Teleperformance Utrecht biedt. Heb je geen relevante ervaring in onze branches? Dat is geen probleem. We bieden namelijk ook vacatures zonder diploma aan. We kijken naar jou als persoon en vinden jouw inzet en drive veel belangrijker.

logistiek medewerker

Werken bij bol.com

Precies aan de overkant van ons kantoor staat het hoofdkantoor van bol.com. Je ziet dus letterlijk voor welke werkgever je aan de slag gaat door enkel uit het raam te kijken. Om je alvast een beetje kennis te laten maken met jouw misschien wel toekomstige werkgever, vertellen we wat meer over bol.com. Want naast dat het Nederlandse bedrijf gigantisch in formaat is, neemt het de waarden erg serieus.

 

diversiteit

Bevlogen

bol.com droomt, durft en doet. De organisatie is niet bang om nieuwe dingen uit te proberen zodat ze kunnen blijven pionieren. Uitgeleerd omdat bol.com zichzelf de grootste mag noemen? Dat nooit. Ook zij blijven leren zodat de ontwikkeling niet stilstaat.

vacatures bol com, werken wehkamp, een baan bij samsung

Samen

Samen is niet alleen, en zo ook bij bol.com. Sterker nog, de organisatie hecht erg veel waarde aan het teambelang. bol.com is ervan overtuigd dat de medewerkers het beste in elkaar naar boven halen door elkaar constant uit te dagen. Ook de samenwerking met de partners wordt echt als een ‘samen’ gezien.

bonus verdienen

Vertrouwen

Door medewerkers te vertrouwen op de expertise en verantwoordelijkheid die zij met zich meebrengen, kunnen medewerkers en partners het beste excelleren, volgens bol.com. Ze zijn open, eerlijk en zeggen waar het op staat. Als er fouten gemaakt worden, draaien zij daar nooit omheen. Ze leren ervan en gaan door om het beste uit zichzelf te halen.

Training en opleiding

Als één van de grootste bedrijven van Nederland moet bol.com blijven innoveren om aan de top te blijven. Doordat de organisatie van bol.com zo snel groeit, gaat de ontwikkeling bij bol.com medewerkers haast vanzelf. bol.com heeft het platform ‘Studybol’ ontwikkeld voor haar medewerkers. Op dit platform is een groot aanbod aan trainingen te vinden. Deze trainingen worden niet enkel door externe trainers en coaches verzorgd maar juist door mede bol.com’ers. Hier is voor gekozen omdat kennisdeling bij bol.com hoog in het vaandel staat.

Niet alleen bol.com besteedt veel aandacht aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Ook Teleperformance (Utrecht) loopt voorop in haar talentontwikkeling. Met de intrede van MyTP Learning geeft Teleperformance alle medewerkers de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkeling. MyTP Learning is een trainingsplatform waarin alle werknemers trainingen, workshops en e-learnings kunnen volgen. Met deze trainingen worden de medewerkers in hun dagelijkse werkzaamheden ondersteund. Een aantal onderwerpen van deze trainingen zijn: omgaan met weerstand, feedback ontvangen van collega’s, zelfreflectie en timemanagement. Het leerprogramma wordt voor iedere medewerker echt op maat gemaakt. Dat maakt het erg laagdrempelig.

Over deze bruisende stad

Utrecht is de stad van de grachten en de stad van de Dom. Utrecht hoort ook thuis in de categorie studentenstad. Met een universiteit en verschillende hogescholen ontvangt de stad dagelijks meer dan 67.000 studenten, waarvan er ruim 33.000 studenten daadwerkelijk woonachtig zijn in de Domstad.

 

Vind jouw nieuwe baan

Ben jij overtuigd geraakt van de kracht van Teleperformance, wil jij graag onderdeel zijn van de #TPFamily én in de gemeente Utrecht werken? Solliciteer dan direct op onze nieuwste vacatures en wie weet heb jij straks die leuke baan te pakken!

pagina 'talent acquisition' - shutterstock_1482412214_wave