Antwerpen

Teleperformance heeft sinds eind 2021 een nieuwe locatie in Antwerpen. Op deze locatie zijn we best trots, want vanaf deze locatie beginnen we een nieuw avontuur in België. Dit hypermoderne kantoor geeft het woord ‘comfort’ een nieuwe dimensie! De werkplekken, tafels en stoelen zijn volledig naar wens in te stellen en er wordt gewerkt met dubbele schermen. Het pand baadt rondomrond in het licht en de beschikbare faciliteiten in de omgeving zijn niet te evenaren.

Bezoek Teleperformance Belgie

Hoor jij binnenkort bij
de Antwerp-trots?

Het zou natuurlijk heel tof zijn als je ons team in Antwerpen komt versterken. In ons gebouw vind je alleen maar experts uit de TP Family. De sfeer op de vestiging is fantastisch! Vooral met zo’n drukke baan is het belangrijk met regelmaat te ontspannen. Op de eigen verdieping vind je een super-sfeervolle kantine. Je kunt gebruik maken van alle faciliteiten: koffie en thee, koelkast, (microgolf)oven, etc. Geniet vooral van de relaxte sfeer en inspirerende omgeving!

Wij werken alleen voor A-merken

Het kantoor in Antwerpen-Berchem, vind je vlakbij het station, op minder dan 5 min stap je de deur uit en zit je in de trein. Maar ook bus, tram en deelfietsen of e-steps vind je in de onmiddellijke omgeving. Ook met de wagen zijn we makkelijk bereikbaar met de Ring en Singel en andere grote invalswegen vlakbij.

Onze opdrachtgevers passen goed bij ons. Net als wij zijn zij A-merken. Ze staan ergens voor en, sterker nog, ze gáán ergens voor! Waar Teleperformance voor gaat? Voor een great workplace. Bij Teleperformance verbind jij je aan grote merken. Kom jij ons team versterken?

 

Wij werken o.a. voor:

Neem contact met ons op

Borsbeeksebrug 30 | 2600 | Antwerpen
Vragen over deze locatie?

Maak kennis met onze Talent Acquisition Specialisten in België

Op de afdeling Talent Acquisition werken onder andere (corporate) recruiters en talentsourcers. Deze gedreven collega’s zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van de juiste mensen voor de verschillende afdelingen en vacatures.

teleperformance vacatures