Werken bij Ziggo (Vlog)

Wil je graag gaan werken bij Ziggo? Bekijk onze vlog van één van onze medewerkers die werkzaam is op de Customer Service afdeling van Ziggo.

Bij Ziggo kun je ook thuiswerken!

Wanneer je komt werken voor Vodafone / Ziggo kun je ook lekker thuis werken. Je hoeft enkel je computer thuis op te starten en kunt rechtstreeks uit bed aan het werk gaan. Ideaal toch?

Je creëert thuis je eigen werkplek en je hebt invloed op je eigen planning. Zo houdt je voldoende tijd voor je hobby’s, familie en vrienden.

ziggo vodafone vacature

Helpen van mensen

Als medewerker van Vodafone / Ziggo help je mensen die problemen ervaren met de telefoon, TV of het internet. Zeker de mensen op respectabele leeftijd vinden het fijn om goed geholpen te worden en waarderen jouw service. Dat geeft niet alleen een gaaf gevoel, maar geeft je ook veel voldoening! Je bent voor hen letterlijk de reddende engel en dat maakt heel je dag weer goed.

Je bent niet zomaar een werknemer, je bent ambassadeur! Je bent het luisterend oor voor mensen die problemen ervaren en ook diegene die ze daar bij kan helpen.

Geniet van alle extra voordelen

Wanneer je werkt voor Vodafone / Ziggo geniet je ook van alle extra voordelen. Je hebt medewerkerskorting op telefonie, internet en tv. Maar ook van alle pakketten die Ziggo en Vodafone aanbieden.

Je bepaald daarnaast zelf of je thuiswerkt of op kantoor. Gezamenlijk met je collega’s een zo goed mogelijke service bieden aan de klant.

Is dit iets voor jou?