Hoe ziet een salestraining binnen Teleperformance er uit?

Ben je benieuwd hoe een salestraining er binnen Teleperformance uitziet? Dan ben je hier op de juiste plek. We spraken hierover met Annot Grootveld, trainer van Salesprojecten binnen Teleperformance.

Annet is inmiddels 12 jaar werkzaam bij Teleperformance en heeft verschillende functies bekleed. Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan momenteel uit het faciliteren van trainingen. Ook zet ze, samen met een collega, op maat gemaakte trainingen in elkaar voor cursisten.

Trainingen bij Teleperformance

Wanneer je bij Teleperformance aan de slag gaat, begin je als “new hire”. Je krijgt dan in 5 dagen te zien hoe de processen en de systemen eruit zien. Ook krijg je uitleg over de systemen die de opdrachtgever gebruikt.

In de trainingen wordt uitgebreid ingegaan op de vaardigheden die je nodig gaat hebben. Zo kun je een klant, vanuit een service oogpunt, een mooie deal aanbieden. Je bent een ambassadeur voor het bedrijf. Daar wordt in de training veel aandacht aan geschonken.

Daarnaast worden ook verdiepingstrainingen gegeven. Deze wordt volledig op maat gemaakt door mij en mijn collega. Afhankelijk van de training kan deze uren tot dagen in beslag nemen.

ziggo werken bij
ops_vodafoneziggo_007

Mening van cursisten

Verschillende cursisten geven aan dat ze goed begeleid worden tijdens de training die ze volgen. Vaak krijgt Annet lovende kritieken van de deelnemers. “Heel goed, duidelijk en heldere uitleg. Het is een effectieve training.”

Het is belangrijk om daarbij als trainer rustig te blijven en de stof te herhalen. Cursisten kunnen hierdoor sneller stappen nemen in het werk. Dit zien we ook terug bij verschillende cursisten die een verdiepingstraining hebben gevolgd.

“Meerdere advisors zijn naar mij toe gekomen om aan te geven dat de vaardigheden uit de training een positief effect heeft gehad op hun klantcontact. Heel waardevol om te horen!”
Annet Grootveld Trainer voor de salesprojecten van Teleperformance

Geschikt voor mensen die inspireren en enthousiasmeren

Deze job is uitermate geschikt voor mensen die anderen willen inspireren en enthousiasmeren. In de trainingen die gegeven worden, krijg je handig tips en tricks hoe je klanten blij kunt maken. Zo kun je jouw dagelijkse werkzaamheden bij Teleperformance op een goede manier uitvoeren.

Dit heeft Annet ook geholpen toen ze in 1999 bij Teleperformance kwam werken. Met haar enthousiasme verkocht ze naamsvermeldingen aan het MKB in de Gouden Gids. Later in haar carrière ging ze aan de slag als Customer Service medewerker, Supervisor en uiteindelijk is ze Trainer geworden.

Het enthousiasme van haar collega’s werkte inspiratievol. Ze is met goede begeleiding en opleiding doorgegroeid naar haar huidige functie. En daarmee is ze enorm tevreden!

ops_vodafoneziggo_027
Ziggo baan

Ontwikkel jezelf bij Teleperformance

Net als Annet, kun jij ook jezelf ontwikkelen bij Teleperformance. We zorgen voor een fijne omgeving waarin je jezelf kunt zijn. De sfeer is onderling gezellig en je krijgt de kans om te groeien.

Als je de ambitie hebt, is Teleperformance een fijn bedrijf om te werken. Daarom ben ik er al zo lang in dienst!

Zie jij het als een uitdaging om jezelf te ontwikkelen in de sales? Dan zijn de sales trainingen van Teleperformance precies wat je zoekt. Je leert bij ons alle sales technieken die je nodig gaat hebben. Hier kun je de rest van je carrière profijt van hebben. Zeker de verdiepingstrainingen zijn handig om je sales technieken bij te schaven.

Ben je overtuigd en wil je aan de slag? Bekijk via onderstaande knop de beschikbare vacatures van Teleperformance. Je kunt vrijwel direct aan de slag met het volgen van je eerste trainingen. Ontwikkel jezelf tot een van de beste Sales Agents die er zijn en ga de uitdaging aan!

Wij werken o.a. voor:
logo_canadagoose
logo_vodafoneziggo
logo_bolcom
logo_wehkamp

Wat zijn je doorgroeimogelijkheden?